Ce zodie este pisica ta și cum îi influențează asta personalitatea?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Dacă ai o pisică, este clar că o iubești și o răsfeți. Dar cât de bine o cunoști? Se știe deja că pisicile sunt animale complexe, misterioase și au o personalitate proprie. Fiecare pisică este diferită, are propriile stări, propriile acțiuni. Ce spune zodia ei despre ea?

Astrologia poate oferi răspunsuri și în ceea ce privește zodia pisicii tale. Astrele îți pot pune la dispoziție un ghid util, care te învață cum este personalitatea pisicii tale. Știi exact când s-a născut animalul tău de companie? Atunci poți să-i afli cu ușurință semnul zodiacal.

În cazul în care nu îți este clară data nașterii, citește rândurile de mai jos și vezi ce se potrivește cel mai bine cu pisica ta.

Pisica cu zodia Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Acum e acum! Pisica Berbec este un animal care vrea mereu aventură. Este energică, agitată și caută mereu noi provocări, dar și metode de joacă. Dacă există cel mai înalt loc din casă, o pisică Berbec o să caute mereu să se cațere fix acolo.

O să vezi că pisica ta este plină de viață, impulsivă și competitivă, mai ales dacă există și alte animăluțe prin casă. Nu le place să stea pe loc.

Pisica cu zodia Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cum observi o pisică cu zodia Taur? Este relaxată și cu picioarele pe pământ. Îi place să stea, să fie mângâiată, să fie îngrijită și nu renunță la mâncare. Le place să fie hrănite, dar nu se dau înapoi nici de la a încerca ceva nou. Desigur, o pisică Taur poate să fie încăpățânată, așa că s-ar putea să se opună când o duci într-o cușcă de pisici.

Pisicilor Taur le place să trăiască în lux și în mediu moale. S-ar putea să observi că adoră păturile pufoase sau chiar puloverele tale preferate din cașmir.

Pisica cu zodia Gemeni (21 mai - 20 iunie)

O pisică Gemeni este tot timpul pusă pe distracție și are mult entuziasm. Ai observat deja că este foarte inteligentă și că este curioasă și descoperă orice de prin casă. Însă, când vine cineva în vizită, o pisică Gemeni este mai timidă și pot observa că se ascunde. Dar când cunoaște pe cineva, se atașează repede.

Pisica cu zodia Rac (21 iunie - 22 iulie)

O pisică cu această zodie este fidelă, iubitoare și protectoare. Aceste pisici stau mereu lângă stăpâni și sunt încântate să aibă un pat, o masă bună și afecțiune cât cuprinde. Dacă au toate aceste lucruri, vor fi fericite lângă tine. O pisică Rac nu vrea decât să se simtă iubită și în siguranță.

Pisica cu zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Ai o pisică Leu? Înseamnă că te bucuri de un animăluț puternic, energic și foarte loial. Se naște cu un instinct de a proteja și este văzută ca un lider înnăscut. Vrea să fie mereu în centrul atenției și dorește cât mai multă afecțiune.

Pisica cu zodia Fecioară (23 august - 22 septembrie)

O pisică Fecioară este întotdeauna atentă și cu ochii în patru. Crezi că doarme și nici nu vede ce faci? Ei bine, nu. Este isteață, aude și vede tot. Dar o pisica cu zodia Fecioară este sensibilă, așa că trebuie să te porți blând cu ea. Tinde să fie superioară celor din jur, mai ales dacă mai ai și alte animale prin preajmă.

Pisica cu zodia Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Cum recunoaștem o pisică cu zodia Balanță? Cel mai probabil, este sociabilă, fermecătoare și foarte afectuoasă. Se răzgândește, dar stă mereu pe lângă tine. Poate fi cam mofturoasă, mai ales când vorbim despre mâncare. Vrea să fie mereu în atenția ta, dar poate fi cam leneșă.

Pisica cu zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O pisică Scorpion este foarte concentrată. Se poate uita minute bune la un obiect sau se joacă mult cu o jucărie pe care i-ai cumpărat-o. Este neînfricată și acționează dur și când este în preajma unui câine, de care ai crede că se teme. Este și o pisică extrem de fidelă, care va căuta întotdeauna drumul către casă.

Pisica cu zodia Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pisica cu zodia Săgetător este un explorator, așa că poți observa că investighează fiecare colț din casă sau din curte. Este prietenoasă cu oamenii și stă pe lângă ei, având o carismă aparte. Are și multă energie, așa că nu va sta prea mult într-un loc. Va fi și interesată de tot ce este nou, o plictisește rutina.

Pisica cu zodia Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cum să observi o pisică Capricorn? Este înțeleaptă și prudentă. Nu acționează din instinct și poți observa că își calculează atent următorul pas. Pisicile Capricorn sunt meticuloase și atente la tot ce este în jur.

Pisica cu zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pisica Vărsător este foarte prietenoasă, loială și independentă. Se remarcă prin inteligență și creativitate. Din acest motiv, orice poate deveni o jucărie. Este fericită când este răsfățată, dar poți observa că se distanțează la fel de ușor. La fel ca nativii din această zodie, pisica Vărsător este imprevizibilă sau greu de ghicit.

Pisica cu zodia Peşti (19 februarie - 20 martie)

O pisică Pești este intuitivă. Simte când ai nevoie de afecțiune și îți caută atenția și dragostea. O astfel de pisică este blândă și stă mereu în preajma ta. Poate da impresia că este leneșă, dar este pur și simplu visătoare. Este sensibilă, așa că acordă-i mai multă atenție.

Vezi și: Ce ZGOMOT ești în funcție de Zodia ta. Dacă Zodiile ar fi sunete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel