Ce spune despre tine felul în care faci duş? Partea corpului pe care o speli mai întâi dezvăluie SECRETUL

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ce spune despre tine felul în care faci duş? Partea corpului pe care o speli mai întâi dezvăluie SECRETUL (sursa foto: Hannah Xu / Unsplash)
Ce spune despre tine felul în care faci duş? Partea corpului pe care o speli mai întâi dezvăluie SECRETUL (sursa foto: Hannah Xu / Unsplash)

Obiceiurile noastre cele mai intime dezvăluie chiar cele mai multe informaţii despre noi, oricât de banale ar părea. Poate nu ştiai că până şi felul în care faci duş şi prima parte a corpului pe care alegi să o cureţi dezvăluie ceva despre personalitatea ta. 

Anu Mukherjee, expert în stil de viaţă, a spus pentru cotidianul The Sun ce semnifică atunci când alegem să spălăm prima dată o anumită parte a corpului. Află ce înseamnă obiceiurile tale de duş/baie:

FAȚĂ

Potrivit lui Mukherjee, cei care aleg să îşi spele prima dată faţa atunci când fac duş iubesc banii şi pot purta multe confruntări cu cei din jur, întrucât punctul lor de vedere este mai greu înţeles de ceilalţi.

UMERI

Despre persoanele care aleg să îşi spele prima dată umerii în duş se spune că au tendinţa de a "purta lumea pe umerii lor". Sunt oameni devotaţi şi nu se opresc din eforturile lor până nu au epuizat şi ultima picătură de energie. Sunt, totodată, văzuţi ca oameni de încredere şi foarte loiali.

AXILE

Cei care îşi spală prima dată axilele atunci când intră în duş sunt oameni loiali şi de încredere, la fel ca cei care aleg să îşi spele prima dată umerii. Însă, potrivit lui Mukherjee, aceste persoane pot fi puţin naive şi le poate lipsi încrederea în sine.

PIEPT

Oamenii care îşi spală pieptul imediat ce intră în duş sunt cinstiţi şi loiali, dar sunt mereu stresaţi pentru că mereu doresc să facă totul bine, mai spune expertul citat de The Sun.

PĂR

Cei care îşi spală prima dată părul atunci când îşi fac duş sunt nişte "romantici incurabili", susţine Mukherjee.

Expertul completează că aceste persoane sunt adesea cufundate în propriile gânduri şi au "temperamentul unui intelectual și al unui artist".

ORICE PARTE A CORPULUI

Persoanele care nu au nicio ordine anume atunci în rutina de curăţare a corpului sunt văzute ca fiind foarte aventuroase.

Mukherjee susţine că acestea nu suportă să se plictisească, în special în relaţii, dar au o personalitate umilă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, iată şi CINCI mici obiceiuri care îți vor schimba VIAŢA pentru TOTDEAUNA!

Te simţi puţin pierdut în viaţă? Simţi că lucrurile stagnează, că nu se mişcă nimic ca şi cum nu faci niciun progres către obiectivele tale? Te simţi de parcă repeţi aceeaşi rutină în fiecare zi fără să realizezi nimic deosebit? (Citeşte continuarea AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel