Ce parfumuri ți se potrivesc în funcție de zodie? Arome unice la care poți să apelezi

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Care este aroma zodiei tale?

Cum poate fiecare semn din zodiac să se bucure și mai mult de propria energie? Având un parfum care să i se potrivească!

Berbec

Ce li se potrivește nativilor Berbec? Un parfum care include note intense și arome orientale sau parfumurile care au scorțișoară. Acestea le vor pune pe jar inimile celor din jur. Pentru că sunt semne ambițioase, îndrăznețe și foarte curajoase, Berbecilor le place să facă mereu cuceriri.

Dacă au zile în care se simt mai liniștiți, pot opta pentru parfumuri cu note florale, de liliac. Alte note ideale pentru primul semn zodiacal sunt cele de trandafir sau lemn de santal.

Taur

Taurii au nevoie de parfumuri elegante și sofisticate, care îi ajută să se simtă mai bine. Să nu uităm că Taurii sunt semne de pământ, legate de abundența naturii. Așa că li se potrivesc de minune parfumurile care au arome cât mai naturale.

Poți miza pe aromele cu note de migdale sau pe cele cu lăcrămioare. Fiindcă sunt nativi gurmanzi, ar putea încerca și parfumuri cu note subtile de ciocolată sau vată de zahăr.

Gemeni

Gemenilor le place să schimbe mereu parfumurile și au nevoie de unele care să îi anime. Ar putea alege parfumuri cu note de nufăr sau alte ingrediente care nu pot fi deslușite ușor.

Li se potrivesc și aromele de flori albe, dar și parfumurile cu tămâie. Nu ar refuza nici parfumurile fresh, care conțin mentă sau lămâie.

Rac

Racii ar fi încântați de parfumuri cu arome de vanilie, ciocolată sau cafea. Pentru că sunt semne de apă care se asociază cu căminul și casa, preferă aromele care îi duc cu gândul la confortul lor alături de cei dragi.

Totodată, Racilor li se potrivesc și parfumurile cu arome acvatice, de vară, care îi duc cu gândul la mare.

Leu

Bineînțeles că Leii au nevoie de parfumuri care atrag atenția. Le trebuie note opulente sau chiar parfumuri scumpe, care îi scot în evidență. Vor fi încântați de parfumurile ce conțin note de citrice: lămâi, mandarine sau portocale. Oferă o stare bună, dar și energie, care le pun Leilor personalitatea in evidență.

Fecioară

Nativilor Fecioară le-ar trebui parfumuri simple și naturale, care li se potrivesc ca o mănușă. Pot alege parfumuri cu note proaspete de frunze de ceai sau de ierburi, care îi duc cu gândul la roua dimineții.

Alte arome care s-ar putea să le placă Fecioarelor? Vanilia!

Balanță

Balanțele pot fi încântate de parfumurile care conțin note dulci, romantice, floral-fructate. Pot fi atrase de parfumurile cu trandafir sau iasomie. Alte flori potrivite pentru Balanță sunt freziile sau violetele. În funcție de starea lor dintr-o anumită zi, Balanțele ar putea încerca și parfumul cu zambile sau tuberoze.

Scorpion

Scorpionii sunt nativi pasionali și hotărâți și au nevoie de un parfum care să le semene și care să lase o urmă. S-ar putea să fie atrași de parfumurile cu fructe exotice, cu papaya sau ananas. De obicei, le sunt pe plac și parfumurile cu note lemnoase sau cu piper roz.

Săgetător

Un Săgetător este asociat cu aventura, cu studiul, cu spiritualitatea sau cu filosofia. Le pot fi pe plac notele lemnoase sau cele de citrice. Pot miza pe un parfum cu lămâie sau cu iasomie, dar și pe cel cu mosc, lemn de santal sau nucșoară.

Capricorn

Capricornilor le plac parfumurile cu note clasice. Pot fi atrași de cele cu mosc și vanilie. Dacă ar vrea să încerce și altceva, nativilor care aparțin acestei zodii de pământ le-ar fi pe plac notele de miere, mentă sau ceai verde.

Vărsător

Vorbim despre rebelii zodiacului! Ar prefera să își facă singuri un parfum, din ingredientele lor preferate. Dar li se potrivesc de fiecare dată parfumurile cu note marine, acvatice și proaspete. Dacă doresc să le fie stimulată creativitatea, pot alege parfumuri cu note lemnoase.

Pești

Peștii sunt semne în permanentă conexiune cu emoțiile și intuiția, așa că vor fi încântați de parfumurile cu lavandă, care îi calmează. Dacă nu îți place această aromă, îndreaptă-ți atenția către parfumurile cu note de măr, rozmarin sau ceai verde.

Vezi și: La ce GREȘELI MAJORE ești predispus în dragoste, în funcție de semnul zodiacal?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel