Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Berbec: Iei măsuri îndrăznețe legate de bani!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 14 și 15 iulie, vom avea o conjuncție între Marte și Uranus. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc impulsivitatea cu inovația? Iată previziunile pentru Berbec/Ascendent în Berbec!

Marte reprezintă energia, acțiunea, asertivitatea și determinarea. Guvernează modul în care luăm inițiativă în viața noastră de zi cu zi, cum ne urmărim obiectivele și cum ne afirmăm în lume. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși orice provocări prin acțiune directă.

Uranus simbolizează schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Este legat de individualitatea noastră și guvernează revelațiile bruște și abordările neconvenționale. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitări și să îmbrățișăm unicitatea, căutând progresul prin metode noi și neașteptate care acum ni se par clare.

Când Marte și Uranus se întâlnesc, mai ales într-un semn fix precum Taurul, există o intensificare a energiei pentru impulsivitate, dorința de a scăpa de rutină și stagnare în anumite domenii ale vieții tale. Această conjuncție poate aduce evenimente, schimbări sau decizii bruște în direcția în care te îndrepți. Te încurajează să iei măsuri îndrăznețe și să îmbrățișezi idei inovatoare.

Arhetipul Taurului se referă la resursele materiale, finanțe și stabilitate. Această conjuncție poate afecta piețele financiare, resursele noastre, economia, tot ceea ce are legătură cu băncile, economiile noastre, investițiile. Pot exista fluctuații sau inovații bruște în aceste domenii.

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția Marte-Uranus are loc în casa a doua. Amintește-ți că Marte reprezintă toate tipurile de acțiune: afirmarea, motivația, cine ești cu adevărat. Acest lucru are legătură cu identitatea ta, cu modul în care iei inițiativa, cum îți urmărești obiectivele și cum te afirmi în lumea exterioară. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea și modul în care vrei să depășești provocările și obstacolele din viața ta. Fiind în casa veniturilor, posesiunilor și abilităților, are legătură cu valorile, opiniile și atitudinea ta față de bani. Casa a doua răspunde la întrebarea: „De ce am nevoie pentru a mă simți în siguranță în viața mea?”

Viața se complică pentru Pești, Săgetător, Gemeni și Fecioară

Uranus simbolizează toate tipurile de schimbare, inovație și imprevizibilitate în legătură cu aceste teme. Guvernează momentele de revelație. Te vei simți energic, cu un impuls puternic de a te elibera de ceea ce ai făcut până acum. Deoarece casa a doua reprezintă talentele și abilitățile tale, precum și condiția ta financiară, acest lucru poate însemna cheltuieli impulsive. Această conjuncție poate aduce evenimente și decizii bruște despre cum îți gestionezi banii, încurajându-te să iei măsuri îndrăznețe și să fii deschis la idei diferite.

Aceasta aduce o ciocnire între ceea ce ai făcut până acum cu resursele tale. Cauți stabilitate, dar ai și dorința de schimbare, de îmbunătățire, de eliberare a vechilor tipare și adoptare a unor noi moduri de a face lucrurile. În această perioadă, va fi foarte important să te concentrezi pe a fi adaptabil, deschis la schimbare și conștient de necesitatea de a găsi un echilibru între aceste aspecte ale vieții tale unde vrei să fii practic, dar simți acest impuls de a schimba direcția lucrurilor.

Venus în Leu până pe 5 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Energia conjuncției Marte-Uranus are potențialul de a fi perturbatoare, dar îți oferă și oportunități de progres și descoperiri în locurile unde ai fost stagnant. Acest tranzit, care are loc în casa a doua, cea a finanțelor, valorilor și stimei de sine, te poate face să experimentezi schimbări bruște în privința veniturilor, situației tale financiare și resurselor personale. Va fi o perioadă în care va trebui să fii inovator în modul în care câștigi bani și gestionezi aceste resurse. Evită cheltuielile impulsive și concentrează-te pe investițiile care se aliniază cu obiectivele tale pe termen lung.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel