Ce vrea fiecare ZODIE să audă de la ASTROLOG

Autorul articolului: Daniela Simulescu, Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Toți oamenii vor să primească vești bune, vor să audă că viitorul îi așteaptă cu suprize plăcute și dacă se poate, preferă să nu iasă din zona lor de confort, iar lucrurile fabuloase să cadă din cer. Toate aceste dorințe ajung în mâinile unui astrolog care știe că orice aspect trebuie pus la muncă, după cum spune și astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu. Să vedem ce anume ar vrea să audă de la astrolog fiecare zodie în parte. 

Poate că ați observat că în ultima perioadă pe site-ul Astrosens.ro, la articolele care prezintă în mod amuzant diverse trăsături ale zodiilor, apare un disclaimer de tipul: „Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Ce vrea fiecare Zodie să audă de la astrolog:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecul vrea să audă că e primul! Primul din clasă, de la serviciu, la joacă în parc, primul la coadă, primul când iese din casă sau la masă! Berbecii au nevoie să audă că vor câștiga competițiile și că astrele îi ajută să debordeze în continuare de energia necesară îndeplinirii țelurilor lor.

Taur/ Ascendent în Taur

Taurul vrea să audă un singur cuvânt: „bani”! Dacă adaugi acest cuvânt în orice propoziție, îi faci o mare plăcere! Și bineînțeles că o să aibă mai mulți! Pe de altă parte, se va bucura dacă va auzi și de succes sau că are șanse să se mute într-o casă nouă, super elegantă.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii vor să audă că sunt deștepți, că le știu ei pe toate, că au mulți prieteni. Și ceva nou în fiecare zi dacă se poate! Gemenii au mare nevoie de diversitate și sunt curioși, or să se și amuze pe seama previziunilor, eventual.

Rac/ Ascendent în Rac

Racilor poți să le spui orice, mai ales dacă stau în fotoliul lor cel mai confortabil, în preajma familiei și într-o atmosferă caldă. Sunt extrem de apropiați de familia lor, deci s-ar putea să vrea detalii despre mai mulți apropiați lor.

Leu/ Ascendent în Leu

Ai crede că Leii vor să audă doar laude, aprecieri și aplauze. Însă ei au nevoie de idei din care să creeze o întreagă lume. Pe de altă parte, vor să știe cum sună viitorul, ca să găsească o metodă de a-l întoarce în favoarea lor.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Fecioarele vor să audă cât de modeste, smerite, organizate, muncitoare și critice sunt. Da, da, da, le place ca oamenii să le considere pretențioase! Vor să audă și despre ceva care implică niște calcule și le place să-și pună mintea la contribuție.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Balanțele vor să audă cât de frumos sunt îmbrăcate și alte cuvinte cât mai alese. În niciun caz, știrile negative sau chestii meschine. Trebuie să primească veștile într-un ambalaj frumos și să pară că viitorul ar putea fi cât de cât echilbrat.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Scorpionilor nu trebuie să le spui nimic. Ei sunt mai preocupați de ce nu le spui! Asta le dă putere, control în dorința de cercetare. Și oricum chiar dacă le spui, vor avea tendința de a nu crede. Un fel de deviză de tipul nu crede și cercetează!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Săgetătorii vor să taci, să vorbească ei. Să te învețe, să îți povestească pe unde au mai călătorit! De fapt, ar vrea să audă câtă dreptate au. S-ar putea să vrea să audă și că le mai pică ceva prin casa a 9-a, încă o călătorie, încă un program de studii.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Capricornii vor vorbe puține. Să vorbești cu ei cu respect, seriozitate și să le povestești despre proiecte grandioase, rezistente în timp. Au nevoie de previziuni pe care chiar să se poată baza, nu vor prea multă creativitate.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Vărsătorii vor să audă tot ce nu le spui celorlalți. Toate ciudățeniile sistemului solar, dacă se poate. Și că sunt prietenii perfecți! S-ar putea să vrea mai multe detalii despre posibilitatea călătoriei în timp și despre pământ de vânzare pe Lună.

Pești/ Ascendent în Pești

Peștii vor să audă povești! Rugăciuni, tot felul de teorii, mantre. Și să le spui că sunt empatici, generoși, sensibili și foarte spirituali! Au nevoie să știe că ei au intuit deja lucruri care apar în astrograma lor și vor să-l recomande pe astrolog și unor prieteni care au nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel