Ce reprezintă Pallas în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Există peste 12.000 de asteroizi în sistemul nostru solar. Primii patru asteroizi, Ceres, Pallas, Juno și Vesta au fost descoperiți în secolul al XIX-lea și sunt considerați și astăzi asteroizi esențiali. Dacă ieri am vorbit despre Ceres, află ce înseamnă Pallas în harta ta natală și ce merită să știi despre el.

Pallas este al doilea asteroid descoperit, în anul 1802 și este al doilea cel mai mare dintre toți asteroizii, având o orbită similară cu a lui Ceres. Chiar dacă planetele și semnele au primit rolul principal în astrograma ta natală, nu trebuie să uităm de asteroizi. În mod popular, cea mai mare parte a asteroizilor sunt numiți după zeități sau zeițe.

Ce înseamnă Pallas în astrograma ta natală?

Trebuie să știi că Marte nu este singurul zeu al războiului din harta ta. Pallas, cunoscută mai frecvent ca Athena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei, jucând un rol la fel de activ ca oricare dintre rudele ei masculine.

Fratele lui Pallas, Marte, acționează cu forță și în harta ta, semnifică focul sexual, impulsul și dorința de a cuceri. Dar Pallas reprezintă un drept mai firesc la guvernare, un loc al individualității naturale și al conducerii. Urmărește victoria fără compromisuri. În diagrama ta, Pallas poate indica arenele vieții în care te-ai născut pentru a prelua controlul - și aruncă lumină asupra modurilor în care ai fost instruit să îţi slăbeşti autenticitatea sau intensitatea.

Potrivit astrograph.com, Palas este văzută ca o zeitate cu mai multe fațete a războiului, a poeziei, a înțelepciunii, a intelectului și a artizanilor. Este puternică și ambițioasă, mai ales că este fiica preferată a lui Jupiter, căruia i-a fost mereu fidelă. Tot aici, Pallas este descrisă ca o femeie care a reușit, în lumea bărbaților. Vorbim despre o zeiță competitivă, extrem de inteligentă și foarte pricepută. Cu ajutorul energiei sale feminine, știe să negocieze și poate să câștige.

Locul în care este Pallas în harta ta natală poate să descrie și relația cu tatăl tău, dar și maniera în care tratezi bărbații în general. Arată și bătăliile tale, dar și modul în care alegi să le duci. Pallas îți arată și cum să lupți cu nedreptatea sau cu conflictele.

Nu în ultimul rând, în diagrama individuală, Pallas reprezintă și folosirea inteligenței și a înțelepciunii. Este implicat și cu artele, precum ceramica sau sculptura, dar și cu remediile medicinale.

Lui Pallas nu îi este teamă de lupte sau războaie, dar preferă să-și rezolve toate problemele într-un mod pașnic. Mai mult, ea preferă tactul sau strategia și nu forța brută. În astrologie, este asociată și cu știința, strategia, justiția socială, diplomația și curajul. In final, Pallas este Zeița Războinică a Conducerii și Inteligenței Creative, conform lui Molly McCord.

Citește și: Ce reprezintă CERES în astrograma ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel