Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Leului în căutarea relației ideale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Care sunt dorințele nativului Leu referitor la relația de cuplu?

Ce își dorește fiecare semn zodiacal de la un partener de viață și cum vede relația perfectă? Poate că fiecare are niște așteptări secrete de la celălalt, dar nu are curajul să le spună.

Leu/Ascendent în Leu

Ce își pot dori nativii Leu cel mai și cel mai mult? Nimic altceva decât validarea celor din jur. Iar asta se aplică, bineînțeles, și în cazul partenerului de viață. De asemenea, un nativ Leu dorește că partenerul sau să îl pună pe un piedestal. Visează ca această persoană să îl iubească pe el și numai pe el. Mai mult, vrea să simtă din partea celuilalt că îl consideră cu adevărat minunat și autentic. Nu mai are rost să spunem că are nevoie în mod constant de admirația celui cu care se află într-o relație. Iar aceste laude trebuie să fie verbalizate cât mai des cu putință.

În astrologie, Venus este planeta frumuseții, a iubirii, a plăcerii și a banilor. Plasarea sa în harta natală ne va afecta modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. 

Semnul nostru de Venus ne spune despre ce ne face fericiți în dragoste. Pentru că relațiile romantice sunt importante, ar fi bine să acordăm mai multă atenție acestui semn.

Nu semnul solar/zodia partenerului este atât de important, ci semnul lui Venus. Asta ca să știi cu cine ești "mai compatibil".

Cum se manifestă Venus în Leu?

Ei bine, nimic nu este mai important pentru un nativ cu Venus în Leu decât dragostea, pe care pune mare preț de fiecare dată. De asemenea, aspectele amoroase sunt cele care îi consumă gândurile constant, iar dragostea îi face mereu lumea să se învârtă. 

De altfel, se consideră că aceste persoane care au Venus în semnul Leului sunt destul de teatrale. Orice ar face sau ar spune, pare că joacă de fiecare dată în piese aproape dramatice sau că trăiesc povești de dragoste interzise.

Mai mult decât atât, un nativ cu Venus în Leu dorește să iasă mereu în evidență. Și apreciază intens atunci când persoanele din jurul sau nu contenește să îi laude performanțele. Totodată, când sunt nevoiți să își aleagă un partener pentru o relație, persoanele cu Venus în Leu ar dori să îl arate tuturor. Pe scurt, putem spune că acești nativi visează la un cuplu puternic, invidiat de toată lumea din jur.

Alte caracteristici ale persoanelor cu Venus în semnul Leului? Acestea sunt, fără îndoială, calde, iubitoare, generoase, chiar dacă, în esență, pot să pară destul de simple. Cum știu acești nativi că au o relație sănătoasă? În primul rând, depinde de cât de multă atenție primesc.

Să nu uităm că aceștia vor să simtă că sunt centrul universului unui partener de viață. Persoanele care sunt indiferente, arogante, distrase sau cu modificări de stare permanente nu se vor simți bine în compania celor care au semnul lui Venus în Leu. Este clar că se poate ajunge la supărări, la frustrări, la certuri de-a dreptul.

Este lesne de înțeles faptul că nativii care au Venus în Leu au nevoie de toată atenția ta. Oferă-le apreciere și multă pasiune și se vor înțelege de minune cu tine. Cei cu Venus în Leu sunt pasionați de distracții. În egală măsură, sunt și oameni iubitori și extrem de loiali.

Visezi la o poveste de amor ca în filme? Un partener cu Venus în Leu ți-o poate oferi, fără prea mari probleme!

Poți să citești și: Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al Racului în căutarea relației ideale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel