Ce personaj din "La casa de papel" ești în funcție de zodia ta?

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 07 sep, 15:20 | Categorie: Diverse
Sursă foto: Facebook "La casa de papel"
EXCLUSIV
Sursă foto: Facebook "La casa de papel"

"Casa de papel/Money heist" este deja un fenomen mondial. Te-ai gândit vreodată la zodiile personajelor principale? 

Zilele acestea, s-a lansat prima parte din ultimul sezon al megaserialului “La casa de papel”. Cum era de așteptat, atât în România, cât și în multe alte țări, este deja pe primul loc la cele mai vizionate seriale. Lumea este curioasă să vadă cum se termină aventura Profesorului și a trupei sale. Ce mi-a plăcut mult la acest serial este faptul că au construit fiecare personaj astfel încât să îi vedem și partea pozitivă și partea negativă. Cei din banda Profesorului, hoții, trec prin diverse stări, suferi și te bucuri alături de ei. Iar cei care sunt considerați la început băieții buni ajung, de fapt, să fie personajele negative. Cu siguranță, din 2017 de când a fost lansat "La casa de papel" și până acum, te-ai identificat cu unul sau mai multe dintre personaje. Sunt curioasă dacă te-ai gândit care ar fi zodiile acestora. Eu am stat, am analizat caracteristicile personajelor și cred că am găsit zodia fiecăruia.

Berbec

Atunci când te gândești la un nativ al acestei zodii, ai în cap o persoană neînfricată, curajoasă și destul de competitivă. Pe alocuri nerăbdătoare, impulsivă și furioasă. Tokyo este personajul care le are pe toate acestea. Are o energie debordantă, se plictisește repede, îi place adrenalina și nu dă niciodată înapoi.

Taur

Helsinki. Cu un fizic puternic, cu o loialitate uimitoare, cu răbdare nemaipomenită. Găsisem un articol care îl descria precum un tanc la suprafață și un ursuleț de pluș în interior. Este generos, de modă veche și destul de persistent. Deși nu pare, ar evita agresivitatea și ar ține nervii lui și ai celorlalți sub control.

Gemeni

Trebuie să recunosc faptul că aici am avut mai multe posibilități, exact cum îi place acestei zodii. Și până la urmă pe cine crezi că am ales? Pe Berlin, poate cel mai intrigant. Un hoț de bijuterii căruia îi place viața plină de neprevăzut. Duplicitar, inteligent din cale-afară, comunicator fără de egal. Gemenii sunt guvernați de Mercur, care nu era doar mesagerul zeilor, dar și un îmbârligător cu clasă. Berlin trece de la o stare la alta, îi este greu să empatizeze și nu știi niciodată cum va reacționa.

Rac

Rio. De ce? Pentru că este băiatul bun. Pentru că este super sensibil, romantic și uită de nevoile lui. Se simte deseori nesigur. Are nevoie de protecție și își dorește confort. Caută validarea la ceilalți și încearcă să le facă pe plac. Se victimizează câteodată, însă urmează familia orice ar fi.

Leu

Nairobi. Nu îi este teamă să își manifeste sentimentele. Acțiunile ei sunt pline de dinamism și îi place să motiveze oamenii. Vociferează și dramatizează des. Ține la opiniile ei puternice. Ar face orice pentru copilul ei. Îi place distracția și umorul de calitate. Nu ai cum să nu observi modul în care se îmbracă și se mișcă. În plus, este generoasă cu oamenii pe care îi iubește.

Fecioară

Moscova. Un personaj modest, umil, muncitor, care respectă ordinele. Are un sfat părintesc pentru fiecare. Nu îi place să stea în lumina reflectoarelor. Exagerează cu detaliile, îi este frică să nu facă greșeli. Are o inteligență vie și știe cum să îi facă pe ceilalți să iasă în evidență. Acesta se ține de orice plan până la final.

Balanță

Raquel. Campioană la negocieri, atât ca inspector, dar și ca membru al bandei de hoți. Se adaptează de la situație la situație, de la om la om. Este destul de rațională, se străduiește să ia deciziile care să îi mulțumească pe toți. În momentele provocatoare, este cea care apelează la tact și are simț estetic. Își cântărește bine opțiunile, așteaptă validarea celorlalți înainte de a acționa.

Scorpion

Aici nu putea fi decât o variantă. Profesorul. Cel mai bun strateg și cel mai devotat lider. Are plan la plan la plan. Soluție de back-up pentru absolut orice s-ar întâmpla. Numai un nativ al acestei zodii ar putea născoci atâtea povești. Misterios, intens, pasional, loial. Maestru în disimulare. Găsește punctele slabe ale fiecărei persoane și știe cum să manipuleze astfel încât să își atingă scopurile. Și nu renunță orice ar fi.

Săgetător

Denver. Îi place să se distreze. Râsul său este contagios. Debordează de energie. Spirit aventurier. Temperamental. Nu suportă nedreptatea. Optimist din fire. Îi place să aibă încredere în oameni. Sportiv. Exces de energie.

Capricorn

Palermo. Vrea să fie șef/autoritatea supremă, să îi organizeze pe toți, să conducă toate operațiunile. Cu obiective înalte, cu o răbdare uimitoare și cu încăpățânare nemaipomenită. Mai taciturn, singuratic din fire și super pragmatic. În anumite momente, alege să își pună interesele pe primul loc, în detrimentul celor ale bandei din care face parte.

Vărsător

Alicia, inspectoarea care a apărut în sezonul patru. Foarte inventivă, inteligentă, noncomformistă, individualistă, rebelă. Singura care reușește să intre în mintea profesorului. Câteodată pare lipsită de emoții. Se detașează imediat. Alege carieră în locul vieții personale. Destul de independentă.

Pești

Monica. Sensibilă, romantică, visătoare, credulă. Vrea să ajute pe oricine, indiferent că a fost bun sau rău cu ea. Se află deseori în postura de victimă. Îl crede pe Arturo, deși acesta a mințit-o de la bun început. Se îndrăgostește de un hoț, Denver, și nu îl judecă deloc. Își creează o lume proprie fascinantă în care să evadeze ori de câte ori are ocazia.

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite