Ce va aduce Saturn retrograd pentru Rac/Ascendent în Rac: „Acceptă că nu ești cel mai deștept din cameră”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Saturn va retrograda pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării. Acesta mai are o reputație, aceea de a fi denumit în astrologie „Marele Malefic”.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta disciplinei retrogradează în acest semn al visării, pune limite și separă totul.

Acest tranzit ne obligă să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Arhetipul Peștilor evadează permanent, se duce într-o altă lume. Trebuie să ne dăm seama ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Într-un fel, avem nevoie să devenim niște optimiști mai realiști. Să ne dăm seama că visul, speranța și imaginația sunt bune doar în anumite momente.

Mai întâi, trebuie să începem de la limitele umane. Câteodată este bine să ne depășim limitele, dar realitatea ne ține pe loc.

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru Rac și Ascendent în Rac?

La tine, Saturn guvernează casa a șaptea. Partenerul trece prin evenimente destul de importante. Prin urmare, te contaminează și pe tine cu starea lui.

Saturn retrograd în casa a noua aduce blocaje, limitări și lecții. Dar cui le aduce? Celor care călătoresc, doresc să se mute, celor care vor să se întoarcă în țară, dar și celor care vor să urmeze o formă de învățământ sau au examene.

Ce mai face Saturn retrograd? Vrea să îți arate că nu ești tu cel mai deștept din cameră. Mai întâi te frustrezi, te superi și te enervezi. Dar ce zice Marele Malefic? Ori rămâi în postura de victimă, ori lași puțin timp să treacă și te hotărăști că și tu vrei să fii deștept. Dar pentru asta, va trebui să înveți.

Saturn are legătură cu timpul. Poate că unii aveți impresia că dacă sunteți la pensie, nu mai aveți nimic de învățat. Dar Saturn retrograd nu ține cont de vârstă. Acum, trebuie să te întorci în timp și să îți aduci aminte dacă ai vrut să faci o facultate sau să urmezi un curs, dar te-ai luat cu altele. Saturn retrograd îți dă o șansă să te apuci de ceva ce n-ai făcut în trecut.

Venus intră în Rac. Iată ce beneficii va aduce pentru fiecare zodie până pe 11 iulie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel