Ce este o ASTROGRAMĂ? Astrologia poate înlocui RELIGIA? Chani Nicholas RĂSPUNDE

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Ce este o ASTROGRAMĂ? Astrologia poate înlocui RELIGIA? Chani Nicholas RĂSPUNDE (sursa foto: captură video CBS Mornings / YouTube)
Ce este o ASTROGRAMĂ? Astrologia poate înlocui RELIGIA? Chani Nicholas RĂSPUNDE (sursa foto: captură video CBS Mornings / YouTube)

Ce este o astrogramă şi cum poţi să o foloseşti? Are astrologia legătură cu religia? Cunoscutul astrolog canadian, Chani Nicholas, oferă toate răspunsurile într-un interviu acordat pentru CBS Mornings:

- Ce este o astrogramă?

Ne uităm la cer pentru a vedea ce se întâmplă, ce marcaje are şi apoi căutăm semnificaţia acelor marcaje. E ca şi cum ai avea o hartă a vieţii tale. Astrograma ta este o hartă a locului unde eşti în această viaţă.

- Dar nu este o hartă a direcţiei tale în viaţă?

Ai liber arbitru, dar sunt lucruri structurate în acesta pe care trebuie să le integrăm. Iar cum faci asta este alegerea ta, iar rezultatul se poate schimba semnificativ.

- Ce fel de semnificaţie putem găsi în aceste marcaje, planete?

Nu ştiu de ce astrologia funcţionează, dar ştiu că funcţionează. Am vorbit cu mii de străini despre hărţile lor natale şi a rezonat foarte mult cu ei. Este un mod de a privi viaţa cuiva şi de a obţine un context.

Despre generalităţile despre zodii şi horoscop

Majoritatea horoscoapelor din ziare, reviste sau site-uri sunt doar o firimitură din tot tortul. E un mod foarte generalizat de a aduce astrologia către mase. Astrologia este veche de mii de ani, iar horoscoapele pe zodii sunt cam de 50-100 ani pe piaţă. Nu este astrologie. Este modul în care am modernizat-o şi am livrat-o prin mijloace de comunicare.

Astrologia poate înlocui religia?

Religia şi fenomenele astrologice / astronomice sunt conectate. Poate dorinţa noastră de a obţine o semnificaţie sau o structură pentru viaţa noastră sau să ne ofere puţin context vieţii noastre. Ceea ce găsim în astrologie este parte din esenţa religiilor.

- Căutarea oamenilor pentru răspunsuri nu înseamnă că le iei liberul arbitru din ecuaţie? Pentru că atunci când vezi o astrogramă şi spui că asta este calea de urmat, atunci unde este liberul arbitru?

Nu voi spune care este calea de urmat, dar voi spune ce este important pentru fiecare persoană şi voi recomanda măcar explorarea acelor lucruri, iar dacă acea persoană are dorinţa să continue, atunci este rezonant cu harta natală.

Nu fac decizii în locul altor oameni. Niciun profesionist nu o va face. Cred că poţi să primeşti sfaturi folosind propria judecată. Nu vreau să îţi spun ce să faci, nu ştiu ce trebuie să faci, doar tu ştii. Şi vreau să creez un spaţiu unde îţi poţi aminti că ai o conexiune cu propria înţelepciune şi abilitate de a simţi, de a înţelege şi de a gândi critic despre ce trebuie să faci.

Cine este Chani Nicholas?

Chani Nicholas este un astrolog canadian şi activistă activă privind politica progresivă, încorporând identitatea queer în munca sa. Prima sa carte, "You Were Born For This: Astrology for Radical Acceptance", a fost lansată pe 7 ianuarie 2020.

Vezi aici interviul acordat pentru CBS Mornings:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel