Ce personalități cunoaștem cu Soarele în Gemeni? Prin ce se remarcă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Vezi care sunt celebritățile născute în zodia Gemeni!

Ne aflăm în sezonul Gemenilor, care va dura până la 21 iunie!

Acești nativi sunt sociabili și curioși, semne caracteristice zodiilor de aer. Totodată, vorbim despre persoane pline de idei. Ce ne mai spune energia Gemenilor? Că gândesc cu voce tare, ies din rutină și vor mereu să exploreze ceva nou. 

De fapt, sezonul Gemenilor ne îndeamnă să ieșim din zona de confort și să îmbrățișăm viața cu o atitudine jucăușă. 

Iată care sunt personalitățile care au Soarele în semnul Gemenilor!

1. Angelina Jolie

Angelina Jolie (născută Voight, fostă Jolie Pitt, născută la 4 iunie 1975), este o actriță, regizoare și persoană publică americană. A beneficiat de numeroase premii, inclusiv un premiu Oscar și trei premii Globul de Aur. A fost desemnată de mai multe ori cea mai bine plătită actriță de la Hollywood.

Să ne amintim și că frumoasa actriță Angelina Jolie a resimțit din plin Întoarcerea lui Saturn. În jurul vârstei de 29-30 de ani, l-a cunoscut pe actorul Brad Pitt, cu care s-a și căsătorit. De asemenea, au mai adăugat 3 membrii în familia lor, în decursul a doi ani.

2. Marilyn Monroe

Marilyn Monroe (1 iunie 1926 – 4 august 1962) a fost o actriță americană. Renumită pentru interpretarea personajelor de comedie, frumoasa blondă a devenit unul dintre cele mai populare persoane ale anilor 1950 și începutul anilor 1960, precum și o emblemă a revoluției sexuale a epocii.

3. Johnny Depp

Johnny Depp, născut la 9 iunie 1963 este un actor, producător și muzician american. El a fost nominalizat la zece premii Globul de Aur, câștigând unul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea rolului principal din Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) și a fost nominalizat la trei premii Oscar pentru cel mai bun actor, printre altele. 

4. Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman, născută la 20 iunie 1967, este actriță și producător australian. Premiile ei includ un premiu Oscar, două premii Primetime Emmy și patru premii Globul de Aur. Ea a fost inclusă printre cele mai bine plătite actrițe din lume în 2006, 2018 și 2019.

5. Prince 

Prințul Rogers Nelson, născut pe 7 iunie 1958,  a murit pe 21 aprilie 2016. Este un muzician american iconic, celebru, amplu premiat.

6. Paul McCartney

Sir James Paul McCartney, născut: 18 iunie 1942 este cântăreț, compozitor și multi-instrumentist englez, câștigător al premiului Grammy. A câștigat faima mondială in calitate de chitarist bas și cântăreț al trupei rock Beatles, considerată pe scară largă cel mai popular și influent grup din istoria muzicii pop.

7. Naomi Campbell

Naomi Campbell, născută la 22 mai 1970, este supermodel, actriță, cântăreață și autoare engleză emblematică. 

8. Bob Dylan

Bob Dylan, născut Robert Allen Zimmerman la 24 mai 1941, este un cântăreț, compozitor, autor, muzician și poet american, câștigător al Grammy, Globului de Aur și al Academiei. Reprezintă o figură majoră în muzică de mai bine de cinci decenii.

9. Morgan Freeman

Morgan Freeman, născut la 1 iunie 1937, este un actor, regizor și narator american. El a apărut într-o serie de filme, înfățișând diferite roluri de personaje și este cunoscut în special pentru vocea sa profund distinctă. Freeman a primit diverse premii, inclusiv un premiu al Academiei, un premiu Globul de Aur și un premiu Screen Actors Guild.

10. Jean-Paul Sartre

Jean-Paul Charles Aymard Sartre (21 iunie 1905 – 15 aprilie 1980) a fost un filozof, dramaturg, romancier, scenarist, activist politic, biograf și critic literar francez. El a fost una dintre figurile cheie în filosofia existențialismului și fenomenologiei și una dintre figurile de bază în filosofia și marxismul francez din secolul XX.

Poate ești interesat și de: Ce apreciem la nativii născuți cu Soarele în Gemeni? Descoperă particularitățile lor unice!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel