Ce culoare are aura ta sexuală? Schimbă-ţi acum viaţa erotică!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ce culoare are aura ta sexuală? Schimbă-ţi acum viaţa erotică! (sursa foto: Pixabay)
Ce culoare are aura ta sexuală? Schimbă-ţi acum viaţa erotică! (sursa foto: Pixabay)

Nu ştii de ce te simţi atras de anumite culori? Poate că preferinţele tale se schimbă în funcție de starea ta de spirit. Poate că sunt conectate la anumite chakre sau la semnul tău zodiacal / ascendent. Poate că sunt conectate la un element. Proiectezi şi anumite culori, în funcţie de starea ta de spirit. Aceste culori reprezintă aura ta și, deși fluctuează, probabil că ai o culoare a aurei care le domină pe toate celelalte din spectru.

O aură este definită ca „o presupusă emanație ce înconjoară corpul unei creaturi vii, privită de mistici, spiritiști și unii practicieni ai medicinei complementare ca esența individului și se presupune că este perceptibilă de către oameni cu sensibilități speciale”. Deci, aura ta este vibrația pe care o emiţi altora. O aură vibrantă atrage oamenii către tine. Una 'tulbure' i-ar putea îndepărta de tine.

Fiecare dintre noi are și o aură sexuală. Și lucrul grozav este că se poate schimba în timp - chiar și zilnic! Poate ţi s-a întâmplat să întâlnești pe cineva și să îți imaginezi imediat cum ar face sex?! Ei bine, probabil că le citeşti subconștient aura sexuală. Acum, imaginează-ți cât de distractiv ar putea fi sexul dacă te-ai putea acorda la aceste culori mistice după bunul plac? Poţi. Familiarizarea aurei tale cu a altor persoane poate fi esențială pentru a obține exact ceea ce îți dorești în pat.

Cum identifici aura ta sexuală?

În primul rând, trebuie să fii în ton cu starea ta de spirit. Începe prin a rezuma în câteva cuvinte cum te simţi: Te simți pervers? Intens? Romantic?

Acum, alege o melodie tematică pentru această dispoziție: Este zgomotoasă? Senzuală?

Acum, lasă aceste simțuri să te ghideze către aspectul tău pe măsură ce te îmbraci. Întinzi mâna după un costum cu pantaloni? Un tricou? O rochie mulată?

Lasă toate aceste mici detalii să fie primele indicii ale aurei tale sexuale în această seară.

Acum, închide ochii și lasă o culoare să îţi vină în minte. Sunt șanse ca aceasta să fie culoarea pe care o emani – care dictează tipul de sex de care ai nevoie în seara asta. Citeşte mai departe pentru a afla exact ce este.

Și dacă vrei să simți aura persoanei din fața ta? Respiră adânc și simte atmosfera pe care o proiectează. Nu este despre a vedea, mai degrabă a simți: poate ești într-un bar aglomerat, unde lumina are o tentă purpurie sau roșie, dar primești o senzație albastră. Sau poate faci o drumeție pe o potecă în soarele arzător, dar te gândești la culoarea verde. Vei fi surprins de cât de ușor este, cu puțină practică, să te conectezi la aura ta sau a celorlalţi.

Când aura ta sexuală este roșie:

Vezi roșu în jurul tău sau al partenerului tău? Vibe-ul sexual aici este pământesc. O aură roșie înseamnă că este timpul pentru puțină transpirație. Poţi opta pentru momente pasionale în natură, mişcări noi, alerte. Acesta este un teritoriu primordial. Redați muzică cu un ritm puternic. Apoi bucuraţi-vă împreună de o friptură şi un pahar de vin.

Când aura ta sexuală este portocalie:

Te simți puțin emoționat? Portocaliul este culoarea celei de-a doua chakre. Bolul tău pelvin. Senzualitate. Gândește-te să miști încet șoldurile. Seducţie. Câteva melodii lente. Un vin roșu îndrăzneț. O baie cu spumă senzuală pentru a începe 'petrecerea'. Fă-ți timp cu această vibrație și nu-ți fie teamă. Orgasmele de aici pot fi zguduitoare. 

Când aura ta sexuală este galbenă:

Te simți îndrăzneţ în seara asta? Vrei să preiei controlul? Ai chef să fii în toată splendoarea ta. Fii în top, metaforic și fizic. Aceasta este aura în care ceri și obții ceea ce vrei în pat. Te simți ca un star rock când vine vorba de sex. Încet și blând nu este stilul tău.

Când aura ta sexuală este verde:

Te simți moale şi drăgălaș? Îți place să te alinţi cu partenerul/a? Când aura ta are această culoare, îți place să te asiguri că partenerul tău este fericit. Masează-i picioarele. Ține-l în braţe. Ai prefera să fii în poziția de a da decât de a primi. Poți să te relaxezi cu un film romantic sau să asculți muzica preferată. Accentul tău este pe dragoste și afecțiune, nu pe sex. Iubești dragostea. 

Când aura ta sexuală este albastră:

Albastrul este pentru toți cei care vorbesc rapid! Poate ai băut câteva espresso-uri și eşti foarte vorbăreț. Vei merge departe cu sexul, dar nu dacă nu este ca la carte. Te excită auzind lucrurile pe care iubitul tău/ iubita ta le va face. Îţi place să ţi se spună cât de fierbinte eşti. Acesta este preludiul tău în seara asta.

Când aura ta sexuală este indigo:

Acesta este tărâmul ochiului superior. Eşti excitat de fantezii. Te simți aliniat cu viața ta de vis. Jocul de rol sună atrăgător. Totul ţine de minte. Te poți gândi la ceva până ajungi literalmente într-o stare de excitare, iar mintea ta poate fi foarte ocupată în timpul sexului. Lasă-te să visezi în afara cutiei. Poţi să pui melodii care te induc într-o stare de visare.

Când aura ta sexuală este violetă:

Ai chef de extaz? Divinitate? Sexul pentru tine este o experienţă aproape ezoterică atunci când ești în zona violetă. Nu tratezi asta cu superficialitate. Atingi o stare dincolo de realitate. Vezi stele căzătoare. Tu creezi cutremure. Nu o faci ocazional. Nu faci dezordine. Totul este despre conexiunea sufletească pentru tine. Adâncimea. Nu ești genul murdar. Tu faci dragoste. Și are întotdeauna o intenție - ca o ceremonie sau un ritual.

Încă un lucru: uneori, aura ta este o combinație de câteva culori - total în regulă! Și nu îţi fie teamă să experimentezi și să găseşti combinația și culorile potrivite pentru tine. Poartă haine sau un accesoriu cheie care să se potrivească cu culoarea pe care doreşti să o canalizezi. Explorează, joacă-te și distrează-te — întotdeauna!

sursa: horoscope.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel