Ce tip de profesor ai fi în funcție de zodie?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Școala a început! Hai să vedem cum s-ar comporta fiecare dintre noi dacă ar fi profesor!

De ce aleg profsorii să acționeze într-un anumit fel? Ce anume îi motivează în funcție de zodiile lor?

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale, făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii nu sunt cei mai răbdători profesori, dar cu siguranță dacă îi ai în viață, vei învăța ce înseamnă să participi la „maraton” alături de ei. De multe ori, un Berbec agresează de teamă că va fi el agresat, așa că s-ar putea să te trezești tras în conflicte din cauza lui. Berbecii se tem, în ciuda curajului lor, așadar o să poți învăța de la ei că dincolo de orice teamă, merită să lupți pentru idealurile tale și să nu îți pierzi niciodată speranța că vei câștiga. 

Taur/ Ascendent în Taur

Ca profesor, Taurul dacă apare în viața ta, te poate învăța ce este stabilitatea. Poți lua exemplul său în a vedea plăcerile vieții, dar poți vedea că în spatele multor acțiuni ale oamenilor stă teama de abandon. S-ar putea să ți se pară materialist, dar Taurul te poate învăța și care este cu adevărat valoarea resurselor de care dispui. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni 

Gemenii îți vor fi alături în calea ta spre dezvoltare. Nu e nevoie să interacționezi mult cu ei, vei rămâne cu siguranță cu multe lecții de pe urma lor. Sunt profesori înnăscuți. Pe de altă parte, dacă te gândești la Gemeni ca la profesori, atunci va trebui să înveți lecțiile propriului interes, al propriilor curiozități și al importanței studiilor în viață. 

Rac/ Ascendent în Rac

Racii sunt profesori răbdători, te vor primi în brațele lor de mamă și vor încerca să îți fie umăr de sprijin. Dacă ai, în schimb, un nativ Rac pe post de profesor în viața ta, atunci vei învăța neplăcerile victimizării și ale șantajului emoțional. Vei înțelege mai ușor zicala „ce ție nu îți place, altuia nu-i face”. Teama de respingere de ambele părți va fi la ordinea zilei.

Leu/ Ascendent în Leu

Dacă ai un Leu în viața ta, ei bine, te poate învăța iubirea de sine, încrederea și bucuria. Însă dacă ai un Leu toxic pe post de profesor, s-ar putea să înveți că orgoliul nu miroase a bine, că flexibilitatea are multe avantaje și că de multe ori „capul face, capul trage”. Lecțiile care implică Lei sunt extrem de dramatice, deci pregătește-te de teatru.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

De la Fecioare ai de învățat enorm! Îți pot arăta grija pentru detalii, dorința de a te perfecționa și felul în care să ai grijă de tine, de casă, de natură. Dacă ai o Fecioară în viață, o să te cam învețe ordinea și disciplina, o să te critice și o să te facă să înțelegi mai clar de ce e bine să vezi mai întâi bârna din ochiul tău, decât paiul din ochiul altora.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Dacă stai pe lângă o Balanță s-ar putea să primești lecții importante cu privire la relații, mediere și diplomație. Dacă ai o Balanță pe post de profesor, atunci va fi un unul care te va accepta, până la punctul limită când te va judeca mai dur decât toți ceilalți. Totodată, lângă Balanțe, poți învăța să faci mai ușor alegeri, înțelegând că tărăgănarea e toxică.

Previziuni astrologice 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Scorpionul este unul dintre marii profesori ai zodiacului. Poate cu toții am avut un Scorpion și știm că el este printre cei mai duri „profesori”. Având înscrisă în sânge trauma trădării, Scorpionul te va învăța ce este încrederea tocmai prin lipsa sa de încredere. Vei fi trecut prin multe teste și vei ajunge la multe conștientizări legate de puterea interioară.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

O să înveți să iubești viața de la un nativ Săgetător, să îți placă glumele, să fii din când în când filosof. Pe de o parte rebeli, pe de altă parte conservatori din anumite puncte de vedere, jovialii Săgetători se tem la rândul lor de abandon, de aceea refuză să intre în relații stabile și preferă să cutreiere lumea, mai degrabă.

Horoscop toamna 2023. Urmează schimbări pentru fiecare zodie/ascendent

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

De la Capricorni poți învăța foarte multe, sunt niște profesori ideali și răbdători. Poți învăța munca, disciplina, dorința de a fi cât mai chibzuit, dar Capricornul se teme mereu că nu va putea să aducă niciodată ceva suficient de bun în lume, de aceea muncește din greu pentru a dobândi succesul și uneori muncește prea mult. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Nativii Vărsători sunt profesori ai colectivităților, sunt semne rebele care nu au timp în goana lor să stea după tine. Se tem ca nu cumva să își piardă libertatea, așadar ca profesori apăruți în viața ta, poți învăța de la ei că echilibrul este cea mai bună măsură. Vor fi tovarășii tăi. Poți aprecia ce înseamnă să te descoperi pe tine, în afara turmei. 

Pești/ Ascendent în Pești

Fantezie, culori, muzică, poezie și vindecare, toate acestea pot fi învățate cu ușurință de la nativii Pești. Dacă ai un asemenea profesor, însă, va fi nevoie să ai revelații și cu privire la superficialitate sau neseriozitate și să te gândești serios dacă tu chiar ai nevoie să fii salvat de fiecare dată. Alături de Pești, pe de altă parte, poți să înveți inuiția și telepatia și să simți că lumea nu are limite.

Luna Nouă din Fecioară pe 15 septembrie: Ce zice astrologul internațional Pam Gregory

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel