Ce lecții ne-a dat Ceres în Fecioară și la ce să fim atenți până pe 19 decembrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Ceres iese din semnul Fecioarei pe 19 decembrie, când va intra în Balanță. Daniela Simulescu, astrolog DC Newes și redactor-șef Astrosens.ro, a vorbit despre modul în care Ceres în Fecioară te poate face să simți anxietate, dar și o mulțime de îngrijorări. Din fericire, mai ai la dispoziție o săptămână să folosești acest tranzit intr-un mod practic, lăsând la o parte temerile.

Ceres este un asteroid ale cărui tranzite ne pot aduce multe îngrijorări. Îți poate da viața peste cap, mai ales că vine la pachet și cu anxietate. În harta natală, Ceres vorbește despre echilibru, ciclu și anotimpuri, dar și despre sentimentele și atașamentele care pot să creeze un haos.

Ceres este în Fecioară din 30 septembrie și va sta acolo până pe 19 decembrie. Momentan, se află în semnul perfecțiunii, al criticii și al pragmatismului. Deci, ce ne-a învățat Ceres? Să facem ceva practic în viața noastră și să încercăm să scoatem ceva bun din temerile și grijile pe care ni le tot repetăm. Este clar că Ceres indică un tumult de griji și frici din care trebuie să alegi ceva productiv.

Iată ce mai poți face până pe 19 decembrie, când Ceres iese din Fecioară, ținând cont de semnul tău.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Ceres încă tranzitează la tine Casa a șasea, a rutinei, a muncii, a sănătății și a relației cu colegii. Este posibil să resimți încă stres și temeri legate de job. Daniela Simulescu îți recomandă să renunți la cuvântul "aoleu" și să procedezi simplu: ia măsuri. În cazul în care știi că stresul îți afectează și sănătatea, nu evita controlul medicului, ai grijă la alimentație și nu te mai enerva din cauza situațiilor pe care nu le poți controla.

Taur/ Ascendent în Taur

Poți să resimți în continuare griji exagerate pentru copii, dacă ești părinte. Te temi să nu repete aceleași greșeli ca tine. Ceres în Casa a cincea te învață că până pe 19 decembrie, să canalizezi altfel aceste temeri exagerate și să-ți înveți micuții să comunice diferit sau să reacționeze. Dacă nu ai copii, probabil te vei stresa prea mult cu procesul conceperii lor. Bucură-te mai mult!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Până când Ceres iese din Fecioară, mai renunță la preocupări inutile și pune accent pe sănătatea ta emoțională. Poți avea griji exagerate pentru familie, iar asta poate să pună stăpânire pe tine. Poți resimți stres și legate de casa ta, dar și de casa sufletului. Ai grijă, s-ar putea ca acest lucru să-ți conducă viața și emoțiile.

Rac/ Ascendent în Rac

La tine pot fi prezente temeri și griji legate de drumuri sau călătorii. Pe scurt, simți agitație cu ocazia oricărei mici deplasări. Lasă mai ușor grijile, pentru că nu ai cum să controlezi fiecare detaliu. Poți să fii și mai protector decât erai înainte, până pe 19 decembrie.

Leu/ Ascendent în Leu

Ai multe griji pentru bani, multe cheltuieli și gânduri despre cum să treci iarna. Fii rațional. Multe dintre temeri s-ar putea să fie exagerate. Astrolgul Daniela Simulescu recomandă să economisești sau să faci o mică rezervă de bani. Ar fi mai bine, în loc să te stresezi. Ai grijă și la alimentație.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Ceres mai stă în semnul tău o săptămână, dar poți simți că grijile sunt la ordinea zilei. Poți avea probleme legate de curățenie, organizare sau ipohondrie. Tinzi să te vaiți la orice pas. Încearcă să stai departe de toate știrile, renunță la grijile excesive pentru cei din jur, odihnește-te și mănâncă mai sănătos.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Ai o tendință să crezi anumite discuții sau să răspândești bârfe care-ți dăunează atât ție, cât și celor din jur. Încearcă să tai din excesul de zel. De pe 19 decembrie, Ceres intră în semnul tău și poate să aducă mari preocupări legate de sănătate.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Cel mai probabil, te confrunți cu o frică legată de viitor. Trage aer în piept și gândește-te că nu are rost să te îngrijorezi asupra a ceea ce vei face peste un an sau peste cinci. Lasă și grijile excesive legate de prieteni sau de societate și axează-te mai mult pe prezent.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Cu Ceres în Casa a zecea, ai frici legate de statutul marital sau socio-profesional. Renunță să te mai gândești la ce spune lumea, fii mândru de ce ai făcut până acum. La serviciu, ai putea să pui niște limite și să nu uiți că superiorii nu sunt rude.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Poate că ai avut sau ai îngrijorări legate de călătorii mari, de mutări sau de examene. Îți pui întrebări dacă merită să pleci din țară sau ce să mai înveți nou. Ceres poate să te împingă până la gândul că nu știi nimic sau că nu meriți, dar nu dispera. Încă mai ai timp să iei o decizie clară referitor la aceste aspecte.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Ai teamă de pierderi. Ți-e teamă să nu pierzi bani sau să nu fii manipulat. Până pe 19 decembtie, ai timp să abordezi cu dozare partea financiară. Trebuie să-ți dai seama că nu poți să ai acces la toți banii celorlalți. Ai grijă și la tulburările alimentare și la sănătate, în general.

Pești/ Ascendent în Pești

Ai frici în zona parteneriatelor și a relațiilor. Te gândești fie că îți pleacă partenerul, fie că nu te mai iubește, iar asta va produce stres și o atmosferă neplăcută în cuplu. Ai mai multă încredere în tine, fie că ești singur sau cu cineva.

Iată și: Ce reprezintă CERES în astrograma ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel