Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Balanței în căutarea relației ideale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Care sunt dorințele secrete ale Balanței într-o relație de cuplu?

Ce își dorește fiecare semn zodiacal de la un partener de viață și cum vede relația perfectă? Poate că fiecare are niște așteptări secrete de la celălalt, dar nu are curaj să le spună.

Balanță/Ascendent în Balanță

Ce își doresc Balanțele de la un partener, într-o legătură amoroasă? Ei bine, acești nativi nu vor decât sinceritate. De fapt, acesta este marele lor secret. Vor ca partenerul de viață să nu îi mintă niciodată, ci să stea cu ei pentru ceea cu sunt cu adevărat, nu să aibă în spate alte obiective ascunde.

De asemenea, Balanțele visează și la armonie în relații. Ar dori să lase deoparte toate conflictele. Vor un partener care să iubească pacea și dragostea la fel de mult ca ei.

Cum se manifestă Venus în Balanță?

Ce se întâmplă cu cei care au semnul lui Venus în Balanță? Aceștia se simt cei mai împliniți în jocul dragostei. De pildă, sunt excelenți când vine vorba de flirt. Dar, sunt persoane care iubesc cu blândețe și pot fi numite romantice incurabile.

Vor ca într-o relație, totul să fie armonios și echilibrat. Tind să idealizeze o relație, dar acest lucru poate ușor să devină nerealist sau chiar superficial. Motivele sunt simple. Viața, precum și relațiile, sunt mai complicate. Pot fi dezordonate sau de-a dreptul nedrepte, raportate la imaginea ideală pe care și-o creează cei cu Venus în Balanță.

Acești nativi au un farmec natural incredibil și au un ochi format pentru estetică. Acest aspect le poate oferi dorința unei iubiri de basm. Sau ca în filmele de dragoste cu final fericit.

Trebuie să spunem că persoanele cu Venus în Balanță sunt parteneri plăcuți și foarte primitori într-o legătură romantică. Sunt sociabile, discută cu ușurință despre viața și experiențele lor și se pot adapta la nevoile altora, fără să facă din asta o tragedie.

Nu le plac deloc confruntările sau certurile. Tind să facă orice ca să-și calmeze partenerii, astfel încât problemele în relații să nu degenereze. Dacă simt că se profită de ei, se poate crea o tensiune care nu trece ușor. Nu știi cum să faci să meargă o relație cu cineva care are Venus în Balanță? Fii întotdeauna corect și deschis și fă-ți partea ta de muncă în această legătură.

Pe scurt, tratează-ți partenerul așa cum vrei să fii tratat.

Citește și: Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Fecioarei în căutarea relației ideale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel