Ce înseamnă să ai ascendent în Taur? Descoperă particularitățile acestor nativi!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Alături de Soare și de Lună, ascendentul joacă un rol ESENȚIAL în harta noastră natală. Află care sunt particularitățile celor care au ascendent în Taur și cum îi recunoști pe acești nativi!

Pentru a determina ascendentul unei persoane avem nevoie, desigur, de data nașterii, dar neapărat și de ora și locul nașterii. Dacă nu știm ora, este important să cunoaștem măcar un interval.

Atunci când vedem un om, unul pe care nu l-am mai întâlnit niciodată, prima dată vedem, de fapt, ascendentul.

De aceea, la prima întâlnire, este mai bine să nu încercăm să ghicim zodia unei persoane, pentru că în față ne apare doar ascendentul, ceea ce construim încă din momentul nașterii, felul în care am învățat să ne modelăm în lume.

Prima impresie este întotdeauna dată de ascendent.

Abia după câteva întâlniri ajungem și la nucleu, adică la zodia cuiva. Din acest motiv, este foarte important să nu judecăm persoana după prima impresie. Atenție, fațada nu este neapărat falsă, ci este un mod prin care oamenii își construiesc ascendentul.

Ascendentul este felul în care îți faci tu masca socială, cum te văd ceilalți, dar și cum alegi să te construiești tu însuți în fața lor.

Mai mult, ascendentul nu se manifestă doar după 30 de ani, ci încă de la prima respirație, de când am luat prima gură de aer pe lumea aceasta, preluăm energia de la orizontul estic al locului nașterii noastre.

Ascendent în TAUR

De obicei, persoanele cu ascendentul în Taur ni se par lente, molcome, foarte liniştite, cu nevoie de confort.

Chiar dacă persoana respectivă este Berbec să zicem, la prima vedere zici ce persoană blândă, liniştită, calmă, cu simţ estetic. Ni se pare doar, este prima fază.

Pentru că cei cu ascendentul în Taur au învăţat de-a lungul vieţii să îşi construiască o faţadă care să exprime nevoia de confort şi de siguranţă. Şi tu ştii când vei interacţiona cu o asemenea persoană că nu poţi să faci lucrurile pe repede înainte, pentru că nu îşi permite lucrul acesta. 

Ceea ce trebuie neapărat să înveți despre nativul cu Ascendent în Taur este că nu te poți grăbi lângă el, trebuie să te adaptezi ritmului său și să faci lucrurile încet, construind pas cu pas. 

Mai mult, persoanele cu ascendent în semnele de pământ sunt practice, stabile și cu picioarele pe pământ.

Acești indivizi sunt foarte muncitori și prețuiesc stabilitatea și securitatea în toate domeniile vieții lor. De asemenea, energia lor solidă le permite să abordeze obiective și planuri pe termen lung, unde celorlalte semne le-ar lipsi perseverența.

Cu toate acestea, fiind elementul care se mișcă cel mai lent, ele sunt cele mai rezistente la schimbare.

Oamenii cu o cantitate semnificativă de pământ în hărțile lor natale sunt de obicei orientați spre afaceri sau financiar și înfloresc în industriile bazate pe rezultate. Acești oameni obţin adesea succesul deoarece știu să îşi urmeze obiectivele metodic.

Semnele de Pământ sunt iubiţi de încredere, iar atracția lor este condusă de simțuri. Trebuie să spunem și că acești nativi apreciază lucrurile frumoase, de calitate, ceea ce le poate da o tentă ușor materialistă. Dar, în timp ce se răsfaţă, sunt, de asemenea, buni la planificare, economisire și bugetare.

Ascendentul şi poziţia lunii în harta natală vor juca un rol semnificativ în modul în care reacționezi și în modul în care te prezinți.

Citește și: Ce înseamnă să ai ascendent în Berbec? Află care sunt particularitățile acestor nativi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel