Cea mai NOROCOASĂ zi din 2022 pentru zodia BERBEC

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Cea mai NOROCOASĂ zi din 2022 pentru zodia BERBEC (sura foto: Pixabay)
Cea mai NOROCOASĂ zi din 2022 pentru zodia BERBEC (sura foto: Pixabay)

Anul 2022 are destule surprize în "desagă" pentru fiecare zodie. Şi cum ne apropiem de magia sărbătorilor, am decis să desfacem mai repede "cadourile" astrologice pe care le vom primi anul viitor prin explicarea principalelor tranzite. Iar nativii Berbec şi cei cu ascendentul în Berbec sunt pe cale să afle care este una dintre cele mai norocoase zile din 2022 pentru ei şi chiar cea mai prolifică perioadă a anului.

Cea mai norocoasă zi: 18 august 2022

Pregătește-te pentru un an plin de creștere, magie și noroc!

Planeta norocoasă Jupiter îţi va tranzita semnul în perioada 11 mai - 28 octombrie. Este un tranzit care are loc doar o dată la 12 ani. Ce se întâmplă?

Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai - 28 octombrie.

Unul dintre punctele de vârf ale acestei perioade va avea loc pe 18 august, când Jupiter va forma un trigon cu Venus. Venus îți va lumina cea de-a cincea casă, respectiv casa romantismului, a pasiunii și a creativității în această perioadă, așa că va fi un moment norocos pentru dragoste și întâlniri. Aceste beneficii vor aduce și o mulțime de inspirație pentru eforturile artistice, așa că profită de magie.

Totodată, Marte își va începe tranzitul prin casa a treia pe 20 august și va retrograda acolo în perioada 30 octombrie-12 ianuarie 2023. Ce reprezintă casa a 3-a? Studiile, schimbările, mutările, călătoriile, comunicare. Mulți dintre nativii Berbec pot alege o reconversie profesională, vor începe să își monetizeze pasiunile sau vor decide că este cazul să meargă la unele cursuri. Indiferent de vârstă sau experiență.

Primul lucru de reținut este acela că, în 2022, vei fi nevoit să faci un pas înapoi.

Cel puțin până pe 11 mai.  Exact ce nu îi place unui nativ Berbec, nu-i așa? Este adevărat că, în 2021, ai trecut la următorul pas, ți-ai făcut destule planuri și strategii. Și chiar ai pus primele cărămizi. Prima zi a anului 2022 vine și ea cu o conjuncție Luna-Marte în casa a 9-a, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri. Dar tranzitul lui Jupiter în a 12-a casă își dorește să te ocupi mai întâi de problemele ferite de ochii lumii. De vindecare. Sănătatea ta sau a celor dragi, și cea fizică și cea emoțională. Ziua de 12 aprilie va da o conjuncție între Jupiter și Neptun, aspect ce îți va dizolva toate așteptările legate de viață și credința personală, tare păcătoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel