Ce vrea Luna Nouă din Fecioară de pe 7 septembrie de la tine?

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 01 sep 2021, 22:04 | Categorie: Articole
Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Sursă foto: Pixabay

Marți, 7 septembrie, la ora 03:52 vom avea Luna Nouă în Fecioară. 

Simplu! Să te accepti. Așa cum ești tu. Varianta ta simplă și obiectivă. Să îți dai valoare indiferent de cine ești. Mai scund, mai înalt, mai slab, mai gras. Să îți dai seama că altul mama ta nu mai face. Să fii dispus să nu te mai compari cu nimeni și cu nimic. Să îți vezi defectele fără a încerca să le maschezi. Să te gândești ce poți să faci de acum încolo. Care îți este valoarea.

Ce mai vrea?

Curățenie. Organizare. Disciplină. Reabilitare. Vindecare. În casă. În suflet. În minte. Dar pas cu pas și pe termen lung.

Altceva?

Muncă. Pentru și cu tine.

Astrograma momentului are ascendentul în Leu, iar Luna Nouă se află în casa a doua. Cum putem traduce? În primul rând, că mâncarea înseamnă mai mult decât niște alimente pe care le cumperi de la supermarket și le gătești. Relația ta cu mâncarea se proiectează și asupra vieții tale emoționale. Și dacă tu te hrănești doar să te hrănești, să nu ai așteptarea ca emoțiile să fie așa cum îți dorești. Noi, oamenii, mâncăm de dragul de a mânca. Luăm de-a gata alimentația, dar nu este chiar așa. Corpul funcționează într-un mod optim dacă îl hrănim după nevoile lui. De câte ori te-ai gândit în ultimele zile că ai mâncat ce trebuie? Că i-ai asigurat organismului tău nutrienții necesari?

Atunci când discutăm de energia Fecioarei, ne gândim la economie, la eficientizare, la o oarecare zgârcenie. Dar nu cu alții, ci cu noi. Și cum, în astrograma aspectului, Saturn se află foarte aproape de descendent, nu putem decât să tragem concluzia că oamenii din jur nu vor fi generoși dacă noi nu suntem.

Luna Nouă se află în trigon cu Uranus din Taur, ceea ce înseamnă că, dacă vrem să schimbăm ceva, avem toate șansele. Dar fără muncă nu se poate.

Cel mai probabil, în gândul tău îți spui: “Daniela, dar eu muncesc de nu mai știu de mine. Abia mai am timp să mai respir.”. Iar eu mă voi uita iar în astrograma Lunii Noi de pe 7 septembrie și îți voi spune așa: “Da, muncești, dar nu pentru tine, pentru propria persoană.” Pentru tine nu faci ședințe, optimizări ale bugetelor, aceeași curățenie.

Cei care vor resimți serios Luna Nouă de pe 7 septembrie sunt cei care au în astrograma personală marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător de Pești.

Și să nu uităm de motivele pentru care 7 septembrie este ziua în care te poți apuca de curățenia de toamnă. Am scris un articol despre acest subiect pe care îl poți citi AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play