Ce cred astrologii internaționali despre schimbarea axei karmei? Previziuni valabile până în 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 12 iulie, Nodurile Lunare au trecut pe axa Berbec-Balanță. Vorbim despre apariția unor situații predestinate și despre schimbarea destinului, a axei karmei. Iată ce cred astrologii internaționali!

Astrologii internaționali consideră Nodurile Lunare ca fiind puncte matematice importante în astrologie și le atribuie semnificații specifice în interpretarea astrologică.

Cele două puncte, Nodul Nord și Nodul Sud, reprezintă punctele de intersecție ale orbitei Lunii cu ecliptica (traiectoria aparentă a Soarelui în jurul Pământului).

Nodul Nord este adesea asociat cu direcția evoluției și dezvoltării karmice într-o viață, indicând scopurile și lecțiile pe care o persoană le poate urma pentru a-și atinge potențialul maxim și a-și împlini scopul în această viață.

Nodul Sud, pe de altă parte, reprezintă energia și lecțiile pe care le-am acumulat în viețile anterioare. Aceasta indică tendințele sau modelele comportamentale pe care le-am dezvoltat și care pot necesita transformare sau eliberare pentru a progresa pe calea evoluției personale.

Interpretarea Nodurilor Lunare depinde de semnul și casa zodiacală în care se află într-un anumit moment și de aspectele pe care le formează cu alte planete.

Aceste aspecte pot oferi indicii despre domeniile de viață în care persoana poate experimenta provocări și oportunități, precum și tiparele comportamentale pe care trebuie să le depășească sau să le integreze pentru a-și realiza potențialul.

Astrologii internaționali examinează și ciclurile Nodurilor Lunare, cum ar fi ciclul Saros, care se repetă aproximativ la fiecare 18 ani și 11 zile, și pot face previziuni sau oferi perspectiva asupra evenimentelor și schimbărilor majore care pot avea loc în viața unei persoane sau în lumea înconjurătoare.

Balanța este semnul zodiacal asociat cu armonia, echilibrul, relațiile și parteneriatele. Așadar, Nodul Sud în Balanță poate semnifica o lecție karmică legată de echilibrul în relații, nevoia de a găsi compromisuri și de a dezvolta abilități de colaborare și negociere.

Deoarece influența Nodului Sud în Balanță poate varia în funcție de alte elemente ale hărții astrologice individuale, cum ar fi aspectele și poziția altor planete, interpretările pot fi diferite pentru fiecare persoană.

Iată ce ne spune Bracha Goldsmith!

Astrologul este de părere că acest fenomen va influența scena astrologică a lunii iulie și nu numai, pentru că efectele se întind până în ianuarie 2025. Și Nodurile Lunare pot aduce anumite evenimente nu doar în viețile fiecăruia dintre noi, ci și la nivel mondial.

De asemenea, schimbarea axei Nodurilor ne poate face să ne dăm seama la ce ar trebui să ne așteptăm de acum înainte. Ce lecții să luăm în calcul și în ce domeniu al vieții putem să facem anumite ajustări.

Astrologul menționează și că ar fi bine să îți dai seama de toate semnele cardinale din harta ta natală, deci de Berbec, Balanță, Rac și Capricorn. Aceste semne vor fi mult mai activate decât celelalte de schimbarea axei Nodurilor Lunare, așa că sunt foarte importante.

Din iulie 2023 și până în ianuarie 2025, o să beneficiem de energiile axei Berbec-Balanță. Ultima dată, Nodurile au fost în aceste semne între 2004-2006, așa că te poți gândi la lucrurile care s-au întâmplat atunci în viața ta sau în jurul tău.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nu cred că mai este cazul să vă reamintim. Iar Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Aceste patru semne cardinale pot fi asemănate cu anotimpurile. Berbecul înseamnă începutul, luarea deciziilor, inițiativele. Deci, Nodul Nord în Berbec ne împinge către necunoscut. Vrea de la noi mai multă încredere sau mai mult curaj. Dar și riscuri noi, ori asumarea unei vieți potrivite.

Cu Nodul Sud în Balanță, putem experimenta multe schimbări în relațiile noastre. Poate că ai pierdut unele din ele, dar acum este cazul să te scuturi și să mergi mai departe.

Fie că este vorba despre prietenii sau despre legături de iubire. Deși pot apărea probleme sau dezechilibre. Pentru că, dacă energia Berbecului vrea să mergi mai departe, cea a Balanței te ține puțin pe loc. Nu va fi foarte ușor, pentru că ai vrea să eviți orice confruntare.

Dar ne putem da seama că noi suntem cei care trebuie să ne schimbăm, nu doar cei din jur. Chiar dacă este posibil să fii criticat în parcursul tău. 

Schimbarea Nodurilor ne oferă un mesaj puternic: să aderăm la propriile noastre valori și principii. Să ieșim în evidență prin curajul de care dăm dovadă și să fim suficient de îndrăzneți pentru a ieși din relațiile care nu ne mai fac bine sau care ne blochează dezvoltarea.

Vezi și: Schimbarea axei destinului. Cum interpretăm Nodurile Lunare, începând cu 12 iulie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel