Ce fel de pasăre ai fi, în funcție de zodie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Dacă ți-ai imaginat măcar o dată că zbori în înaltul cerului, poate vrei să afli ce pasăre te reprezintă, în funcție de zodia ta! Iată în ce fel de pasăre te-ai fi transformat, ținând cont de data nașterii.

Berbec/Ascendent în Berbec

Cel mai probabil, ești dinamic, curajos, independent, rapid și pasionat. Te caracterizează spiritul de aventură. Pentru această zodie, se potrivește o pasăre ageră. Cea care te reprezintă cel mai bine este șoimul, rapid și precis în mișcări.

Taur/Ascendent în Taur

Pasărea care se potrivește perfect acestui nativ este fazanul. Știm deja că Taurul este un semn stabil, responsabil, afectuos și muncitor. Are multă grijă de cei din jur, așa că poate fi asociat cu o pasăre măiastră și gingașă, precum fazanul.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt recunoscuți pentru șarmul lor, dar și pentru stilul inconfundabil de a comunica. Sunt vorbăreți, glumeți și sociabili, așa că papagalul vorbitor este pasărea care îi reprezintă cel mai mult. Dacă vorbim și despre păsările care au un colorit impresionant, acestea li se potrivesc de minune personalității îndrăznețe a Gemenilor.

Rac/Ascendent în Rac

Racii sunt firi sensibile, care pun accent pe emoții. Pentru că avem în față o zodie mai emoțională, nimic nu li se potrivește mai bine decât rândunica. Această pasăre îi poate reprezenta pe Raci, care sunt grijulii și empatici.

Leu/Ascendent în Leu

Te-ai gândit vreodată ce pasăre ți se potrivește, în funcție de zodie? Ești o fire mândră, radiantă, încrezătoare și loială. Îți place să impresionezi, așa că păunul este reprezentativ pentru tine, fiindcă iese în evidență oriunde.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nu putem discuta despre Fecioare fără să amintim de eficiența lor. Nativii acestei zodii sunt calculați, ordonați și pragmatici, cu un spirit critic bine dezvoltat. Sunt perseverenți și nu renunță la un lucru până nu le iese perfect. Li se potrivește ciocănitoarea.

Balanță/Ascendent în Balanță

Zodia Balanță este definită de următoarele caracteristici: este pașnică, corectă, idealistă, grațioasă și elegantă. De obicei, nu sunt adepții nedreptății, ci vor să vadă adevăr și iubire peste tot. Dacă ești Balanță, te poți regăsi într-un porumbel alb.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ai ochi ageri, ești intuitiv, puternic, independent și misterios. Când vorbim despre scorpioni, ne amintim de păsări nobile, dar destul de periculoase. Poți fi un vultur.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai putea fi o pasăre secretar! Se numește și pasărea destinului și se potrivește nativilor optimiști, aventuroși și independent, care sunt mereu în căutare de noi informații.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pe Capricorni îi descriu foarte bine ambiția, răbdarea și eficiența. Este o zodie de foc care nu se da bătută, așa că o reprezintă vulturul pleșuv.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ești mereu independent, idealist, ai idei bune și ești deschis la minte. Te reprezintă pelicanul, o pasăre care simbolizează altruismul și bunătatea.

Pești/Ascendent în Pești

Pinguinul este o pasăre recunoscută pentru dedicarea și compasiunea lor. Peștii, la rândul lor, sunt extrem de dedicați și sensibili, care își manifestă grijă față de cei dragi. Ești loial și vrei un partener cu care să rămâi pentru totdeauna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel