Ce ascund nativii cu Ascendent în semne de PĂMÂNT?

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astroprofil
EXCLUSIV

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce în prim-plan secretele Ascendentului. Alături de Soare care dă Zodia, fiind nucleul nostru și de Lună care arată partea noastră ascunsă, energia inconștientă, Ascendentul este un tot a ceea ce construim încă din prima clipă a vieții noastre spre a ne fi de folos atunci când ne arătăm celorlalți.

Ascendentul este reprezentat de zodia care se afla la orizontul estic în momentul nașterii noastre și arată modul în care ne prezentăm în fața celorlalți, ceea ce văd ceilalți atunci când ne întâlnesc pentru prima dată. Este ca un fel de mască pe care o afișăm în societate. 

Citește mai mult despre ce înseamnă Ascendentul și cât de mult contează acesta în ceea ce privește prima impresie pe care le-o facem celorlalți aici.

Ce ascund nativii cu Ascendent în semne de PĂMÂNT?

Ascendent în TAUR

O persoană cu Ascendentul în Taur ne va părea la prima vedere calmă, extrem de liniștită chiar dacă este un Berbec. Cei cu Ascendentul în Taur au învățat să își construiască o fațadă care să exprime nevoile lor de confort și de siguranță. Ceea ce trebuie neapărat să înveți despre nativul cu Ascendent în Taur este că nu te poți grăbi lângă el, trebuie să te adaptezi ritmului său și să faci lucrurile încet, construind pas cu pas

Ascendent în FECIOARĂ

O persoană cu Ascendentul în Fecioară este preocupată de sănătatea ei, de cât de bine a mâncat, de alimentele care au stat la baza hranei sale. Totodată, un nativ cu Ascendent în Fecioară va fi ordonat, curat, atent la detalii. Chiar dacă avem un Leu, dacă acesta are Ascendentul în Fecioară, va avea tot felul de nesiguranțe. Asta ascund, de fapt, cei cu Ascendentul în această zodie, faptul că nu au încredere în ei înșiși, de aceea, trebuie să se asigure, să calculeze, să facă o schemă sau să pună totul într-un Excel înainte de toate.

Ascendent în CAPRICORN

Cei care au Ascendentul în Capricorn au componenta osoasă mai pronunțată. Au pomeții mai ieșiți în evidență, de exemplu. Ei încep să arate mai bine odată cu vârsta, înfloresc pe măsură ce înaintează în vârstă. Fiind guvernați de Saturn, e posibil să pară mai maturi, aceasta este fațada pe care și-o construiesc încă din copilărie. Ceea ce îți ascunde un nativ cu Ascendent în Capricorn este emoția sa, nu o să te lase să îi vezi sensibilitatea și vulnerabilitățile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel