Ce să faci de Lună Nouă: activități și ritualuri de încercat AZI!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
freepik.com
freepik.com

Luna Nouă este considerată un moment potrivit pentru a începe noi proiecte, pentru reflecție personală și pentru a seta intenții.

Azi, avem un fenomen deosebit - Luna Nouă în semnul Gemenilor! Putem folosi această zi pentru intenții și ne putem schimba puțin atitudinea față de tot ce este în jurul nostru. Astrele sunt cele care ne lasă o portiță deschisă spre schimbare, învățare și adaptare.

Ce poți face azi?

Setează-ți intențiile

Scrie într-un jurnal! Notează-ți obiectivele și dorințele pentru următorul ciclu lunar. Fii cât se poate de specific și pozitiv în formularea acestor dorințe.

Totodată, creează un vision board. Decupează imagini și cuvinte care reprezintă intențiile tale și lipește-le pe un panou pentru a le vizualiza zilnic.

Etalare TAROT pentru Luna Nouă specială de pe 6 iunie. Ce transmit cărțile pentru zodii?

Meditează

Folosește o meditație ghidată care se concentrează pe manifestarea dorințelor și a obiectivelor.

Dacă vrei, apelează și la o meditație în liniște. Stai într-un loc liniștit și concentrează-te pe respirație, ca să îți poți clarifica mintea și gândurile.

Curățenie energetică

Arde tămâie sau salvie. Purifică-ți spațiul și corpul pentru a îndepărta energiile negative. Poți apela și la o baie de sare. Fă o baie cu sare de mare pentru a te detoxifia și relaxa.

Spiritul Lunii Noi: superstiții și practici magice

Nu uita de practicile de recunoștință

Notează lucrurile pentru care ești recunoscător. Aceasta te ajută să atragi mai multe lucruri pozitive în viața ta. Spune mulțumesc persoanelor care te-au ajutat sau care te-au susținut.

Încearcă niște exerciții de vizualizare. Imaginează-ți în detaliu cum arată și cum se simte viața ta ideală. Conectează-te emoțional cu aceste imagini.

Sunt importante si ritualurile de manifestare! Aranjează un spațiu special cu obiecte care te inspiră și care te ajută să te concentrezi pe intențiile tale.

Alege și un ritual de aprindere a lumânărilor. Aprinde o lumânare și concentrează-te pe intențiile tale în timp ce flacăra arde.

Lună Nouă specială pe 6 iunie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

De ce nu, conectează-te cu natura!

Petrece timp în natură pentru a te reîncărca și pentru a te reconecta cu ritmurile tale naturale.

Dacă ai o grădină, plantează ceva nou sau îngrijește-ți plantele pe care le ai. 

Odihnă și iar odihnă!

Asigură-te că dormi bine pentru a-i permite corpului și minții să se refacă.

De asemenea, bucură-te de activități care te relaxează și care te fac să te simți bine, cum ar fi cititul, ascultatul melodiilor preferate sau vizionarea unui film.

Apelează la creativitate

Pictează, desenează sau scrie pentru a-ți exprima sentimentele și intențiile. Începe un proiect nou sau o activitate creativă pe care ai dorit de mult să o încerci. Poate fi orice, să nu uităm ca Gemenii sunt curioși și dornici de noutate!

Aceste practici te pot ajuta să folosești energia Lunii Noi în Gemeni pentru a crea și a atrage în viața ta lucrurile pe care ți le dorești. Este un moment excelent pentru a te concentra pe dezvoltarea personală și spirituală.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă specială de pe 6 iunie: „Vom avea foarte multe opțiuni, dar apar blocaje!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel