Cea mai mare problemă a semnului tău zodiacal și cum să o remediezi

astrosens Team | Dată: 29 sep, 17:58 | Categorie: Diverse
Cea mai mare problemă a semnului tău zodiacal și cum să o remediezi (sursa foto: Pexels)
Cea mai mare problemă a semnului tău zodiacal și cum să o remediezi (sursa foto: Pexels)

Toată lumea are defectele sale. Dar dacă ai putea să-ți dai seama de cea mai mare problemă din viața ta și să o schimbi de fapt? Așa cum astrologia ne spune care sunt trăsăturile pozitive asociate fiecărui semn zodiacal, ne spune și despre părțile negative ale personalităților noastre. Și după cum am precizat deja, fiecare semn le are. Din fericire, astrologia ne spune, de asemenea, cum să remediem acele trăsături negative - și chiar conștientizarea tendințelor noastre mai puţin plăcute ne poate ajuta să învățăm să le controlăm. Iată cum:

Berbec

Puncte forte:

Ideile tale minunate, mintea creativă și impulsul natural formează abilitățile unui lider incredibil. Natura ta competitivă va contribui la numeroasele tale succese în viață, făcând din realizările tale o influență pozitivă în viața oamenilor din jurul tău. Utilizează acest lucru pentru a-ţi inspira semenii cu entuziasmul tău abundent și pentru a oferi sugestii pentru a-i ajuta să crească.

Puncte slabe:

Fiind primul semn al zodiacului - „bebelușul”, ca să spunem așa - nevoia ta de recunoaștere și atenție poate fi puțin, ei bine, copilărească. Îţi afirmi în mod natural ideile și opiniile în orice situație, indiferent de context, și ai tendința de a transforma orice subiect într-o discuţie despre tine. Se simte bine să fii recunoscut pentru realizările tale (și ai multe dintre ele), dar urmărești această validare și ceri altora să recunoască cum te simți, ce spui și ce faci 24/7. Poate pari o fire egocentrică şi îi poţi împinge pe ceilalți - ceea ce, în mod ironic, te lipseşte de atenția de care ai nevoie. Și crezi că ORICE fel de atenție este o atenție bună.

Cum remediezi:

Când mai vorbeşti cu prietenii, nu uita să-i întrebi ce mai fac și să asculţi de fapt. Lasă-i să câștige din când în când și folosește-ți pasiunea și nerăbdarea pentru a-i susține pentru a-și atinge obiectivele. Tendința ta de a fi argumentativ înseamnă că aperi cu înverșunare pentru persoanele pe care le iubești, așa că folosește-o ca o modalitate de a-ți consolida relațiile. Străluceşti cel mai tare atunci când ești recunoscut din motive *bune*!

Taurul

Puncte forte:

Ești o persoană ambițioasă care lucrează pentru a-şi atinge obiectivele, chiar și atunci când este greu. Ai o intuiție uimitoare și ştii multe despre lumea din jur, așa că lasă-te ghidat de ea cu încredere ori de câte ori este posibil. În plus, ești extrem de fiabil și îți place să întreţii relații apropiate cu ceilalți - prietenii tăi adoră că ești mereu acolo pentru ei.

Puncte slabe:

Cea mai cunoscută trăsătură a semnului tău este încăpățânarea ta. Încăpățânarea ta apare atunci când refuzi să vezi valoarea în opiniile altora pur și simplu pentru că nu sunt la fel cu ale tale. Valorile tale neclintite includ morala personală și etica muncii, dar și atitudinea ta față de bunuri. Presupui că adevărul tău subiectiv este singurul adevăr și pierzi respectul față de oamenii care nu se aliniază gândirii tale. Nevoia ta de a-ți fi recunoscut meritul te inspiră să lucrezi din greu și să te dovedești, dar a crede că ceilalți sunt „greșiți” sau „răi” doar pentru că nu sunt copii xerox ale tale, nu ajută pe nimeni.

Cum remediezi:

A fi încăpățânat nu este neapărat un lucru rău - înseamnă că ai tendința să faci lucrurile bine în felul tău. Cu toate acestea, blocarea feedback-ului din partea celorlalți și insistarea asupra faptului că faci lucrurile doar în felul tău poate deveni un blocaj în creșterea personală și în relații - așa că încearcă să te deschizi! Lasă-i şi pe alții să gândească, să simtă și să acționeze cum vor, fără o judecată tăcută, pasiv-agresivă. Doar observând și ascultând, s-ar putea să înveți ceva! Fiind flexibil cu ceilalți și conectându-te prin schimbul de idei, prieteniile și parteneriatele tale vor deveni mai distractive și mai valoroase.

Gemeni

Puncte forte:

Ești un fluture social și te poți împrieteni cu oricine, datorită personalității tale și a inteligenței atractive. Ești inteligent, amuzant și strategic.

Puncte slabe:

Semnul tău este judecat mult pentru că este cu două fețe și, pentru a fi corect, îți schimbi gândurile și opiniile atât de mult încât ar putea părea că în interiorul tău sunt doi oameni diferiți! Pur și simplu ai o atenție atât de scurtă și ai momente în care întreaga personalitate se schimbă în funcție de atitudinea și împrejurimile tale actuale. Întotdeauna îți analizezi mediul și primești informații și îți place să vorbești, să vorbești, să vorbești despre toate acestea. Poţi să faci o rețea de contacte ca un profesionist și ai o mulțime de cunoscuți, dar alții au dificultăți în a stabili relații solide cu tine, deoarece cine pari a fi este atât de diferit în fiecare zi. Este posibil să fii văzut de ceilalţi ca fiind superficial, mai ales pentru că nu eşti cel mai bun în a-ţi aminti planuri sau a te adânci într-o conversație.

Cum remediezi:

Doar pentru că ești etichetat cu două fețe nu înseamnă că ești fals - ești de fapt unul dintre cele mai autentice semne auto-expresive! Cu toate acestea, poţi construi conexiuni care merită mai mult decât doar o sclipire de moment. Fă-ți planuri și ţine-te de ele - sau, cel puțin, pune-le în calendar pentru a putea spune că ai încercat să-ți amintești! Și la următoarea petrecere la care mergi, încearcă să porţi o discuție mai lungă cu cineva, fără a descuraja conversația cu poveștile și glumele tale la fiecare două minute sau fără a fi nevoie să găseşti un grup mai mare pentru a te distra. Lucruri de genul acesta arată oamenilor că nu ești atât de nesigur pe cât se crede că este semnul tău și că îți pasă cu adevărat.

Rac

Puncte forte:

Empatia ta! Conform cărții Astrologie spirituală, de aici provin intuiția ta naturală și instinctele de îngrijire. Adesea te regăsești ca fiind grijuliul grupului tău, făcând oamenii să-și dorească în mod natural să fie în prezența ta. Natura ta iubitoare este una dintre cele mai mari atuuri ale tale, iar abilitatea ta de a avea grijă de oameni este una dintre cele mai importante, fiind şi unul dintre motivele pentru care semnul tău este atât de adorat!

Puncte slabe:

Emoțiile sunt abundente în fiecare zonă a vieții tale și eşti deosebit de sensibil la ele, chiar și pentru un semn de apă. Când insiști ​​să acționezi mereu în funcție de sentimentele tale, peri schimbător din fire, poţi avea tendinţe de control și comportament pasiv-agresiv. Dar te retragi în cochilie de îndată ce vezi pe cineva copleşit de emoţii și oamenilor le este greu să înțeleagă cum să te abordeze. Când alții trebuie să suporte greul sentimentelor tale în timp ce le înăbușă pe ale lor, este un schimb nedrept și îți pune în pericol relațiile.

Cum remediezi:

Îţi este recomandat să înveţi să ierţi greșelile altora și să discuţi lucrurile în loc să te închizi strâns într-o coajă atunci când te simţi înfundat. Ești cu adevărat mama bună a zodiacului, dar păstrează starea de spirit, astfel încât să nu fii în schimb mama vitregă rea!

Leu

Puncte forte:

Nu trebuie să-ți faci griji pentru a te face plăcut pentru că semnul tău este unul dintre cele mai carismatice și mai plăcute. Luminoase, aprinse și orbitoare sunt toate cuvintele care sunt adesea folosite pentru a descrie personalităţile nativilor Leu! Soarele este sursa tuturor energiei și vieții din sistemul solar și, în mod similar, eşti cel mai creativ și generos semn. Ești un lider natural și ai abilitatea de a-ți face prieteni puternici.

Puncte slabe:

Ești condus de Soare, dar lumea nu se învârte în jurul tău. Poţi îndepărta oamenii cu cererea ta de atenție, chiar dacă nu îţi dai seama. Ego-ul tău este cel mai mare din zodiac și cumva și cel mai fragil! Trebuie să te simți remarcat și validat, dar să te duci pe scenă și să te prezinți doar de dragul de a fi în centrul atenției nu este cel mai bun mod de a obține această validare socială. Uneori joci un rol diferit și fabrici trăsături de personalitate care crezi că sunt plăcute.

Cum remediezi:

Nu uita să le dai și altora șansa lor în lumina soarelui. O doză sănătoasă de realism și considerație (plictisitor, știu) și lăsarea altora să aibă propriile momente de strălucire pot merge departe. Nu este întotdeauna vorba despre tine și este în regulă. Și reține că a fi realist cu tine și a-ţi onora relațiile nu face decât să îţi întărească legăturile în timp. Când cineva cu adevărat apropiat îți spune cât de susținut îl faci să se simtă, vei vedea că este mult mai satisfăcător decât să te arăți pentru mulțime.

Fecioară

Puncte forte:

Ești o persoană sârguincioasă, grijulie și practică, care îşi folosește toate eforturile și se asigură că cei dragi sunt fericiți. Doreşti în permanență să ajuţi oamenii din jurul tău și eşti extrem de fiabil când vine vorba de inteligență și resurse.

Puncte slabe:

Întrucât eşti foarte orientat spre detalii și îţi place să controlezi aproape totul, s-ar putea să pari uneori un perfecționist obsesiv care se fixează într-un mod enervant pe cele mai mici detalii. De obicei, folosești această atenție pentru detalii pentru a te îmbunătăți la locul de muncă sau în viața celor mai apropiați de tine, chiar dacă înseamnă să renunți la îngrijirea de sine. Insiști ​​să exagerezi pentru a îmbunătăți totul - chiar dacă nimeni nu ți-ar fi cerut asta. Ochiul tău ascuțit este minunat pentru a detecta defectele, dar atunci când îl folosești pentru a critica la nesfârșit pe cineva, are o influență asupra relației tale.

Cum remediezi:

Ai încredere în oameni. Nimeni nu vrea să audă în mod constant tot ceea ce fac greșit. Dacă îi critici în mod constant, ei ajung la tine din ce în ce mai puțin și devii supărat pentru că „ai făcut atât de mult pentru ei!” și „nici măcar nu apreciază!” Sună familiar? Învață să-ți folosești ochiul critic și atenția pentru a evidenția aspectele pozitive, mai degrabă decât orice neajunsuri. Faci observații ascuțite și poţi veni cu soluții geniale - dar oamenii trebuie mai întâi să își dorească feedback-ul. Aminteşte-ţi că uneori perfecţionismul poate deveni un dușman și învaţă să oferi laude din când în când!

Balanță

Puncte forte:

Ești un fluture social - îți este ridicol de ușor să îți faci noi prieteni şi să păstrezi legăturile acestea. Te poți potrivi oriunde cu harurile tale sociale intrinseci, iar oamenii îți iubesc inteligența și manierele. Ai capacitatea de a rezolva conflictele doar prin activarea farmecului, făcându-te un atu perfect pentru grupul tău de prieteni și în întrunirile sociale.

Puncte slabe:

Deși Balanţele au reputația de a fi cu două fețe, semnul tău este de obicei vinovat că este și mai aerian și superficial. Îţi place să le faci altora pe plac, așa că atunci când atitudinea ta super-socială se transformă în mod conștient pentru a se potrivi cu cei din jurul tău, lucrurile se încurcă! Mai ales într-o relație romantică, când s-ar putea să simți că trebuie să păstrezi atenția celorlalți în afara relației tale pentru a fi împlinită (un alt moment de încurcătură). Atunci când eforturile tale de a le face altora pe plac nu sunt reciproce, simți că ai fost tratat pe nedrept, ceea ce duce la un conflict inevitabil. Semnul tău poate fi co-dependent, motiv pentru care iubești atât de mult relațiile, dar este important să te asiguri că nu pui responsabilitatea stării tale pe umerii celorlalţi.

Cum remediezi:

Îți place să iubești oamenii, dar nu este sănătos să-ți modelezi propria personalitate, în funcție de cine este în jur, doar pentru a-ți satisface setea de socializare. Nu este nevoie să acționezi într-un anumit mod atunci când ai deja atât de multe de oferit când eşti doar tu însuţi.

Scorpion

Puncte forte:

Ești extrem de ambițios și știi exact ce vrei - și ești dispus să muncești din greu pentru a-l obține. Și cu natura ta extrem de intuitivă, cauţi întotdeauna răspunsuri. Intensitatea și profunzimea ta în relații te ajută să construiești o încredere veșnică cu cei mai apropiați de tine.

Puncte slabe:

Semnul tău iubește misterele și este firesc să cercetezi lucrurile. Găseşti un sens mai profund în toate și eşti atrași magnetic de orice este învăluit în secret. Apropo, iată un secret pentru tine: trebuie să te relaxezi! Nu există întotdeauna simboluri ascunse sau motive care stau la baza a ceva, oricât ai încerca să le găsești. De asemenea, pari să ai o dorință masivă de a controla, ceea ce te face să fii extrem de calculat și să verifici în mod constant pentru a te asigura că lucrurile merg cum vrei tu. Semnul tău are o minte inconștientă foarte puternică. Ştii că amintirile jenante sau dureroase, problemele copilăriei și obiceiurile diferite îngropate în subconștient sunt cauzele principale ale multor comportamente umane. În timp ce majoritatea oamenilor ignoră sau nu sunt conștienți de acest lucru, tu te fixezi asupra acesteia. Pentru a-ți da seama de dorințele interioare ale celorlalți, devii suspect, te joci cu minți și faci mici teste pentru a vedea cum reacționează. Poți părea nepotrivit sau prea intens când încerci să psihanalizezi oamenii, fie că sunt prieteni sau străini.

Cum remediezi:

Nevoia ta de a căuta întotdeauna „adevărul” poate duce la obsesie și paranoia, ceea ce te obligă să investighezi în căutarea a ceva care poate să nu fie atât de profund. Dacă trebuie să investighezi ceva sau pe cineva neapărat, asigură-te că ai o persoană în care ai încredere pentru a mai contracara din ideile tale, astfel încât să nu te pierzi într-o gaură neagră de îndoială. Nu uita să o iei ușor și să îţi dai seama că nu toată lumea vrea să îţi facă ceva.

Săgetător

Puncte forte:

Semnul tău este cunoscut pentru mișcarea sa constantă și căutarea nesfârșită a cunoașterii. Munceşti din greu și te scoți din zona ta de confort cu orice ocazie, fie prin călătorii, lucruri noi sau prin stabilirea obiectivelor îndrăznețe pe care le depășeşti întotdeauna cumva. Ești incredibil de spiritual și ai abilitatea de a povesti orice - obișnuiești să ai pe toată lumea pe marginea scaunului așteptând să audă ce ai de spus. Și încrederea pe care o ai în toate experiențele și cunoștințele tale nu este cu siguranță deplasată.

Puncte slabe:

Tendința de a fi cunoscut este cu siguranță un domeniu pe care toți Săgetătorii îl pot îmbunătăți! Devii cu ușurință predicator și îți impui părerea atunci când nimeni nu ți-o cere. Pentru un semn care ar trebui să iubească învățarea, sigur vorbești mult peste alții și respingi în mod obișnuit orice idei sau credințe diferite de ale tale. Acest lucru te va face să pari pretențios - și sincer, puțini oameni vor să fie de fapt în preajma acestui tip de vibrație. Poţi acumula cât de multe cunoștințe și experiență de viață doreşti, dar la ce bun îţi face asta atunci când nu ai cu cine să le împărtăşeşti?

Cum remediezi:

Este ipocrit să etichetezi viziunea asupra lumii ca fapt și apoi să respingi imediat pe oricine crede altfel. Spunând „Sunt sincer!” nu este un motiv suficient de bun pentru a explica de ce denunți fără tact punctele de interes diferite, dar inofensive ale altora. De asemenea, experiența personală nu este singura modalitate de a învăța. Ascultă-i pe ceilalți și învață să vorbești cu ei mai degrabă decât peste ei. Poți absorbi atât de mult doar auzind poveștile și ideile altora și, chiar dacă nu îți place ceea ce au de spus, poți fi politicos şi să nu fii de acord în acelaşi timp.

Capricorn

Puncte forte:

Dedicația și disciplina ta incredibilă te determină cu siguranță să te îndrepți spre vârf, așa cum îți atingi toate obiectivele îndrăznețe. Ești un lider fantastic și excelezi în inițiative în orice aspect al vieții, indiferent dacă este vorba de muncă sau de relații strânse.

Puncte slabe:

Respiră adânc, Capricorn. Relaxează maxilarul, relaxează acei umeri și lasă-te pe spate! Semnul tău este cel mai muncitor din zodiac și cu siguranță cel mai serios. Stilul tău de viață este foarte funcțional, fără joc. Motivația ta incredibilă provine din nevoia de a te simți în control. Acest lucru se poate manifesta prin dedicația și disciplina ta incredibilă care te determină să te îndrepți spre vârf, așa cum îţi atingi toate obiectivele îndrăznețe. În cel mai rău caz, dorința ta de ordine îți oferă o personalitate autoritară, fără toleranță pentru spontaneitate sau surprize. Te scufunzi în munca ta și ai un comportament rece, pe care oamenii îl consideră inabordabil - indiferent dacă vrei sau nu. Uneori, această strictețe îi determină pe ceilalți să se simtă sufocați și de parcă nu ar putea fi în preajma ta dacă vor să se distreze bine.

Cum remediezi:

Trebuie să te relaxezi serios! Separă-te de jobul tău atunci când nu eşti acolo. De ce nu-ți iei o zi liberă din când în când? Poţi fi în continuare la fel de serios pe cât doreşti în carieră, dar înțelegi că succesul este puţin dacă alte aspecte din viața ta sunt goale. Semnul tău este reprezentat de capră și, ca o capră de munte, atunci când te concentrezi asupra obiectivului tău, poţi întotdeauna să sari, să urci și să te îndrepți spre succes. Vederea este frumoasă de sus, nu-i așa? Va fi și mai plăcut dacă îi ai pe cei dragi cu care să o împărtăşeşti!

Vărsător

Puncte forte:

Ești un revoluționar natural născut pentru a-ți afirma independența în toate modurile posibile. Ești un gânditor profund creativ și visezi adesea să schimbi lumea cu ideile tale mari și cu atitudinea neconvențională.

Puncte slabe:

Toată lumea vede - ești unic! Îți place să ieși în evidență și, fidel naturii tale ca semn aerian, îți place să vorbești și să socializezi și mai mult. Nimic nu te face mai fericit decât atunci când ajungi să-ți adaugi opinia controversată la o discuție și (1) să forțezi pe alții să-și reconsidere poziția și (2) să câștigi recunoaștere pentru punctul tău de vedere. Drept urmare, îţi faci un punct să îţi împărtășeşti tot timpul gândurile tale ~ diferite ~ și speciale. Rezultă din faptul că ești rebelul arhetipal al zodiacului. Aceasta este rădăcina punctelor de vedere umanitare și progresiste - semnul tău se referă la combaterea puterii - dar îți provoacă și un comportament imprevizibil și uneori enervant.

Cum remediezi:

Ești cu adevărat excentric, cu o sensibilitate fermecătoare exclusivă semnului tău, așa că nu este nevoie să-l ștergi și să riști să te înstrăinezi, mai ales atunci când intențiile tale sunt atât de bune. Particularitățile tale îndrăgite și ideile strălucitoare sunt suficiente pentru a te face să ieși în evidenţă! În acest fel, ai ocazia să te distingi și să fii recunoscut de întregul grup din cele mai bune motive.


Pești

Puncte forte:

Bunătatea și spiritul tău creator fac din relațiile tale pasionale și visătoare, rezultând conexiuni profunde, spirituale. Speranțele și visele semnului tău au potențialul de a se manifesta ca o realitate tangibilă, vindecătoare, atâta timp cât le scoți din imaginație și te conectezi cu oameni reali care te pot ajuta să îți implementezi ideile.

Puncte slabe:

E timpul sa te trezeşti! Ești întotdeauna ascuns în lumea ta mică, pierdut în visele tale. Indiferent cât de mult încearcă alții să îţi țină atenția sau să te țină la curent, reuşeşti cumva să scapi întotdeauna din strânsoarea lor și să dispari, aducându-ţi reputația de a fi instabil. Ești mult mai deschis din punct de vedere emoțional decât oricare alt semn, plin de compasiune și incredibil de sensibil. Schimbări minore emoționale pe care majoritatea oamenilor nici nu le-ar sesiza, tu  le percepi ca sirenele și luminile intermitente - așa că dorința de a trăi în propria ta minte este de înțeles. Ești copleșit cu ușurință, dar la un moment dat, trebuie să ai de-a face cu lumea reală.

Cum remediezi:

Ce simte propria ta lume mică? În ce se deosebește de realitate? Lasă această întrebare să te inspire să faci schimbări în lumea reală, astfel încât să nu fii nevoit să te concentrezi la fel de mult din punct de vedere emoțional. Când trăiești cu o frecvență diferită de cea a tuturor celorlalți, nu poți să te conectezi și să împărtășești toată dragostea și sentimentele pe care le ai de oferit. Visele tale vii, imaginația colorată și mintea creativă sunt instrumentele pe care le folosești pentru a vizualiza această lume perfectă - deci nu ține această utopie închisă în capul tău! Vezi dacă poţi să o duci mai des în lumea reală.

sursa: cosmopolitan.com

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite