Ce îți spun îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie? Mesajul lor pentru luna februarie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Din fericire, îngerii îți pot schimba viața în bine și sunt cei care creează o energie pozitivă în viața ta. Pot aduce  și fericire și mulțumire. Iată care sunt mesajele lor pentru tine în februarie, în funcție de semnul zodiacal.

Îngerii zodiacali sunt foarte puternici. Ei lucrează prin semnul tău zodiacal și au o semnificație specială în viața ta. Acești îngeri pot să-ți ridice conștiința și să aducă conștientizarea aspectului spiritual al ființei tale. Lucrând sub influența semnului tău. zodiacal, ei te ajută să îți atingi potențialul maxim și să îți realizezi cele mai dragi vise.

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți întâlni îngerii zodiacali speciali este prin meditație. Când mintea este liniștită, se deschide un canal pentru ca îngerul ales să comunice și să-ți atingă sufletul. De fapt, nu este nevoie să practici o meditație completă pentru a ajunge la îngerii tăi, ci doar să stai liniștit și să îți golești mintea de griji.

Chiar dacă îngerii nu pot să-ți schimbe karma, au darul de a-ți face viața mai ușoară. Sau apar cu soluțiile potrivite dacă lucrurile nu merg atât de ușor precum te-ai aștepta. Dacă meditezi cu îngerii tăi, vei descoperi că lași în viață noi prieteni, în care să ai încredere. Îți oferă îndrumare, te ascultă și îți aduc mângâiere.

Ce mesaje au îngerii tăi păzitori, pentru luna februarie?

BERBEC

Ai doi îngeri care te pot ajuta în a doua lună a anului 2023. Este vorba despre TELETIEL, Îngerul Razei Roșii. Raza roșie este cea a energiei, așa că acest înger vrea să-ți ofere mai mult spor la început de an, mai ales dacă te simți deja epuizat de viața cotidiană.

SAMAEL este Îngerul lui Marte. După cum știi, Berbecul este guvernat de Marte. În luna care vine, SAMAEL îți aduce îndrumare dar și energie în viața de zi cu zi.

TAUR

Pentru al doilea semn zodiacal, vorbim despre LEHATIEL sau Îngerul razei violete. LEHATIEL îți va aduce în februarie noi culmi ale conștiinței spirituale.

Nu uităm nici de ANAEL sau Îngerul lui Venus. El îți aduce armonie și pace în situații dificile.

GEMENI

PHENIEL este Îngerul Transformării. Acesta este îngerul special al Gemenilor și te ajută să îți găsești adevăratul spirit și să obții stăpânirea asupra materialismului.

RAPHAEL este Îngerul lui Mercur. Meditația cu Rafael îți permite să atingi o stare a Raiului prin realizarea Luminii Divine din interior.

RAC

MURIEL este Îngerul Păcii. Pacea este lecția Racului, iar Muriel te îndeamnă să găsești adevărata pace a spiritului. Când pacea predomină în spiritul tău, poți experimenta cu adevărat gloria Divină.

SATTAMIEL este Îngerul razei de argint. Racul se află sub influența razei de argint, iar SATTAMIEL te ajută la vindecarea rănilor și la depășirea aspectelor negative din viață. De asemenea, el te ajută la dezvoltarea puterilor de vindecare.

LEU

ARIEL reprezintă Îngerul razei portocalii. El aduce optimism și forță de caracter și te susține să rezolvi situațiile de suferință.

MICHAEL este Îngerul Soarelui. Îngerul Mihail te sprijină să întărești Lumina Divină din sufletul tău.

FECIOARĂ

BETULIEL este Îngerul Angajamentului. Este lecția specială a Fecioarei, iar Betuliel o va ajuta pe Fecioară să accepte angajamentul față de calea spirituală și să învețe cine este cu adevărat.

HAMALIEL îl definește pe Îngerul razei Albastre. HAMALIEL te ajută sa realizezi care este adevăratul sine și să aduci o perspectivă pozitivă vieții tale.

BALANȚĂ

TZORIAL reprezintă Îngerul Curajului. Este îngerul special al Balanței și aduce curaj inimii.

ZURIEL este Îngerul Armoniei. Aceasta este lecția specială a Balanței, iar Zuriel ajută la atingerea adevăratei armonii a spiritului.

SCORPION

BARBIEL - Îngerul Compasiunii. Compasiunea este lecția Scorpionului, iar Barbiel îți oferă adevăratul sens al compasiunii care extinde sufletul și aduce iluminare spirituală.

ACRABIEL, sau Îngerul razei Indigo. Acrabiel îi va ajuta pe Scorpion să-și dezvolte intuiția în februarie.

SĂGETĂTOR

MEDONIAL este Îngerul Îngrijirii. Te ajută să îți extindeți conștiința pe măsură ce ai grijă de ceilalți.

ADNACHIEL, Îngerul Sacrificiului. Jertfa este lecția specială a Săgetătorului, iar Adnachiel te face să înțelegi jertfa și unirea cu sinele tău superior

CAPRICORN

GEDIEL este Îngerul razei purpurii. Capricornul se află sub influența razei violete, iar Gediel te ajută să obții unitatea cu conștiința superioară.

CASSIEL este Îngerul lui Saturn. Capricornul se află sub raza lui Saturn, iar îngerul Cassiel te ajută să realizezi viața dorită și să înțelegi lecțiile din această viaţă.

VĂRSĂTOR

GABRIEL, Îngerul Fericirii. Este îngerul special al Vărsătorului, iar Gabriel duce la obținerea unirii cu Divinul din care provine adevărata fericire.

AURIEL, Îngerul lui Uranus. Vărsătorul intră sub raza lui Uranus și Auriel aduce revelații spirituale care te vor conduce la înțelegerea adevărurilor spirituale.

PEŞTI

ROMIAL este Îngerul încrederii în sine. Vorbim despre îngerul special al Peștilor, care te ajută să câștigi încredere în tine și să îți dai seama de propriile talente unice.

BARCHIEL este Îngerul Stăpânirii. Stăpânirea este lecția specială pe care le-au întrupat nativii Peşti și el aduce puterea de a controla emoțiile și obiceiurile perturbatoare.

Vezi și: Previziuni numerologie 2023. Predicții pentru TOATE numerele personale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel