Ce fel de influencer eşti în funcţie de zodie?

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Ce fel de influencer eşti în funcţie de zodie? (sursa foto: Pixabay)
Ce fel de influencer eşti în funcţie de zodie? (sursa foto: Pixabay)

În era online-ului vedem tot mai multe persoane care expun informaţii, sau chiar lucruri din viaţa lor personală cu prietenii din lista lor sau alţi oameni care le urmăresc profilele de pe diverse platforme social media. Dacă şi tu te gândeşti să profiţi de tendinţele actuale şi să răspândeşti conţinut relevant pentru tine şi alţi oameni care se identifică cu tine, află ce fel de influencer eşti în funcţie de zodie:

BERBEC: încrezător, îndrăzneţ şi inteligent

Eşti implicat în comunitate, motiv pentru care fanii tăi te văd ca pe un lider demn de a fi urmat. Nu dai niciodată înapoi în faţa comentariilor răutăcioase şi spui lucrurilor pe nume, chiar dacă este contra opiniilor populare - mereu eşti aliniat cu valorile tale.

TAUR: practic, consistent, sincer

Fanii tăi te iubesc pentru că eşti consistent. Ştiu că se pot baza pe tine pentru a citi content de calitate. De asemenea, te bucuri să îţi serveşti comunitatea pentru că ţie îţi place în mod natural să ajuţi oamenii.

GEMENI: versatil, carismatic, adaptabil

Eşti regele / regina creativităţii când vine vorba de content relevant. În timp ce alţii se chinuie să se lanseze pe o platformă, tu deja te-ai lansat pe toate aplicaţiile de social media în trend.

RAC: empatic, sentimental, grijuliu

Brandurile adoră să lucreze cu tine datorită conexiunii puternice şi sincere pe care o ai cu audienţa ta. Ţie chiar îţi pasă de fanii tăi şi se vede în modul în care interacţionezi cu ei online.

LEU: pasional, curajos, extravagant

Fanii tăi te admiră pentru că nu te temi să fii extravagant şi refuzi să te limitezi pentru alţi oameni. Această încredere de sine îi inspiră pe urmăritorii tăi să se arate mai mult în toată splendoarea lor.

FECIOARĂ: logică, înţeleaptă, amuzantă

Oamenii adoră să te urmărească din culise în fiecare zi pentru că pari să te descurci cu toate. Reuşeşti să creezi un stil de viaţă la care aspiră mulţi şi să rămâi, totodată, o persoană modestă şi cu picioarele pe pământ.

BALANŢĂ: sociabilă, prietenoasă, inteligentă

Ai învăţat cum să înclini 'balanţa' algoritmilor în favoarea ta prin înţelegerea tipului de content pe care îl cere publicul tău. De asemenea, ştii să te foloseşti de abilitatea ta de a colabora şi de a te conecta cu alţi influenceri pentru a creşte capitalul tău de imagine.

SCORPION: puternic, misterios, autentic

Deşi postezi des, ştii cum să menţii un aer de mister în jurul tău. De câte ori oferi ceva publicului tău, oamenii încă mai aşteaptă ceva mai mult, ceea ce îi face să îţi urmărească postările imediat ce pe publici.

SĂGETĂTOR: vocal, talentat, unic

Când vine vorba de content, oamenii se simt mereu de parcă primesc ceva valoros de la tine pentru că pui intenţie în a oferi postări cu un mesaj important.

CAPRICORN: ambiţios, cu picioarele pe pământ, vizionar

Navighezi pe social media ca un profesionist. Te prinzi rapid de trenduri şi ţii mereu pasul cu schimbările algoritmului. Fanii tăi te urmăresc pentru conţinutul valoros şi informativ pe care îl distribui online.

VĂRSĂTOR: creativ, inovativ, cu personalitate

Vezi social media ca pe un instrument de conectare cu alţi oameni, motiv pentru care îţi place să îţi foloseşti platformele pentru a evidenţia subiecte importante şi să te implici în comunitatea ta de urmăritori cu discuţii libere.

PEŞTI: artistic, intuitiv, empatic

Abilitatea ta de  a fi vulnerabil este motivul pentru care fanii tăi se simt atât de conectaţi cu tine. Aceştia se bucură de contentul tău pentru că eşti o persoană cu care se pot identifica. De câte ori apari online, aduci bucurie urmăritorilor tăi.

sursa: bossbabe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel