Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Leu/Ascendent în Leu?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pe 7 martie, Saturn începe tranzitul în Pești, ultimul semn din zodiac. Află ce aduce planeta recunoscută pentru teste dure și frustrări pentru Leu sau cei cu Ascendentul în Leu.

Până pe 7 martie, Saturn o să fie în tranzit în semnul Vărsătorului. De atunci, va tranzita semnul Peștilor, ultimul din zodiac. Așadar, vom fi nevoiți să ne pregătim pentru o serie de teste importante. Să ne amintim că Saturn este în semnul Vărsătorului încă din 2020 și ne-a adus multe limitări pe partea socială, mai ales odată cu pandemia. Tot Saturn a concretizat și tot ce ține de partea de online și tehnologie.

Despre ce vorbim odată cu acest tranzit astrologic? Saturn în Pești este o închidere de ciclu, fiindcă avem de-a face cu ultimul semn al zodiacului. Avem în față ultimul ceas. Saturn vrea să ne arate că am exagerat cu modul de trai, dar și cu obiceiurile noastre. Vom putea fi martorii unor schimbări climatice mai intense, dar și a unor fenomene extreme, precum topirea ghețarilor sau încălzirea globală.

Peștii înseamnă apă, viață. Deci, Saturn în Pești ne poate oferi lecții într-o mulțime de domenii. Acest ultim semn din zodiac are legătură și cu izolarea, cu sănătatea, cu resursele și cu adicțiile noastre.

Saturn este văzut ca un profesor nemilos și dur, care vrea să fim mai maturi. Își dorește mai multă autenticitate din partea noastră, dar și mai mult pragmatism. Nu îl interesează exagerările. Vrea timp, austeritate și adoră să pună limite.

Deși Saturn își dorește limite, semnul Peștilor nu le are deloc. În 2023, ar fi bine să înveți că viața nu poate să fie controlată în întregime. Pot să apară oamenii în viața ta, în timp ce alții pot să dispară. Se pot strica lucruri, obiecte.

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Leu/Ascendent în Leu

Se vor întâmpla foarte multe în viața Leilor în 2023. Și, definitoriu o să fie tranzitul lui Saturn în Pești.

Saturn va intra în Casa a 8-a, pe 7 martie. Aici găsim, în primul rând, resursele împărțite cu alții, cum ar fi moștenirile, banii proveniți din afaceri, împrumuturile, taxele, impozitele, pensia alimentară. Pe urmă discutăm despre sexualitate, intimitate și fanteziile noastre cele mai puternice. Schimburile de energie. Tabuurile. Conexiunile profunde.

Așadar, Saturn iese din Casa a 7-a, unde a fost încă din 2020. Probabil că, din acel an și până acum, au fost nativi Leu care au divorțat, s-au despărțit sau au intrat în relații foarte serioase.

Casa a 8-a are legătură cu regenerarea, cu transformarea sau cu renașterea. Vorbim și despre relații, banii partenerului sau bani din moșteniri. A opta casă este legată și de căutarea sufletului. De fricile tale, pe care le-ai avut și nu le-ai confruntat.

Din martie, nu o să mai poți fugi de ele. Saturn te încurajează să te gândești la tot ce îți dorești tu din toată inima. Dar să fii simplu. Asta nu o să îți facă prea multă plăcere, fiindcă semnul Leului vrea să fie în lumina reflectoarelor, să se bucure de validare. Saturn în Pești poate fi considerat un tranzit greu, dar își dorește să te aducă mai aproape de adevărata ta natură.

Din martie, ești îndemnat să te bazezi mai mult pe tine. S-ar putea să nu te mai bucuri de atât de multe resurse din partea celor din jur. Totodată, în cazul în care vrei să faci un împrumut sau îți dorești să primești o finanțare, așteaptă-te ca lucrurile să dureze.

Nu în ultimul rând, Cu Saturn în Casa a 8-a, pot să apară frustari și pe plan intim. Ar fi bine să-ți dai seama unde există probleme în relațiile cu ceilalți, astfel încât să te bucuri doar de calitate.

Vezi și: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Rac/Ascendent în Rac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel