Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Gemenilor în căutarea relației ideale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Care sunt dorințele nativului Gemeni în ceea ce privește relația de cuplu?

Ce își dorește fiecare semn zodiacal de la un partener de viață și cum vede relația perfectă? Poate că fiecare are niște așteptări secrete de la celălalt, dar nu are curajul să le spună.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Încă de la început, trebuie să menționăm faptul că Gemenilor le trebuie niște parteneri care să înțeleagă și să accepte că și ei au un trecut. De altfel, nativilor Gemeni le place să experimenteze. Curiozitatea, discuțiile, precum și capacitatea lor intelectuală, îi fac pe acești nativi să aibă de-a lungul vieții mai multe experiențe de natură amoroasă.

De asemenea, nu vor fi ocoliți nici de diferite încercări ale vieții. Pe lângă faptul că nativii Gemeni își doresc ca partenerul de cuplu să facă pace cu trecutul lor, vor și să fie curioși cu privire la un viitor împreună.

În astrologie, Venus este planeta frumuseții, a iubirii, a plăcerii și a banilor. Plasarea sa în harta natală ne va afecta modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. 

Semnul nostru de Venus ne spune despre ce ne face fericiți în dragoste. Pentru că relațiile romantice sunt importante, ar fi bine să acordăm mai multă atenție acestui semn.

Nu semnul solar/zodia partenerului este atât de important, ci semnul lui Venus. Asta ca să știi cu cine ești "mai compatibil".

Cum se manifestă Venus în Gemeni?

Nativii care au semnul lui Venus în Gemeni nu suportă ideea de constrângere. Nu le place să îi "legi" sau să încerci să îi controlezi în vreun fel. Pentru aceste persoane, varietatea și libertatea sunt puse pe primul loc. Chiar dacă sunt nativi care iubesc pătimaș, relațiile cu aceștia pot deveni adesea destul de dificile.

Mai ales că cei cu Venus în Gemeni pot să fie ușor nestatornici când se discută despre relațiile de iubire. Ori se răzgândesc rapid sau tind să flirteze cu alte persoane.

Ce îi motivează pe ei în cadrul unei relații? Tocmai curiozitatea! Chiar dacă o persoană care are Venus în Gemeni știe să se exprime, cei care sunt în relație cu ei pot să observe că discuțiile cu aceștia sunt aparent superficiale, în special când se vorbește despre sentimente. 

Vrei să știi care sunt cele mai însemnate calități ale celor care au Venus în Gemeni? Întâlnirile cu ei pot deveni adevărate aventuri. Le place mult să vorbească, știu să întrețină o discuție vie, așa că nu te poți plictisi deloc de ei. În consecință, devin parteneri de viață extraordinari. Datorită acestei atitudini pline de viață, nici nu duc lipsă de pretendenți, așa că nu stau foarte mult singuri.

Totuși, pentru că intensitatea emoțională nu este punctul lor forțe, partenerii celor cu Venus în Gemeni se pot simți cam singuri. Însă, astfel de nativi sunt foarte moderni, jucăuși, ingenioși, dotați cu o inteligență nativă. Nu ai cum să nu te simți bine când petreci timpul cu ei.

Mai mult, au nevoie de persoane destul de sociabile pentru o relație, care să înțeleagă și să știe ce presupune o viață activă. Pentru că ei vor fi mai mereu ocupați cu câte ceva.

În final, persoanele născute cu Venus în semnul Gemenilor pun mult preț pe simțul umorului la un partener, dar și pe inteligență și pe comunicare constantă. Deși trebuie să fie atrași, nu pun atât de mult accent pe aspectul fizic al cuiva. Le trebuie parteneri interesanți!

Vezi și: Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Taurului în căutarea relației ideale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel