Ce mâncare de post ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Ții post în această perioadă? Atunci, poate ți-ai dori să afli care sunt preparatele de post care ți se potrivesc cel mai bine, ținând cont de zodia ta. Iată ce aliment să alegi!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Eșți un semn de foc energic și determinat. Îți trebuie alimente de post care să-ți susțină această energie. Ar fi bine să limitezi cafeaua sau condimentele și să te axezi pe fructe gustoase, precum merele, smochinele, bananele și ananasul. Poți încerca să consumi și mai mult orez brun, există numeroase rețete care te vor încânta.

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii care vor să țină post sunt încurajați să experimenteze în zona culinară. Ai gusturi bune în materie de mâncăruri, dar este recomandat să eviți alimentele bogate în grăsimi. Mănâncă fructe ca rodia, merele sau căpșunele. Le poți consuma ca atare, în salate de fructe sau în smoothie-uri hrănitoare.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii au nevoie de un meniu de post la fel de colorat și efervescent precum mintea lor curioasă și firea spontană. Încearcă rețete noi, precum broccoli sau conopidă la cuptor, îndreaptă-ți atenția către salatele de crudități și caută platourile cu fructe care arată cât mai atractiv.

Rac/ Ascendent în Rac

Vrei să încerci o gustare nouă de post? Poți să pregătești un desert delicios, alcătuit din fructe de pădure și cereale. Ai la dispoziție și broccoli, ardei sau alte legume colorate.

Leu/ Ascendent în Leu

Ce poate să reprezinte mai bine Leii decât o mâncare de post care oferă aceeași energie solară precum firea lor? În ceea ce privește fructele, sunt potrivite citricele, așezate pe farfurii cât mai colorate. Ai la îndemână și platourile consistente, cu legume la grătar. Vedetele mesei pot fi roșiile, dovleceii, roșiile și ardeii.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Fecioarele iubesc organizarea și nu le place să lase nimic pe ultima sută de metri. Ai putea să-ți pregătești câteva gustări din timp! Cele mai potrivite sunt supele creme de legume sau mâncarea de fasole. Nu uita nici de fructe! Merele și bananale te încarcă de energie.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Poți să pregătești acasă un bol cu salată, sau, dacă nu ai chef să gătești, comandă de la restaurantul preferat o pizza vegetariană și un desert de post. Pentru că pui preț pe companie, ia cu tine o persoană dragă și mergi cu ea la restaurant. În acest fel, te și relaxezi.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Dacă ții post, încearcă niște rețete noi de salată. Sunt potrivite cele cu castraveți, mărar și iaurt vegan sau salată de roșii cu măsline. Ești un partener ideal de masă, așa că pregătește câteva rețete de post alături de familie sau prieteni.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Cel mai probabil, îți place să experimentezi. De aceea, ai putea să încerci feluri noi de mâncare, inclusiv de post. Alege orezul cu ciuperci, mâncăruri inedite sau boluri cu tot felul de fructe exotice.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Capricornul este un semn de pământ, așa că poate pune accent pe ceea ce-i oferă acesta. În orice perioadă de post, poți să consumi fructe și legume sănătoase. Ceapă, mazăre, ardei, ridichi, portocale - ți se potrivesc perfect. Dacă îți este poftă de ceva dulce, pregătește un desert de post.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Nu degeaba sunt numiți Vărsatorii rebeli ai zodiacului. Vor dori mereu ceva ieșit din comun, chiar și atunci când vine vorba de post. Taco cu legume, shaorma vegetariană.. tu alegi!

Pești/ Ascendent în Pești

Peștii sunt creativi și au dreptul să-și pună bazele propriei rețete de post. Poți să pregătești propriul sushi sau o pizza chiar la tine acasă. Îndrăznește!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel