Ce personaj din ”Squid Game” ești în funcție de ZODIE

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Foto Pixabay
Foto Pixabay

Toată lumea vorbește despre „Squid Game”. Te-ai gândit ce personaj din serial ai fi, în funcție de zodia ta?

Serialul „Squid Game”, scris şi regizat de Hwang Dong-hyeok, prezintă povestea lui Seong Gi-hun, un bărbat din Seul de vârstă mijlocie şi împovărat de datorii, care decide să participe la un concurs macabru şi misterios. Amestecând alegoria socială cu violenţa extremă, „Squid Game” prezintă personaje din cele mai marginalizate categorii sociale din Coreea de Sud, personaje care participă la jocuri inspirate de cele tradiţionale din copilărie, pentru a câştiga 45,6 miliarde de woni (33 de milioane euro), cu diferenţa că perdanţii sunt ucişi. 

Ce personaj din serial ai fi, în funcție de zodia ta

Berbec: Jang Deok-Su

S-ar putea spune multe lucruri despre Jang Dyeok-su, dar să-l numești laș cu siguranță nu se regăsește pe listă. Berbecii sunt, de obicei, curajoși, optimiști și buni organizatori. În serial, Dyeok-Su a construit alianța care a dominat cea mai mare parte a jocului și a reprezentat o amenințare semnificativă pentru restul concurenților. Însă Berbecii sunt cunoscuți și pentru natura lor mai dură, încercând să-i determine pe ceilalți să facă ce vor ei.

Taur: Vânzătorul

Vânzătorul este o figură misterioasă din Squid Game, care lasă în mintea spectatorilor mult mai multe întrebări decât răspunsuri. Având în vedere că Taurii tind să fie mai materialiști și posesivi, nu ar trebui să fie surprinzător că el este dispus să facă acel job pentru o plată mare. În ciuda staturii intimidante a Taurului, majoritatea Taurilor preferă să evite conflictele ori de câte ori este posibil. Acesta este motivul pentru care The Salesman alege să-l evite pe Gi-hun la sfârșitul serialului.

Gemeni: In-Ho (The Front Man)

Gemenii sunt adesea descriși ca fiind oameni persuasivi. Deși spectatorii nu au văzut calea lui In-Ho către victorie în jocuri și eventuala ascensiune pentru a deveni Th Front Man, e ușor să ți-l imaginezi manipulând în beneficiul său.

Rac: Han Mi-Nyeo

Racii sunt oameni extrem de devotați, rămân loiali dacă sunt tratați cu bunătate și respect. Cu toate acestea, așa cum au văzut telespectatorii cu Han Mi-Nyeo, odată ce cineva va rupe această încredere, ea va fi imposibil de reparat.

Leu: Seong Gi-Hun

Seong Gi-hun își arată în mod repetat inima mare în timpul jocurilor, prin felul în care îi tratează pe Il-Nam, Ali și Byeok-Su în timp ce formează echipa care, în cele din urmă, va ajunge până la sfârșit. Leii sunt văzuți ca lideri și oameni plini de compasiune. Leii sunt, de asemenea, foarte mândri, ceea ce explică rivalitatea pe care acesta o are împotriva tatălui vitreg al fiicei sale. De asemenea, își îndeplinește promisiunea de a avea grijă de cei dragi lui Sang-Woo și Sae-Byeok după ce a câștigat premiul, arătând că este o persoană generoasă, o trăsătură care aparține de obicei Leilor.

Fecioară: Byeong-Gid


Fecioarele sunt considerate gânditoare rapide, au o soluție pentru majoritatea problemelor pe care le întâmpină, iar Byeong-Gid se pune cu ușurință într-o poziție excelentă pentru a câștiga, valorificându-și cunoștințele. Telespectatorii văd, de asemenea, calmul pe care îl are, testat de mai multe ori.

Balanță: Ji-Yeong

Ji-Yeong este un personaj relativ liniștit. Balanțele vorbesc sincer, iar Ji-Yeong s-a conectat instantaneu cu publicul, spunând lucrurile așa cum sunt. A pune pe alții înaintea ta este o trăsătură comună a Balanțelor.

Scorpion: Hwang Jun-Ho

Tăcut și misterios, Hwang Jun-Ho reflectă perfect trăsăturile de personalitate ale Scorpionului tipic. Excelenți în rezistență fizică și mentală, Scorpionii sunt capabili să realizeze lucruri excepționale atunci când se angajează pe deplin în munca lor. După cum s-a văzut, Hwang Jun-Ho a depășit sistemele de securitate ale insulei la fiecare pas. Dacă nu și-ar fi lăsat emoțiile să stea în căutarea fratelui său, probabil că nu ar fi fost niciodată prins și ar fi putut raporta jocurile superiorilor săi.

Săgetător: Abdul Ali

Puține personaje au reușit să capteze inimile fanilor din Squid Game așa cum a făcut-o Abdul Ali. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru bunătatea și loialitatea lor. Ali a fost mereu acolo când echipa sa a avut nevoie de el. Săgetătorii sunt onești și de încredere, însă uneori pot avea prea multă încredere în ceilalți. 

Capricorn: Cho Sang-Woo

Capricornii tind să fie foarte eficienți, trăiesc o viață organizată, fiind orientați spre obiective. Poate că Cho Sang-woo a împărtășit și ambiția Capricornului, dar a făcut câțiva pași greșiți și a ajuns să aibă probleme financiare mari. Cho Sang-Woo era foarte realist în ceea ce privește capacitățile sale și știa că, în cele din urmă, alianța lui va trebui să se subțieze.

Vărsător: Kang Sae-Byeok

Kang Sae-Byeok este o persoană independentă. Kang Sae-Byeok își afișează inteligența și gândirea creativă târându-se prin orificiile de ventilație pentru a arunca o privire la jocul cu fagure. Vărsătorii sunt adesea dificil de clasificat într-un singur set de trăsături și uneori arată diferite fațete ale lor unor oameni diferiți. Kang Sae-Byeok se dovedește a fi o persoană foarte plină de compasiune când vine vorba de fratele ei, dar se distanțează de ceilalți în timpul jocului și chiar e destul de amenințătoare uneori.

Pești: Oh Il-Nam

Peștii sunt adesea orientați spre bani. Oh Il-Nam și-a petrecut o viață întreagă făcând avere din datoriile și ghinionul altor oameni. Peștii sunt oameni foarte sensibili și conștienți emoțional, iar o viață petrecută ignorând aceste nevoi în favoarea banilor l-a lăsat pe Il-Nam un suflet pierdut la bătrânețe. Dacă și-ar fi canalizat creativitatea pe alte căi, este posibil să fi trăit o viață mult mai împlinită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel