Ce Pokémon eşti în funcţie de zodie?

astrosens Team | Dată: 18 sep, 14:25 | Categorie: Diverse
Ce Pokémon eşti în funcţie de zodie? (sursa foto: Pixabay)
Ce Pokémon eşti în funcţie de zodie? (sursa foto: Pixabay)

Pokémon, anime-ul preferat la copiilor și mania online care a determinat un nou val de entuziasm în rândul tinerilor cu personajele sale colorate, fiecare cu o superputere aparte. Cu atât de multe tipuri diferite de Pokémon, este ușor de văzut cum unii reprezintă perfect semnele zodiacale. Care ești tu, pe baza semnului tău zodiacal?

Berbec: Pikachu

Berbecul are tendința de a fi pasional, implacabil și entuziast, la fel a Pokémon-ul lui Ash. Odată ce Pikachu se încălzește, Pokémon-ul va face orice pentru a se dovedi și deveni cel mai bun, la fel ca antrenorul său.

La fel ca Berbecul, Pikachu a demonstrat și o lipsă de interes pentru așteptările arbitrare - cum ar fi să intri într-un Pokéball, poate?


Taur: Bulbasaur

Taurii sunt încăpățânați și fără compromisuri, două trăsături pe care fanii Pokémon știu că le manifestă Bulbasaur la prima întâlnire cu Ash. Bulbasaur este, de asemenea, posesiv cu ceilalţi Pokémoni de care îi pasă, prezentând ceea ce ar fi de obicei considerat defectele unui nativ Taur într-un mod mai pozitiv.

Odată ce se alătură echipei lui Ash, Bulbasaur afișează, de asemenea, numeroase alte trăsături de personalitate tipice unui Taur, de la a fi de încredere și devotat şi responsabil. Taurii sunt oameni buni pe care să-i ai în colțul tău când vremurile devin grele, iar Bulbasaur s-a dovedit a fi un avantaj pentru Ash în același mod.

Gemeni: Mew

Gemenii sunt cunoscuți pentru că sunt iubitori, blânzi și curioși, iar Mew pare să se potrivească cel mai bine cu această descriere atunci când vine vorba despre Ash pe care îl întâlnește în călătoria sa.

Desigur, Mew nu va ezita să se apere atunci când este provocat. Dar, în general, micul Pokémon corespunde calităților mai plăcute ale Gemenilor.

Rac: Togepi

Racii sunt intuitivi când vine vorba despre sentimentele altora sunt grijulii cu cei din jur, trăsături pe care le expune, de altfel, Togepi, Pokémon-ul lui Misty, care se arată frecvent afectat de stările celor din jur.

Ca şi Racii, Togepi este protector chiar şi sar în ajutorul celor pe care îi iubesc chiar şi atunci când nu au puterea să facă prea multe lucruri.

Leu: Squirtle

Leii pot fi veseli și prietenoși cu mult simț al umorului, dar carisma lor poate aduce uneori și a puţină aroganță. Această descriere ne aduce aminte de echipa Squirtle și de aceea Squirtle este Pokémon-ul perfect pentru a reprezenta acest semn zodiacal.

Perioada lui Squirtle în grupul său au prezentat, de asemenea, o încăpățânare care a devenit asociată cu Lei. (Dar, din fericire, Squirtle-ul lui Ash se lasă convins și face ceea ce trebuie când este necesar!)

Fecioară: Onix

Deși Onix nu este neapărat timid, Pokémon-ul lui Brock este rezervat și liniștit, îmbrățișând două trăsături deseori asociate cu Fecioarele.

Pe lângă faptul că este mai puțin zgomotos și mai aprins decât unii dintre Pokémon-urile lui Ash, Onix își arată loialitatea față de Brock și faţă de ceilalţi Pokémoni din partea antrenorului său - iar cei care urmăresc astrologia știu că Fecioarele sunt unii dintre cei mai loiali oameni.

Balanță: Butterfree

Balanțele sunt ființe sociabile și, în timp ce Butterfree zboară în grupuri mari, este logic că ar reprezenta acest semn zodiacal. Balanțele sunt, de asemenea, cunoscute pentru diplomație și abilitățile lor de conducere, două atribute pe care fanii le-au văzut la Butterfree chiar înainte de a se despărți de grupul lui Ash.

Desigur, Butterfree a avut o perioadă dificilă de a alege între Ash și noua sa familie, care este, de asemenea, caracteristică pentru Balanțe, întrucât majoritatea tind să fie indecise.

Scorpion: Charizard

Scorpionii pot fi înverșunați și încăpățânați, două trăsături care îi descriu incredibil de bine pe Charizard. Și, deși aceste trăsături pot fi descurajante atunci când vine vorba de Charizard, ele pot fi utile când sunt moderate.

La fel ca Charizard, și Scorpionii sunt hotărâți atunci când se gândesc mult la ceva anume. De asemenea, sunt loiali, ceea ce Charizard s-a dovedit a fi, chiar dacă vrea să fie salvat de Ash doar când lucrurile sunt cu adevărat groaznice.

Săgetător: Meowth

Săgetătorii tind să fie idealiști și să aibă un simț al umorului, iar ce Pokémon se potrivește mai bine cu această descriere decât Meowth din Team Rocket? La fel ca un Săgetător, Meowth împinge limita - chiar mergând atât de departe încât să învețe cum să vorbească - și pisica Pokémon oferă, de asemenea, momente comice.

Bineînțeles, natura glumeaţă a lui Meowth poate fi uneori cam lipsită de tact, o slăbiciune cu care se luptă mulți Săgetători. Nerăbdarea lui Meowth se adaugă doar la această lipsă de tact.

Capricorn: Mewtwo

În ciuda faptului că au o natură ambițioasă, Capricornii tind să vadă paharul ca pe jumătate gol, rămânând asupra negativelor, chiar dacă situaţia continuă să se îmbunătățească. Cu asta se luptă Mewtwo în Pokémon: în primul film eşuează în a vedea latura pozitivă a ființelor umane și nu înţelege de ce ar trebui să-și folosească puterea pentru binele tuturor.

Evoluţia lui Mewtwo reprezintă perfect nativii Capricorn - și oferă speranța că paharul nu este pe jumătate gol până la urmă, chiar dacă arată așa în acel moment.

Vărsător: Haunter

Vărsătorul nu se încadrează întotdeauna în seturile societății, la fel cum Haunter, Pokémon-ul Sabrinei,  nu a adoptat credințele colegilor săi în Turnul Pokémon - lucru care l-a determinat în cele din urmă să-i lase în urmă.

La fel ca nativii Vărsător, Haunter este progresist și idealist în acest sens - și este, de asemenea, un pic excentric.

Pești: Vulpix

Deși Vulpix se împrieteneşte în cele din urmă cu Brock suficient pentru a se alătura echipei sale Pokémon. Are nevoie de ceva timp ca să facă acest lucru - și asta pentru că Vulpix este puțin mai închis decât ceilalți Pokémoni. O trăsătură întâlnită des la nativii Pești și nu este singura caracteristică pe care o au în comun.

Se spune, de asemenea, că Peștii sunt intuitivi și foarte 'cool', iar fanii știu că Vulpix are simțul stilului și capacitatea de a face judecăți exacte.

sursa: screenrant.com

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite