Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 7 martie, Saturn își începe tranzitul în Pești, ultimul semn din zodiac. Vezi ce aduce planeta maturizării pentru Taur sau cei cu Ascendent în Taur!

În prezent, Saturn se află în Vărsător. Și acolo va rămâne până pe 7 martie, când își începe tranzitul în Pești. Ne vom confrunta cu multe teste. Din martie 2020, Saturn este în Vărsător și ne-a limitat pe partea socială, mai ales din cauza pandemiei. În această perioadă, Saturn a fost cel care a concretizat și partea de online. 

Fiindcă Peștii sunt ultimul semn din zodiac, reprezintă o încheiere a unui ciclu. Îl putem numi și "ultimul ceas". Cu intrarea lui Saturn în Pești, această planetă este menită să îți arate că ai cam exagerat atât cu modul tău de a trăi, cât și cu obiceiurile tale. O să devină mai importante și reale schimbările climatice și tot ce ține de încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Vor fi schimbări notabile în acest sens.

Ce reprezintă Peștii? Apă, viață. Cu Saturn în Pești, putem realiza că ni se oferă un ultimatum în domenii variate. Acest semn al zodiacului are legătură și cu sănătatea noastră, cu adicțiile, cu resursele, cu izolarea.

Știm că Saturn este văzut ca un profesor dur și exigent sau ca un băiat rău al astrologiei. Acesta vrea maturizare și lucruri autentice. Pragmatism. Nu îl interesează exagerările. Cere austeritate, timp și îi place să impună limite.

Din acest motiv, semnul Peștilor este foarte interesant. Fiindcă dacă Saturn își dorește limite, semnul Peștilor nu le are deloc.

În acest an, ar fi bine să înțelegi că viața nu poate fi controlată în întregime. Apar oameni, dispar alții, se pot strica lucruri prin casă. Din punctul de vedere al dragostei, nu prea știi ce vrei. 

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Saturn o să iasă din Casa carierei pe 7 martie. Ce presupune asta? Că o să devii mai relaxat. Relația cu șefii sau superiorii va fi mai bună, așa că poți scăpa de anumite teste la care ai fost supus de atâtea ori. Saturn o să se mute apoi în Casa planurilor. Acest lucru înseamnă că o să primești binecuvântarea astrelor să îți faci strategii mai clare pentru viitorul apropiat. În propriul tău ritm.

Primăvara o să-ți aducă o curățenie și în ceea ce privește anturajul tău. Poți descoperi că unii prieteni nu mai sunt la fel de disponibili că înainte. Pe alții, îi poți îndepărta chiar tu, fiindcă îți dai seama că nu sunt atât de reali precum te așteptai. Totodată, există și șansa ca unele prietenii să crească, să capete alte forme.

Ce se întâmplă, de fapt? Saturn îți aduce o doză în plus de maturizare. Vrea să fii mai atent, așa că din martie, o să te uiți mai bine la oamenii de care te lași înconjurat.

Pe scurt, începi să fii mai selectiv. Ar fi bine să te bucuri de prezent și să nu te uiți atât de mult spre viitor, mai ales odată cu tranzitul lui Saturn în Pești. S-ar putea să crezi că nu ești pe plus sau că nu ești validat de cei din jur. Dar totul este doar o iluzie.

Ce trebuie să reții pentru luna martie?

Nu scapi de maturizare, că vrei sau că nu vrei. Dar nu te speria. Este un an foarte bun pentru Taur și cei cu ascendent în Taur.

Astrosens îți recomandă să citești și: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Berbec/Ascendent în Berbec?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel