Ce întrebări trebuie să ne punem cu Jupiter în Taur? Recomandările astrologului Daniela Simulescu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Astăzi, pe 16 mai, Jupiter intră în semnul Taurului. Care sunt recomandările astrologului DC News, Daniela Simulescu?

Acest moment mult așteptat din punct de vedere astrologic a sosit!

De pe 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în Taur, semnul resurselor și al posesivității. De aceea, este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, trebuie să avem ca bază principală stabilitatea. Dar cine nu investește, nu câștigă!

Toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

De regulă, pe acolo pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Deci, discutăm și despre câștig, productivitate. Ne vom întâlni mai des și cu verbele a avea, a deține. Punem accent și pe economii, dar nu neglijăm nici investițiile. 

Astrologii internaționali sunt de părere că acest tranzit important în astrologie poate aduce noroc și abundență pentru fiecare dintre noi, în funcție de particularitățile fiecărei hărți natale și de casa pe care o tranzitează această planetă.

Ce teme are Jupiter în Taur? Vorbim despre o planetă foarte mare, care este capabilă să aducă în viețile noastre creștere, dar și mult optimism. De asemenea, vine cu o energie bună, care ne îndeamnă la schimbare, la productivitate și la câștiguri. Ne ajută să ne dezvoltăm, în funcție de casa pe care o tranzitează. 

Abia în mai 2024, Jupiter va intra în Gemeni.

Ce părere are astrologul DC News Daniela Simulescu despre tranzitul lui Jupiter în Taur? Iată ce a spus aceasta, într-o postare pe pagina sa personală de Facebook. Ce trebuie să reținem cu toții?

„Cât bag? Cât scot? În cât timp?

Țineți minte sau notați-vă aceste întrebări! Până în mai 2024 ar trebui să devină obligatorii pentru oricine.

Jupiter, planeta considerată Marele Benefic, intră în semnul Taurului, cel al resurselor și al stabilității financiare/emoționale.

Timp de un an, trebuie să ne punem întrebările de mai sus în orice domeniu al vieții. Dar mai ales în chestiunile financiare și amoroase.

Deci, fără răspunsuri pozitive, nu are rost să investim în absolut nimic. Jupiter poate aduce și cheltuieli în plus, nu doar extra bani, așa că așteptați-vă la ceva surprize! Mai ales că va face o super conjuncție cu Uranus în aprilie 2024.”

Îți recomandăm și: Astrologii internaționali despre intrarea lui Jupiter în Taur de pe 16 mai: "Prognoza? Un an de noroc!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel