„Ce ai visat pentru mine?” Visează visul pe care divinitatea l-a pregătit pentru tine. Cum să îți începi ziua

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Oprah Winfrey prezintă un discurs motivațional tulburător în care ne învață cum să obținem viața pe care ne-o dorim, de fapt. Viața noastră, nu speranțele către viața altora. Mai multe detalii despre asta mai jos.

În fiecare dimineață, chiar înainte de a gândi, am anumite intenții. Aceste intenții pe care le am, ajung să mă conducă spre anumote rezultate. Dacă intenția mea este una pură, una de a îndeplini visul creatorului, visul creației însăși, atunci, toate piesele se vor așeza la locul lor. Viața va intra pe făgașul potrivit, către exact ceea ce îmi doresc să primesc.

Secretul de a avea o zi minunată, de a avea succes în fiecare zi, de a avea succes în viață, stă într-o singură întrebare pe care trebuie să i-o adresezi Marelui Creator: CE AI VISAT PENTRU MINE?

Dacă ești capabil să aluneci în visul pe care universul, pe care lumina, pe care tot ceea ce numim Dumnezeu, l-a creat pentru tine, atunci nimeni și nimic nu te poate dărâma, nimeni nu îți poate strica ziua, nimic nu te poate lua de pe calea ta. 

Întreabă-te în fiecare dimineață care este intenția ta în acord cu creația divină, deaorece există un vis care te așteaptă, viața ta este mult mai frumoasă și mai specială decât ai putea să crezi. Petrecem atât de mult timp dorind să fim în viața altcuiva, dorind să primim ce au ceilalți.

Nu onorezi suficient darurile divine pe care le-ai primit. Inteligența divină care te-a visat vrea să știi cât ești de special, de misterios, de complex, iar tu nu poți să primești nimic din cauza faptului că ești pe teritoriul pe care nu ai ce căuta, încercând să schimbi ceva asupra căruia nu ai pic de control.

Nu ai putere decât în teritoriul tău. Dacă reușești să ai grijă doar de teritoriul tău, de sufletul tău, de visul tău comun cu al lumii divine, viața ta se va schimba. Așadar, la ce opui rezistență? Ce anume blochezi? Ai o idee despre ce anume crezi tu că ar trebui să fii în loc să te integrezi în visul care a fost creat de divinitate și care te așteaptă. Schimbă felul în care te vezi, înțelege puterea imensă cu care ai fost înzestrat.

Urmărește întregul VIDEO mai jos.

 

Sursă: Motivation Ark

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel