Ce rol are ELEMENTUL zodiei tale? Iată ce trebuie să știi despre semnificația zodiilor de FOC

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ești dornic să afli ce spune ELEMENTUL zodiei tale despre tine? În astrologie, există PATRU elemente, în care se grupează cele 12 semne zodiacale: foc, pământ, aer și apă. Astăzi, discutăm despre zodiile de FOC și despre rolul pe care îl are acest element!

Când ne gândim la semnul nostru, merită să avem în vedere și elementul, care este direct legat de calitățile semnelor. Cele patru elemente (foc, pământ, aer și apă) sunt esențiale pentru lumea noastră.

Astfel, focul este energia brută, aduce lumină și arde orice îi stă în cale, pentru a curăța și a crea o nouă viață. Pământul este cel care ne conectează la lumea tangibilă și ne oferă resursele necesare pentru a construi viața. Aerul, în schimb, ne umple plămânii și ne dă capacitatea de a ne conecta unii cu alții, de a comunica. Apa ne hrănește, ne vindecă și ne curăță.

Corpul tău arde alimentele pentru a crea energie. Acesta este Focul. Elementele sunt forme prin excelență, fiecare cu propriile calități și semnificații, iar atunci când sunt unite, oferă substanță vieții.

Trebuie să abordam și ceva numit "dualitate". Elementele masculine (sau active) sunt semne de Foc și Aer. Nativii acestor elemente tind să fie mai extrovertiți, mai asertivi și mai spontani. Aceste semne tind să se energizeze reciproc și sunt extrem de compatibile.

FOC

Semnele de Foc sunt: Berbec, Leu și Săgetător.

Ce trebuie să știm despre aceste semne? Sunt pasionale, curajoase și impulsive. Nativii zodiilor de FOC sunt cele care ne inspiră să ne urmăm spiritul de aventură, să ne asumăm riscuri și să ne exprimăm în consecință. De fel, au multă energie, dar și entuziasm pe măsură.

Strălucesc puternic, sunt spontani și au emoții fervente, care nu trec neobservate. Putem să-i numim și iuți la mânie, cam grăbiți în dragoste, dar și în acțiunile de zi cu zi. Pentru că au o energie atât de vie, se pot răzgândi destul de repede.

Totodată, oamenii care au mult foc în harta natală vor fi atrași să devină creatori, artiști sau sportivi. De regulă, suntem atrași și vrăjiți de persoanele cu energie de foc, deoarece nu le este teamă să fie vizibili și să între în lumina reflectoarelor.

Energia focului nu este altceva decât una dinamică, agitată și activă. Poți întâlni adesea oameni impulsivi, pasionali și poate chiar temperamentali.

Cum sunt semnele de FOC în dragoste?

Cei care sunt într-o relație pot fi catalogați drept iubiți pasionali și urmăresc cu multă intensitate pe cel/cea care le captează atenția. În schimb, o flacără ce arde puternic se poate consuma la fel de repede, un aspect tipic pentru semnele de foc.

Ce este important? Semnele de FOC sunt încurajate să nu se grăbească în dragoste, astfel încât să nu se stingă sau să păstreze flacăra cât mai mult timp.

Cum se raportează semnele de FOC la bani?

Ei bine, semnele de FOC sunt curajoase când vin în discuție banii. Dacă văd ceva ce își doresc, o să-l obțină. Putem vorbi despre nativi care sunt pricepuți cu banii lor. Singurul moment în care se poate vedea natura lor impulsivă? La sesiunile de shopping!

Cum este sănătatea pentru semnele de FOC?

Nativii zodiilor de foc sunt oameni cu energie din plin. În consecință, le trebuie multă mișcare, activități fizice și varietate. Sunt firi competitive, așa că s-ar putea îndrepta către sport. Sunt nerăbdători. Le-ar fi de folos o rutină dinamică, ce implică fitnessul.

Cum poți să echilibrezi focul?

Semnele de foc sunt cele care au tendința de a fi suprastimulate. Își pot asuma o varietate de proiecte, se implică în multe părți. Ar fi bine să reducă din multitudinea de sarcini și să evite supraaglomerarea. Nici prea multă cofeină nu se recomandă pentru nativii semnelor de foc.

Vezi și: Inconjuncție și recepție mutuală Mercur-Marte. Schimbări și ajustări pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel