Ce înseamnă să ai ascendent în Fecioară? Descoperă trăsaturile acestor nativi!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Alături de Soare și de Lună, ascendentul joacă un rol extrem de important în harta noastră natală. Iată care sunt trăsăturile celor care au ascendent în Fecioară și cum îi recunoști pe acești nativi!

Pentru a determina ascendentul unei persoane avem nevoie, desigur, de data nașterii, dar neapărat și de ora și locul nașterii. Dacă nu știm ora, este important să cunoaștem măcar un interval.

Atunci când vedem un om, unul pe care nu l-am mai întâlnit niciodată, prima dată vedem, de fapt, ascendentul.

De aceea, la prima întâlnire, este mai bine să nu încercăm să ghicim zodia unei persoane, pentru că în față ne apare doar ascendentul, ceea ce construim încă din momentul nașterii, felul în care am învățat să ne modelăm în lume.

Prima impresie este întotdeauna dată de ascendent.

Abia după câteva întâlniri ajungem și la nucleu, adică la zodia cuiva. Din acest motiv, este foarte important să nu judecăm persoana după prima impresie. Atenție, fațada nu este neapărat falsă, ci este un mod prin care oamenii își construiesc ascendentul.

Ascendentul este felul în care îți faci tu masca socială, cum te văd ceilalți, dar și cum alegi să te construiești tu însuți în fața lor.

Mai mult, ascendentul nu se manifestă doar după 30 de ani, ci încă de la prima respirație, de când am luat prima gură de aer pe lumea aceasta, preluăm energia de la orizontul estic al locului nașterii noastre.

Ascendent în FECIOARĂ

Care este părerea astrologului Daniela Simulescu?

Când vei observa o persoană cu ascendent în Fecioară, îi vei vedea natura foarte preocupată de cât de sănătoasă este, dacă a mâncat bine sau nu.

Şi un ascendent în Fecioară pune preţ pe imagine, să fie hainele foarte îngrijite, foarte curate, ţine la ordine, la disciplină, chiar dacă poate să aibă Soare în Berbec. Totodată, un nativ cu Ascendent în Fecioară va fi ordonat, curat, atent la detalii

Prima dată ţi se pare că e foarte pretenţioasă şi analitică şi când colo poate fi un Berbec activ care nu dă doi bani pe lucrurile acestea, dar aşa a învăţat de-a lungul vieţii să se construiască.

Am observat la un ascendent în Fecioară că este neîncrezător. Dacă ascendentul în Leu este foarte flamboiant la prima vedere, o persoană cu ascendent în Fecioară, chiar dacă este Leu, e neîncrezătoare şi tot timpul îţi va pune multe întrebări şi te va bloca, tocmai pentru că are nevoie de această siguranţă a Fecioarei, de a pune totul într-un tabel matematic.

Mai mult, astrologul Daniela Simulescu aseamănă energia acestei Zodii și a ascendentului cu un contabil: analitic, pragmatic, calculat. Pe de altă parte, poate fi și exigentă sau pretențioasă.

Persoanele cu ascendent în Fecioară sunt sensibile și mereu în conexiune cu natura, având în vedere că sunt semne de Pământ.

Cum sunt semnele de pământ? Logic, cu picioarele pe pământ.

Acești oameni sunt foarte muncitori și prețuiesc stabilitatea și securitatea în toate domeniile vieții lor. Energia lor solidă le permite să abordeze obiective și planuri pe termen lung, unde celorlalte semne le-ar lipsi perseverența.

Cu toate acestea, fiind elementul care se mișcă cel mai lent, ele sunt cele mai rezistente la schimbare. Oamenii cu o cantitate semnificativă de pământ în hărțile lor natale sunt de obicei orientați spre afaceri sau financiar și înfloresc în industriile bazate pe rezultate.

Acești oameni obţin adesea succes deoarece știu să îşi urmeze obiectivele metodic.

Vezi și: Ce înseamnă să ai ascendent în Leu? Iată prin ce se fac remarcați acești nativi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel