Ce se întâmplă până pe 30 aprilie în viețile acestor DOUĂ ZODII

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce în prim-plan vești pentru aceste două zodii până pe 30 aprilie.

Iată care sunt previziunile pentru a doua parte a lunii aprilie și ce anume se întâmplă în viețile Berbecilor sau celor cu Ascendent în Berbec și Leilor sau celor cu Ascendent în Leu:

Berbec / Ascendent în Berbec

Dacă în prima parte a lunii ai simțit că vrei să faci, dar nu poți concretiza, în a doua parte a lunii, sfatul rămâne același, nu te băga în față, nu merge spre ceilalți ci mai degrabă presară în viața ta mai multă grijă pentru emoţiile tale, pentru sănătate, pentru eliberarea de tot ce este toxic în viaţa ta. 

Nu este un moment bun să victimizezi pentru că te scalzi în ape tulburi, mai degrabă mai ai răbdare sau refugiază-te în iubire, dar să fie iubire către tine mai întâi și abia apoi către ceilalți. 

Pentru că Venus, planeta relaţiilor, intră în casa a 12-a, e clar că e o perioadă de simbioză poate cu persoana iubită, de iertare, de compasiune şi o perioadă de retragere.Cel puţin până în mai, când Jupiter va intra în semnul tău. Poate atunci vei pune în practică ceea ce îţi doreşti. Momentan, nu înțelegi exact ce se întâmplă şi mergi aşa, la înaintare, cercetezi.

„Nu e momentul în care să te arunci, însă din mai, îţi garantez că altfel va fi viaţa ta” le spune Daniela Simulescu Berbecilor sau celor cu Ascendent în Berbec.

Leu / Ascendent în Leu

Deveniți mai atenți în ceea ce privește zona administrativ-legislativă. Dacă până acum aţi avut nevoie de un avocat sau un profesor care să vă îndrume, acum sunteţi mai atenţi şi prindeţi informaţia, înţelegeţi ce trebuie să faceţi și reușiți să vă descurcați singur. Aceste momente sunt destul de puternice şi în tot ce înseamnă studiu şi călătorie pentru voi. De pe 20 aprilie, odată ce Soarele va intra în Taur, având Soare şi Mercur în casa a 10-a, aveţi nevoie să vă exprimaţi, să vă spuneţi părerea, să vă faceți auziți.

Dacă vă duceţi la şef şi vă zice să faceţi ceva, de data aceasta e cazul să nu mai închideţi gura, ci să spuneţi. Nu la modul personal, ci să spuneţi: am o opinie, aș putea să o comunic?" Pur și simplu, fără așteptări. „Vă invit să comunicaţi, să spuneţi. O să vă ajute mult acest lucru” le recomandă astrologul, Daniela Simulescu, Leilor sau celor cu Ascendent în Leu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel