Ce înseamnă să ai ascendent în Capricorn? Află prin ce se remarcă acești nativi!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ascendentul joacă un rol major în harta noastră natală. Află care sunt particularitățile celor care au ascendent în Capricorn și cum îi recunoști pe acești nativi!

Pentru a determina ascendentul unei persoane avem nevoie, desigur, de data nașterii, dar neapărat și de ora și locul nașterii. Dacă nu știm ora, este important să cunoaștem măcar un interval.

Atunci când vedem un om, unul pe care nu l-am mai întâlnit niciodată, prima dată vedem, de fapt, ascendentul.

De aceea, la prima întâlnire, este mai bine să nu încercăm să ghicim zodia unei persoane, pentru că în față ne apare doar ascendentul, ceea ce construim încă din momentul nașterii, felul în care am învățat să ne modelăm în lume.

Prima impresie este întotdeauna dată de ascendent.

Abia după câteva întâlniri ajungem și la nucleu, adică la zodia cuiva. Din acest motiv, este foarte important să nu judecăm persoana după prima impresie. Atenție, fațada nu este neapărat falsă, ci este un mod prin care oamenii își construiesc ascendentul.

Ascendentul este felul în care îți faci tu masca socială, cum te văd ceilalți, dar și cum alegi să te construiești tu însuți în fața lor.

Mai mult, ascendentul nu se manifestă doar după 30 de ani, ci încă de la prima respirație, de când am luat prima gură de aer pe lumea aceasta, preluăm energia de la orizontul estic al locului nașterii noastre.

Ascendent în CAPRICORN

Tendinţa, pe vremuri, era să spui că dacă vezi un om slab, osos, care albeşte foarte repede, are un ascendent în Capricorn. Nu e chiar aşa.

Dar întotdeauna, când vezi un ascendent în Capricorn, o să vezi componenta osoasă mai pronunţată, pomeţii mai pronunţaţi, încheieturile.

Oamenii cu ascendentul în Capricorn par bătrâni când sunt mici şi par tineri când cresc.

La ei, timpul curge altfel. Dacă vedeţi o persoană care întinereşte după 30-40 ani, întotdeauna are o componentă capricornică.

Capricornul este guvernat de Saturn. Iar oamenii cu ascendentul în Capricorn încă de mici au probleme cu dinţii, cu oasele, cu pielea, cu părul, toată partea aceasta.

Capricornul îţi arată limitele exterioare, mai ales. O persoană cu ascendentul în Capricorn, chiar dacă are 15 ani, pare mai matură decât oricare altă persoană.

Îşi asumă multe lucruri de mici şi îşi construiesc această faţadă ca fiind una a unui om matur. La un ascendent în Capricorn nu o să vezi pic de emoţie.

Aşa a învăţat de-a lungul vieţii să se construiască, că dacă nu, devine vulnerabil, iar oamenii nu vor şti cum să se comporte şi sigur va suferi. Da, există o tendinţă să fie mai slăbuţi, să fie percepuţi altfel fizic.

Ceea ce îți ascunde un nativ cu Ascendent în Capricorn este emoția sa, nu o să te lase să îi vezi sensibilitatea și vulnerabilitățile. 

De asemenea, Capricornii pot avea multă încredere în forțele proprii, chiar dacă uneori tind să fie destul de timizi. Sunt foarte siguri pe ei la locul de muncă, deci sunt preocupați mai ales de activitatea profesională, dar mai rezervați în relațiile cu cei din jur.

Nativii cu ascendent în Capricorn au impresia uneori că nu știu care este adevărata lor valoare. Deși par foarte siguri pe sine, aceste persoane sunt foarte sensibile și adesea, pot deveni chiar sentimentale. Este adevărat și că aceștia au capacitatea să devină extrem de protectori.

Îți recomandăm și: Ce înseamnă să ai ascendent în Săgetător? Descoperă particularitățile acestor nativi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel