Ce hobby ți se potrivește în funcție de zodie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Ce activitate ți se potrivește cel mai bine, în funcție de semnul din zodiac?

Ți-ai dori să ai un hobby nou sau vrei să afli ce ți se potrivește, în funcție de semnul solar? Iată câteva sugestii!

Berbec - Zumba

Primul semn al zodiacului este ambițios, energic, hotărât și curajos. Are multă încredere în el, așa că Berbecul poate excela în domeniul activităților fizice. Nu știi ce hobby să încerci? Relaxează-te și scapă de stres cu Zumba, un dans care te menține în formă și te distrează copios.

Cu ajutorul acestei forme de activitate fizică, poți să te antrenezi, să înveți coregrafii noi și să te amuzi, alături de toți ceilalți participanți. 

Taur - Grădinărit

Dacă ești Taur, ți se potrivește de minune grădinăritul! Energia hrănitoare a acestui semn de pământ te îndeamnă să fii în contact cu solul. De exemplu, dacă ai o grădină, te poți ocupa de plantatul florilor sau a diferitelor răsaduri. Indiferent dacă plantezi flori, legume sau un copăcel, vei fi mândru de roadele tale.

Asigură-te că achiziționezi unelte de grădină, cu ajutorul cărora să te ocupi așa cum se cuvine de acest hobby. Fie că ești începător sau experiementat în tainele grădinăritului, această pasiune ți se potrivește perfect.

3. Gemeni - Învață o limbă străină

Ești un semn de aer căruia îi place să comunice. Ești foarte sociabil, așa că poți învăța o limbă străină nouă. Acest lucru te ajută să comunici cu și mai multe persoane. Energia ta pozitivă, natură curioasă și dorința de a face schimburi de idei reprezintă ingredientele perfecte pentru Gemeni. Fie că optezi pentru italiană, arabă sau chiar engleză, asigură-te că înveți o limbă ce te poate dezvolta. 

4. Rac - Un curs de fotografie

Racii sunt semne de apă care posedă imaginație și vor să vadă rezultate concrete. Ți se potrivesc activitățile artistice, iar arta fotografică te poate încânta. De la compoziție până la editare, fotografia este un hobby pe care merită să îl ai în vedere. Poți opta pentru un curs de fotografie digitală, cu ajutorul căruia să îți pui la bătaie imaginația și creativitatea.

5. Leu - Fii colecționar!

Îți place să ai totul ordonat și nu te dai înapoi când vine vorba de pasiuni noi. Indiferent de domeniile pe care le iubești, poți încerca să devii colecționar. Poate îți place să strângi reviste, ziare vechi, timbre sau tablouri de epocă. Găsește un domeniu care te pasionează și strânge cât mai multe lucruri!

6. Fecioară - Brutar sau cofetar?

Fecioarele sunt perfecționiste, așa că li s-ar potrivi un hobby din domeniul culinar. Poate îți dorești produse ideale de patiserie sau te interesează prăjituri după rețete noi. Cu ajutorul acestei pasiuni, te poți bucura de numeroase satisfacții și ai ocazia să faci totul ca la carte. Ce crezi că ți s-ar potrivi cel mai bine?

7. Balanță - Voluntariat

Ți se potrivește de minune voluntariatul! Ești un semn de aer căruia îi place echilibrul. Mai mult, ești cooperant și diplomat, iar aceste calități se îmbină perfect cu voluntariatul. Găsește o cauză demnă și fă cât mai mult bine! Fie că ai vrea să devii voluntar în spitale sau în diferite asociații care luptă pentru drepturile omului, există o varietate de moduri prin care te poți implica în societate.

8. Scorpion - Drumeții

Ești un semn ambițios, care pune accent pe spațiu și ideea de libertate. Așa că drumețiile pot fi pasiuni care îți încântă sufletul și te relaxează. Profită de excursii în grup sau de simple drumeții în aer liber. Un Scorpion nu se va opri până nu va ajunge în vârful muntelui!

9. Săgetător - Meditație

Ai o energie senină și liniștită, în ciuda faptului că ești un semn de foc. Așa că ai putea face un hobby din meditație și yoga. În acest mod, pui accent pe armonia dintre corp și minte. Fă-ți timp măcar 15 minute pe zi pentru aceste practici, ce te pot relaxa.

10. Capricorn - Diferite meșteșuguri

Capricornilor disciplinați, serioși și autonomi li se potrivesc tainele meșteșugurilor. Poate ți-ai dori să creezi propriile haine, bijuterii sau obiecte de mobilier. Aceste pasiuni te pot încânta, mai ales că însumează domenii în care poți deveni propriul șef.

11. Vărsător - Observator

Îți place să te uiți la stele și admiri des tot ce se întâmplă în jurul tău? Ți s-ar potrivi rolul de observator, dacă ești o persoană cerebrală dar filosofă. Ești un gânditor profund și te pasionează observarea stelelor, a planetelor sau a altor obiecte cerești. Ce-ar fi să investești într-un telescop portabil, perfect pentru călătorii?

12. Pești - Compozitor

Peștii sunt semne creative, romantice, care nu se tem să petreacă timp de calitate cu ele însele. De aceea, poți combina acest lucru cu o calitate artistică sau muzicală, pe care de obicei o posedă acest semn de apă. Poate că ți-ar face plăcere să compui versuri originale, așa că dă-i bătaie! Dacă nu te încântă scrierea de piese muzicale, alege pur și simplu poezii, care să exprime ce simți.

Vezi și: Obsesiile tale în funcție de zodie. Care este semnul atras de mistere și ce nativ ar cumpăra tot ce este luxos?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel