Ce greșeală faci în dragoste în funcție de ZODIA ta

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Fiecare persoană este diferită şi răspunde mai mult sau mai puţin favorabil la stilul de seducţie şi de a iubi al celorlalţi. De aceea, acest articol este menit să te ajute să identifici şi să înţeleg care sunt acele greşeli pe care le poţi comite tu sau cealaltă persoană în dragoste. 

Acesta este un articol scris pentru conștientizare, pentru a ne gândi la felul în care îi percepem pe cei din jurul nostru și la energia anumitor zodii care ar putea fi încapsulată în trăsăturile lor. Desigur că acestea nu se potrivesc tuturor, iar asta pentru că nu suntem doar zodia, ci suntem o sumă de aspecte pe care le-am descoperi cu ajutorul unei astrograme! 

Să vedem la ce greșeli sunt predispuse zodiile atunci când vine vorba despre dragoste. 

Berbec - Se repede în orice

Berbecii muncesc din greu. Cu toate acestea, au obiceiul de a se grăbi în lucruri, atât profesional, cât și personal. Iau decizii fără să se gândească prea mult şi poate părea greu să ţii pasul cu ei. Deși această trăsătură poate fi de apreciat în unele situații, făcându-i pe aceşti nativi mai spontani, aceasta poate duce și la gafe. Ei se pot răni pe ei înșiși, precum și pe cei pe care îi iubesc, deoarece nu și-au făcut timp să ia în considerare consecințele acțiunilor lor. Un partener Berbec ar face impulsiv o mișcare importantă, cum ar fi să se mute împreună cu cineva fără să se gândească prea mult.

Taur - Ia lucrurile prea încet

Dacă un Berbec este prea rapid, Taurul este puțin prea lent, aproape până la punctul de a fi leneș. Punctele slabe ale acestui semn zodiacal sunt evidențiate atunci când cineva doreşte progres în relaţia de cuplu, dar aceşti nativi ar prefera lucrurile așa cum au fost. „De ce să strici un lucru bun, nu?”, ei bine, partenerul tău probabil nu va fi de acord. Au nevoie de mult timp pentru a lua o decizie și acest lucru s-ar putea dovedi dăunător pentru o relație în care celălalt îşi doreşte să facă un pas mai departe. Pe de altă parte, rareori experimentează cu lucruri mai noi pe măsură ce se obișnuiesc cu vechile lor obiceiuri.

Gemeni - Mereu în mişcare

Gemenii sunt mereu grăbiți să realizeze mai multe lucruri în cel mai scurt interval de timp, ceea ce îi lasă adesea suprasolicitați și incapabili să își îndeplinească efectiv toate angajamentele.Sunt peste tot, ceea ce îi determină să fie băgacioşi în vieţile celorlalţi, iar asta poate fi destul de iritant într-o relație. Curiozitatea lor este adesea enervantă.

Rac - Prea sensibil

Racii sunt sensibili. Adesea au tendința de a trăi în trecut fără măcar să încerce să pășească în prezent sau să se gândească la viitor. Acest lucru se poate datora faptului că ideea de schimbare în relația lor poate fi copleșitoare și pare că nu merită efortul. Sunt prea melancolici și nu prea riscă atunci când vine vorba de relații, ceea ce înseamnă că vor lua foarte personal orice interacțiune negativă în relație.

Leu - Prea arogant

Un Leu este adesea extrem de arogant și are un ego cât casa. În timp ce acest lucru îi poate face ajuta să îşi îndeplinească scopurile în viaţă, îi poate, de asemenea, face să se simtă mult mai importanți decât sunt de fapt. Poate fi enervant pentru un partener atunci când încearcă să dea sugestii sau să facă o declarație unui Leu, deoarece acesta nu primeşte bine sugestiile. Adesea crede că are întotdeauna dreptate; nu vor ca cineva să le schimbe viziunea asupra lumii.

Fecioară - Prea anxioasă

Fecioarele sunt mai mereu îngrijorate. Pot avea o sută de situații expuse în mintea lor și cele mai multe dintre ele se termină în dezastru. Abilitatea de a planifica este grozavă, dar acest semn zodiacal are o dificultate de a rămâne cu mintea în prezent. Se îngrijorează practic de tot ceea ce îi face extrem de rigizi și foarte tradiționali. Sunt, de asemenea, foarte critici și este nevoie de mult efort pentru a-i liniști.

Balanță - Prea indecisă

Luarea deciziilor este o sarcină uriașă pentru nativii Balanță. Ei cântăresc adesea avantajele și dezavantajele fiecărei situații, ceea ce face ca ajungerea la o concluzie să fie un proces îndelungat. Partenerul lor se va trezi în mod inevitabil petrecând mult timp încercând să-i descifreze stările de spirit și luptându-se să-i înțeleagă adevăratele emoții. Ezitarea lor de a face anumite lucruri îi poate enerva pe parteneri, deoarece s-ar putea să nu ajungă niciodată la o concluzie solidă la nicio idee sau eveniment.

Scorpion – Necomunicativ

Scorpionii nu sunt cei mai avizi comunicatori. Sunt destul de secretoşi şi se lasă greu descifraţi de ceilalţi. Această complexitate a caracterului lor îi îngreunează pe partenerii de cuplu, deoarece un Scorpion nu va spune niciodată ce este în neregulă sau ce îi deranjează și va rămâne întotdeauna un mare semn de întrebare. Sunt dificili și reacționează pe măsură, așa că poate părea imposibil să relaționezi cu adevărat cu ei.

Săgetător - Gândeşte prea mult şi e capricios

Un Săgetător este capricios, deoarece este prins între instincte și inimă. Cu siguranță se gândesc la relație sau mai degrabă se gândesc prea mult, ceea ce îi face să disece fiecare interacțiune, întorcând orice situaţie pe toate părţile. Modificările lor de dispoziție sunt incerte, ceea ce îi poate face pe partenerii lor să se simtă pierduți. De asemenea, sunt extrem de secretoşi, deoarece nu le place să arate slăbiciune și vulnerabilitate. 

Capricorn - Probleme de gestionare a furiei

Capricornul are unele probleme de gestionare a furiei din cauza faptului că au reținut-o prea mult timp. Sunt fie foc, fie gheață și, în orice caz, extremitățile personalității lor vor provoca doar dureri de inimă partenerilor. Le place să dețină controlul și nu le place schimbarea, o trăsătură foarte asemănătoare cu Taurul. Deși se știe că sunt maturi în general, ei pot păstra ranchiuna pentru perioade remarcabil de lungi și pot fi extrem de meschini atunci când se simt nedreptățiți.

Vărsător - Prea introvertit

În timp ce Vărsătorului îi place să socializeze și să-și facă prieteni, de fapt nu au mulți prieteni adevărați. Este la un nivel superficial în mare parte și nevoia lor de a fi independenți poate fi destul de egoistă și egocentrică. Ei nu se gândesc adesea la ceilalți în timp ce iau decizii şi pun mult focus pe sine, chiar şi într-o relație. A fi mereu persoana care lasă de la ea în relaţie poate fi obositor pentru cine se cuplează cu un Vărsător şi necesită multă muncă. 

Pești – Prea multe emoții

Își „poartă inima pe mânecă", lăsând tot ce simt la vedere. Sunt extrem de sensibili și sunt bureți emoționali pentru ceilalți, deoarece încearcă să absoarbă problemele altcuiva. Incapacitatea Peștilor de a bloca aceste lucruri reprezintă cea mai mare slăbiciune a lor atunci când sunt îndrăgostiți, deoarece încearcă să repare pe toată lumea și totul, chiar și atunci când nu este posibil. Această vulnerabilitate poate fi paralizantă uneori şi îi poate dezavantaja atunci când întâlnesc situaţii tensionate.

sursa: bonobology.com

Citește și ce te face fericit în funcție de zodia ta! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel