Ce iubim la cei care s-au născut cu Soarele în Taur? Iată calitățile pentru care îi admirăm pe acești nativi!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

De pe 20 aprilie până pe 21 mai, îi sărbătorim pe cei născuți în zodia Taurului! Ce aspecte ale personalității lor admirăm? Află, mai jos!

Când Soarele intră într-o zodie, înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Soarele a intrat ieri în semnul Taurului, al doilea din zodiac!

Astfel, Soarele a ieșit din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește, până pe 21 mai, în cel pragmatic și metodic al Taurului.

O să fim mult mai preocupați de concret, de palpabil și de roadele tuturor proiectelor noastre. Mai mult, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul.

1. Taurul este cunoscut ca fiind semnul plăcerilor, semnul abundenței, al acumulării de bunuri

Oriunde merge Taurul aduce după sine energia celei de-a doua case pe care o reprezintă, mai exact casa resurselor, a finanțelor și a bogăției. Atunci când vine vorba despre valoare, cu Soarele în semnul Taurului, acești nativi au abilitatea de a vedea ce este cu adevărat valoros în Univers, cum ar fi iubirea, de exemplu. 

2. Taurului îi place stabilitatea

De fapt, Taurii sunt considerați ancorele zodiacului. Aceștia iubesc confortul și stabilitatea și nu le place să le pui în pericol aceste lucruri.

3. Nativii Taur sunt persoane foarte oneste

Oamenii născuți în zodia Taur prețuiesc, de asemenea, onestitatea mai presus de orice, așa că nu încerca să-i trădezi, pentru că nu te vor ierta atât de ușor. Sau poate chiar deloc!

4. Taurii sunt foarte ambițioși și muncitori

Este adevărat că Taurii nu se feresc de munca grea. Nu sunt leneși, ci ar face tot ce le stă în putință ca să își ducă treaba la bun sfârșit. O să observi că, dacă ai un coleg sau un prieten Taur, ești pe mâini excelente. Îți sare în ajutor, nu te lasă la greu și nu lasă niciodată o sarcină nefinalizată. Au o natură harnică, la care se adaugă un nivel de ambiție și o tenacitate care îi transformă într-o adevărată forță a naturii.

5. Taurii știu ce înseamnă luxul, relaxarea și timpul pentru ei

Este adevărat că nu doar munca asiduă definește Taurii. Să nu uităm că acești nativi aparțin unui semn de pământ care este guvernat și de Venus. Așadar, Taurii iubesc frumusețea, lucrurile luxoase, confortul. Muncesc din greu, dar la fel vor să se și relaxeze. Au un simț aparte pentru lucrurile fine, pentru distracții și pentru tot ce înseamnă confort.

6. Nativii Taur pot fi persoane foarte romantice

Fiindcă sunt un semn zodiacal guvernat de zeița iubirii și a frumuseții, Taurii nu se vor sfii niciodată când vine vorba de dragoste. Au nevoie de stabilitate și pot fi foarte romantici, chiar dacă nu se aruncă să intre într-o relație cu oricine. Au nevoie de parteneri loiali, cu totul spectaculoși, pe care ii vor aprecia pe măsură. 

Într-o relație de iubire, dacă un Taur te-a ales, îți dăruiește natura lui loială și autentică. Știe cum să mențină aprinsă flacăra iubirii pe termen lung.

7. Taurii sunt prieteni și parteneri de încredere

Dacă ai prieten un Taur, te poți bucura de încredere și de loialitate din partea lor. Nu te-ar păcăli niciodată și nici nu te-ar minți. Așa că, dacă vrei să fii mințit frumos, să știi că Taurul nu este un partener potrivit. Îți va spune întotdeauna dacă îți stă bine îmbrăcat într-un fel sau dacă ai fost corect într-o anumită situație.

8. Taurii sunt angajați serioși și minuțioși

Cum sunt Taurii în viața profesională? Răbdători, de încredere și foarte minuțioși. Când li se dă ceva de făcut, se ocupă clar și serios de acel lucru și nu se lasă până când nu termină la timp. Bazează-te pe un Taur dacă ești nevoit să te ocupi de proiecte majore, care nu suportă amânare.

9. Taurul știe să își mențină calmul in situații de stres

Pentru că pământul este elementul lui dominant, acesta îl ajută pe Taur să rămână cu picioarele pe pământ, dar și calm în situații limită sau stresante. Este adevărat că poate deveni și mai încăpățânat, mai ales când îl scoți din rutina lui. Dar se chinuie mult să iasă cu bine din aceste situații.

10. Taurii sunt persoane familiste

Nativii zodiei Taur știu să se dedice familiei în totalitate. De asemenea, sunt mereu în căutarea unor soluții pentru problemele celor dragi și sunt capabili de sacrificiu. Indiferent de situație, știu să pună familia pe primul loc.

Citește și: 10 lucruri pe care le admirăm la BERBEC, primul semn din zodiac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel