Ce să faci când e Lună Nouă și ce ar fi bine să eviți, ca să-ți meargă bine

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Astăzi, avem o Lună Nouă în Berbec. Află ce poți face pentru propriul bine dar și ce să nu faci în această perioadă.

Luna Nouă are loc odată la 28-30 de zile și marchează debutul unui nou ciclu lunar. Ce înseamnă asta? Noi schimbări și momente deosebite, de care merită să te bucuri. De cele mai multe ori, oamenii aleg să se apuce de proiecte noi, să cunoască alți oameni și să aibă parte de mici momente de răsfăț.

Creează-ți un colț de relaxare

Un colț al living-ului, fotoliul preferat din cameră. Poate fi orice. Important este să pui bazele unui spațiu sacru pentru tine, ca să înceapă magia.

Asigură-te că spațiul pe care l-ai ales este curat și ordonat, ca să nu lași loc energiilor negative. Dacă te face să te simți bine, folosește aceste locuri pentru meditații. Și, de ce nu? Aprinde o lumânare parfumată, ascultă muzică bună, dansează și lasă-te purtat de magia Lunii Noi.

Fii mai îndrăzneț în amor

Dacă ești singur și te-ai săturat să aștepți persoana care-ți dă lumea peste cap, fă tu primul pas. Mai mult ca sigur, există cineva care-ți place și pe care ți l-ai dori alături la o cafea sau la o simplă plimbare în parc.

Nu te lăsa copleșit de emoții și începe ceva nou și la acest capitol. Poate norocul îți va surâde. Același principiu se aplică și în cazul unui job nou. Luna Nouă este momentul ideal să-ți schimbi locul de muncă, mai ales dacă cel actual nu te mai satisface.

Ai mai multă grijă de tine

Luna Nouă îți vine mereu în ajutor dacă îți setezi obiective noi. Ar fi bine să te apuci de sporturi noi și să nu mai amâni cura aia de slăbire. Dacă toate astea ți se par dificile pentru început, pur și simplu începe cu plimbări mai dese prin natură, care te îndepărtează de la grijile zilnice.

Fă o baie relaxantă

Aceasta este o modalitate optimă de a scăpa de stresul de peste zi, iar Luna Nouă îți devine o aliată de nădejde. Creează o rutină proprie, care poate fi compusă din băi relaxante. Înlocuiește dușul clasic cu o baie pe cinste, folosește gomajul preferat, sărurile care îți încântă simțurile și unturile de corp care-ți fac pielea catifelată. Pare simplu, dar acest mic ritual de Lună Nouă îți aduce bucurie.

Știm deja ce anume ar trebui să facem atunci când este Lună Nouă, este vorba despre intenții, despre planuri, despre a nota lucrurile pe care ni le dorim și a profita de energia începutului pentru a le pune în aplicare. Dar ce anume ar fi bine să evităm în această perioadă? 

1. Nu evita oamenii noi. Ei apar în viața ta cu un motiv!

Lunile Noi sunt fantastice pentru aducerea oamenilor în viața noastră. Adesea, acești nou-veniți ne aduc lecții pentru sufletul nostru. Nu rata aceste lucruri. Când întâlnești pe cineva diferit, fii deschis și curios. Încearcă să afli detalii despre aceste persoane. Nu știi niciodată ce bucurii sau idei pot aduce.

2. Nu spune nu invitațiilor

O Lună Nouă este un moment minunat pentru a ieși din casă. Deoarece o Lună Nouă este grozavă pentru a cunoaște oameni noi, ia în considerare să spui da oricărei invitații care îți vine în cale.

3. Nu te plânge

Nu este momentul să te uiți înapoi acum la ce ai greșit, sau la ce nu ai știut cum să rezolvi. Mai degrabă decât să te uiți în spate, privește înainte. Este un moment bun din punct de vedere energetic pentru a seta intenția vindecării fizice și emoționale. 

Citește și: Influența Lunii Noi în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel