Cea mai NEÎNFRICATĂ zodie. Ar fi bine să nu te pui cu ea!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pixabay.com
Pixabay.com

Să fie un nativ de foc, de aer, de pământ sau de apă desemnat cel mai curajos? Iată cu ce zodie să nu te pui niciodată!

Poate că ați observat că în ultima perioadă pe site-ul Astrosens.ro, la articolele care prezintă în mod amuzant diverse trăsături ale zodiilor, apare un disclaimer de tipul:

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”.

Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine.

Acum să vedem cine a fost desemnată cea mai neînfricată zodie!

Se pare că un internaut a cerut părerea urmăritorilor săi de pe TikTok în legătură cu cine merită titlul de cea mai neînfricată zodie. Și nu oricum, a găsit și asemănări cu prințesele Disney. Voturile au fost prezentate în procente, după cum urmează:

  • Berbec - 42,1%
  • Taur - 15,3%
  • Gemeni - 9,9%
  • Rac - 4,5%
  • Leu - 15,3%
  • Fecioară - 5,9%
  • Balanță - 6,9%
  • Scorpion - 12,4%
  • Săgetător - 17,8%
  • Capricorn - 21,8%
  • Vărsător  - 9,9%
  • Pești - 4,5%

Primul nativ al zodiacului este și primul în clasament. Nu este de mirare! Cât de curând îi vom sărbători pe neînfricații și ambițioșii Berbeci. Sunt și guvernați de Marte, zeul Războiului. Așadar, se poate spune că opinia publicului este justificată. Pe locul doi, se află nativii Capricorn.

Cu ce prințese Disney au fost asociate cele două zodii fruntașe? Berbecul a primit-o pe Merida, iar Capricornul pe Mulan.

Merida, cunoscută și sub numele de "Neînfricata", este personajul principal al filmului animat "Brave". Ea este o tânără prințesă din Scoția în perioada medievală, caracterizată prin curajul, independența și priceperea în luptă. Relația ei tensionată cu mama ei, regina Elinor, și aventurile sale în căutarea libertății și a propriei identități sunt elemente centrale ale poveștii. Merida învață importanța comunicării și a asumării responsabilității pentru propriile acțiuni în această călătorie plină de învățăminte și aventuri.

Mulan, așa cum este prezentată de Disney în filmul de animație din 1998, este o tânără curajoasă și hotărâtă care se îmbracă ca bărbat pentru a-și înlocui tatăl în armată. Ea luptă pentru a-și proteja familia și patria. Cu ingeniozitate și abilități remarcabile, Mulan devine un membru valoros al armatei chineze și își găsește adevărata putere în lupta împotriva invadatorilor huni. Prin curajul ei și sacrificiul personal, Mulan devine un simbol al echității de gen și al determinării în urmărirea dreptății și a libertății.

Niciodată nu există prea mult curaj pentru un Berbec! Dar nici restul nativilor din zodiac nu sunt departe. Fiecare are trăsăturile sale unice.

Pagina de Tik Tok se numește zodiacpowerrrr, iar AICI puteți viziona postarea descrisă în acest articol.

Vezi și Ești mamă sau tată Berbec? Iată ce fel de părinte ești!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel