Ce practici spirituale ți se potrivesc în funcție de zodie și cum să te conectezi cu spiritualitatea

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ne aflăm în perioada postului de Crăciun! De aceea, cu toții avem nevoie de momentele noastre, pe care le putem dedica practicilor spirituale. În final, Crăciunul nu este doar despre cadouri și Moș Crăciun, ci și despre bunăstarea generală a minții, a corpului și a spiritului. Iată cum te poți conecta cu spiritualitatea și ce practici îți sunt de folos, în funcție de zodie sau ascendent.

Practicile spirituale personale sunt foarte importante pentru sufletul nostru. Să nu uităm că astrologia funcționează în tandem cu spiritualitea. Ba mai mult, aceasta este o extensie a credințelor tale spirituale. Dacă îți înțelegi semnul zodiacal, înțelegi și ce practici spirituale ți se potrivesc. Avem pentru tine câteva recomandări practice, care te încarcă de energie și favorizează conexiunea cu partea divină.

Berbec/Ascendent în Berbec

După cum s-ar putea să știi deja, te înscrii în rândul celor mai energice persoane din întregul zodiac. Ești un sportiv natural, așa că mișcarea fizică are un rol important în viața ta. De aceea, te simți cel mai bine atunci când ești conectat la corpul tău.

Nu te teme, asta nu înseamnă că ești nevoit să îți îndrepți atenția către sporturile extreme sau antrenamente solicitante din punct de vedere fizic. În schimb, ai putea să te bucuri de practici spirituale diferite, care te binedispun. Pune accent pe terapiile relaxante de masaj, pe tehnici interesante de dans sau chiar pe drumeții, dacă abia aștepți să faci mișcare. Ține cont de faptul că Berbecul stăpânește craniul. Asta înseamnă că, la tine, craniul este mai sensibil. Lasă deoparte orice activitate care îți poate aduce traumatisme craniene. Orice sport sau activitate necesită purtarea unei căști trebuie evitat.

Taur/Ascendent în Taur

Conectează-te cu simțurile tale, ca să beneficiezi de experiențe noi și înălțătoare. Ai putea să te folosești de mirosuri, precum arderea tămâiei sau uleiurile esențiale. Este un mod natural și spiritual de a te conecta cu divinitatea. Nu neglija nici conectarea cu mirosurile florale, care te va umple de energie. Poți să-ți faci și timp să admiri frumusețea naturii și florile din grădină.

Fă-ți un mic altar cu flori sau lumânări parfumate, ca să stimulezi și mai multă iubire de sine. Oricare dintre cele cinci simțuri sunt excelente ca să oferi atenție spiritualității în această perioadă importantă a postului de Crăciun.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Faci parte din nativii care sunt predispuși la stres și anxietate, având un sistem nervos mai sensibil, în comparație cu alte semne. De aceea, ai nevoie de afirmații care să-ți aducă aminte de revenirea la prezent. Ai face bine să te îndepărtezi de viitor și să trăiești clipa. Ia-ți timp să respiri și nu uita că ai putea să folosești afirmații precum "Sunt prezent pentru mine și pentru cei din jurul meu".

Pentru că trăiești mult în mintea ta, afirmațiile sunt un mod excelent de a redobândi controlul și de a te conecta la partea spirituală.

Rac/Ascendent în Rac

Cel mai probabil, ești o persoană care se dăruiește enorm celor din jur. Trăiești din a le oferi altora, dar nu trebuie să te neglijezi. Continuă să răspândești iubire și gânduri bune în jur, dar amintește-ți de tine, pentru că ești cel mai important. Poți să lucrezi la tine și să-ți consolidezi și mai mult abilitățile de comunicare.

Ai face bine să creezi o listă înainte de sărbători, cu lucruri utile pentru a te simți mai bine. Poți crea și alte tipuri de liste, în care să treci descrierea lucrurilor de care ai nevoie în relațiile tale cu cei din jur. Nu-ți fie teamă să te exprimi!

Leu/Ascendent în Leu

Ai o personalitate imensă și un spirit vibrant. Eșți întocmai ca o rază de soare și ai un copil interior care te inspiră zilnic, chiar și în mod inconștient. Încearcă să vorbești mai mult cu copilul tău interior. Folosește-te de o practică spirituală care să înglobeze unele dintre pasiunile tale, ca să ai un sine interior mai tânăr și mai sănătos.

Ce ai spune să scrii pe o bucată de hârtie lucrurile care-ți aduceau bucurie atunci când erai copil? Te vei simți minunat.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Înainte de sărbători, încearcă să scrii poezii. Dă-ți voie să fii sensibil și vulnerabil, ca să te simți mai bine. Scrisul este un dar de care te bucuri, așa că poți să creezi și un mic jurnal, în care să-ți scrii și dorințele pentru anul care urmează. Chiar dacă nu te simți creativ, pur și simplu așterne-ți cele mai intime gânduri pe o foaie. O să te simți mai bine.

Balanță/Ascendent în Balanță

Balanțelor li se recomandă să-și îndrepte atenția către a crea frumusețe. Nativii acestei zodii sunt pricepuți în tainele texturii și culorilor. Poate că îți place moda și poți crea un articol interesant doar pentru tine. Profită de timpul liber și pentru a admira natura, te poate inspira.

Orice activitate pe bază de natură este încurajată. Poți să plantezi un copăcel sau să te ocupi de plantele din ghiveci.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Semnul tău are profunzime, așa că te poți folosi de această calitate și în viața ta. Preferi intimitatea introspectivă, așa că îți poți îndrepta atenția către meditație și exerciții, care îți dau voie să îți deschizi un al treilea ochi.

Eșți un semn înzestrat cu abilități clarvăzătoare, așa că ai putea să navighezi în apele minții și să dezvolți practici interesante de meditație. Poți să meditezi la duș, de ce nu? Acest lucru te ajută să-ți răspunzi la întrebările mai profunde din viață.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai idei mărețe, așa că nu te teme să le arăți lumii întregi. Poți să vorbești liber, să scrii pe un blog sau să creezi un canal unde să împărtășești din ideile tale. Nu te abține, oricât de banale ți s-ar părea lucrurile pe care le ai de spus. Ai darul comunicării, așa că poți să iei în calcul și terapia de grup, ca să eliberezi orice energie.

Poți să cauți și grupuri de sprijin, care să-ți vină în ajutor atunci când vrei să-ți exprimi gândurile sau ideile.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ești adeptul neobosit al muncii, dar înainte de sărbători, meriți să-ți iei timp liber pentru tine. Este atât de simplu. Lasă deoparte cariera măcar pentru scurt timp și gândește-te care sunt lucrurile de care ești cel mai mândru sau ce te face fericit cu adevărat.

Poți să-ți planifici călătorii sau excursii pentru noul an, ca să începi anul cu relaxare. Chiar și simple plimbări în aer liber reprezintă cheia vindecării și apropierea de spiritualitate în momentul în care simți că te acaparează oboseala.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vin sărbătorile, așa că simți nevoia să te conectezi cu cei dragi. Nici nu mai contează că nu ești foarte lipicios de fel. Trebuie să te gândești la faptul că în interior, vrei că oamenii să se conecteze cu tine, ca să simți că ești o persoană cu adevărat socială.

Poți să cauți o comunitate online, unde să cunoști oameni noi și să te bucuri de idei îndrăznețe. În acest fel, poți să găsești și un hobby nou, care să-ți aducă plăcere și să te conecteze cu cei din jur. Apropierea de oameni contează în această perioadă minunată.

Pești/Ascendent în Pești

Nu ești cunoscut pentru dorința de a fi în centrul atenției, poate chiar îți face plăcere să te relaxezi acasă. Totuși, trebuie să reții că ești cel mai spiritual semn din zodiac. Pe lângă capacitatea spirituală, ai și inteligență emoțională.

Ai putea să le împărtășești și altora din cunoștințele tale. Ai abilități înnăscute de predare, așa că ai fi un mentor bun. Poate fi momentul să oferi și altceva societății, chiar dacă ești mai degrabă genul de persoană din culise. Preia conducerea!

Vezi și: Ai grijă de sufletul tău! Afirmații pentru vindecarea traumelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel