Ce va aduce Saturn retrograd pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară: „Vei vorbi despre ceea ce te doare!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Saturn va retrograda pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării. Acesta mai are o reputație, aceea de a fi denumit în astrologie „Marele Malefic”.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta disciplinei retrogradează în acest semn al visării, pune limite și separă totul.

Acest tranzit ne obligă să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Arhetipul Peștilor evadează permanent, se duce într-o altă lume. Trebuie să ne dăm seama ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Într-un fel, avem nevoie să devenim niște optimiști mai realiști. Să ne dăm seama că visul, speranța și imaginația sunt bune doar în anumite momente.

Mai întâi, trebuie să începem de la limitele umane. Câteodată este bine să ne depășim limitele, dar realitatea ne ține pe loc.

Provocările astrelor pentru o zodie. În loc să îți rezolvi problemele, mai tare te adâncești!

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru Fecioară și Ascendent în Fecioară?

Ești printre cei mai vizați de acest tranzit. Saturn retrogradează în casa a șaptea, cea a relațiilor și a parteneriatelor.

Îți va aduce multă plictiseală în relație. Când se instalează monotonia, ne enervăm pe omul din fața noastră pentru cele mai mici lucruri. Nu mai avem răbdare cu partenerul.

Vei găsi pretexte să te cerți, dar altele vor fi cauzele. Trebuie să apară aceste momente de frustrare ca să poți discuta cu partenerul ce contează cu adevărat în relația ta. Saturn retrograd spune: „Îți readuc un moment ca să te enerveze, să te supere, să-l scoți din tine, să nu mai poți, astfel încât să stați unul în fața celuilalt și să negociați. Să vă dați seama că relația asta nu e menită doar pentru spontaneitate.”

Marelui Malefic îi plac blazarea, plictiseala și disciplina. El dorește ca tu și partenerul să vorbiți despre lucrurile care nu vă convin și care vă dor. Relațiile autentice se construiesc pe rezistență, reziliență și stabilitate.

Dacă ai început o relație de ceva timp, Saturn retrograd te obligă să oficializezi, să te muți și să îți faci planuri. Dar și dacă îți faci obiective, ele se vor întâmpla când este momentul lor, nu când vrei tu.

HOROSCOP Numerologie. Previziuni a doua parte a anului 2024 pentru fiecare cifră a destinului

Mai mult decât atât, oamenii din jurul tău nu vor mai fi la fel de afectuoși și la fel de drăguți. Oamenii pe care-i cunoști trec și ei prin destule lecții în viață. Nu mai au timp de tine ca până acum. Timpul trebuie acordat relației pe care o ai.

Pentru unii dintre voi, Saturn retrograd poate veni cu decizia: „Mai stau singur o perioadă pentru că încă nu sunt vindecat.” Vei reuși să stai departe de relații toxice, conform Danielei Simulescu.

Când Saturn retrogradează în casa a șaptea, te salvează de tot felul de tentații nepotrivite. Devii mult mai selectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel