Cea mai tare vară! Jupiter în Berbec între 11 mai și 28 octombrie. Previziuni pentru fiecare Zodie și Ascendent

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 05 mai 2022, 10:36 | Categorie: Recomandari
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce veștile mult-așteptate legate de intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul Berbecului. Este cu adevărat uimitor, vedem mai jos previziunile pentru fiecare Zodie și Ascendent. 

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Ieșiți de la naftalină, spargeți gheața, îndrăzniți. Indiferent de domeniul în care activați, lui Jupiter în Berbec îi place furia. Berbecului îi este frică, dar și dacă îi e frică, se aruncă în față doar să cucerească, să fie primul, așa că acolo unde aveți Jupiter în astrogramă acolo trebuie să vă aruncați. Folosi-vă furia și frica, faceți sport, intrați în concursuri, câștigați competițiile!

Găsiți mai multe detalii despre Jupiter la modul general chiar AICI! Ce efecte va avea pe plan mondial?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru tine Jupiter va fi ca o gură de aer proaspăt. Oamenii sunt generoși cu tine, primești tot felul de oportunități. Te poți apuca de un sport. Totodată, Jupiter te poate face să te îngrași, ai grijă mai ales dacă ai Ascendentul în Berbec. Poate să îți amplifice calitățile, dar și defectele. Cei care știți că aveți probleme de sănătate, e posibil să vă găsiți un tratament, o metodă de vindecare. Distrați-vă, bucurați-vă, vara asta vine cu o mulțime de ocazii, întindeți mâinile și prindeți-le!

Taur/ Ascendent în Taur

Jupiter intră în casa a 12-a. Vorbește despre vindecare, despre sănătate fizică și emoțională. S-ar putea să aveți niște pierderi între mai și octombrie. S-ar putea să aveți în viața voastră o formă de abandon, însă orice abandon prin care treceți, ar putea să fie o mare salvare. Chit că voi sunteți abandonați sau voi îi abandonați pe alții. Cuvintele cheie sunt: vindecare, eliberare, revelații, iar ele vin strâns legate de tot ce înseamnă toxic. „Orice pierdere pentru voi este, de fapt, un foarte mare câștig”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Prietenia pentru voi o să capete un alt sens cu Jupiter în casa a 11-a. Aveți curaj, mergeți la evenimente, nunți, botezuri, cunoașteți alți oameni. Este un moment în care să faceți ceva și pentru ceilalți. Să faceți voluntariat, să vă implicați în campanii care să vă aducă multă bucurie în suflet. Totodată, Jupiter în Berbec vă întreabă care este următorul pas pentru voi deoarece casa a 11-a vorbește și despre planuri. Oamenii vă oferă multă încredere în perioada cu Jupiter în Berbec.

Rac/ Ascendent în Rac

Vine momentul în care trebuie să vă gândiți la statutul vostru profesional. S-ar putea să vi se pară că aveți prea multe de făcut. Nu mai puteți echilibra toate treburile pe care le aveți atât la muncă, dar și acasă. E posibil să se ivească o cerere în căsătorie. S-ar putea să vină niște proiecte de unde nu vă așteptați. Profesional, însă, va fi foarte bine, dar trebuie să faceți și voi ceva pentru asta.

Leu/ Ascendent în Leu

Jupiter vă ajută pe voi foarte, foarte mult. Călătoriți, studiați, învățați. În momentul în care acceptați că nu sunteți stăpânul lumii, lucrurile încep să meargă. Poate că vă decideți să vă înscrieți la mai multe facultăți. Tinerii nu au timp să își dea seama cine sunt, dar cu Jupiter în casa a 9-a s-ar putea să fie mai simplu de decis care este zona de studii dorită sau dacă vor în loc de studii să călătorească un an pentru a-și da seama ce îi atrage. Vă puteți muta într-o altă țară. Vă poate ajuta să vedeți și alte religii, culturi, zone ale spiritualității.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Jupiter tranzitează casa a 8-a. Vorbim despre moșteniri, fonduri, dar și despre vindecarea sufletului, despre traume. Poate că cineva a murit și aveți nevoie să vă vindecați. Cu Jupiter în casa a 8-a veți avea puterea să treceți peste un doliu la propriu sau la figurat. Totodată, vorbim puțin și de partea sexuală, de zona intimă. E  un moment bun de descoperire, de vindecare, dar și de comunicare. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu Jupiter în casa a 7-a s-ar putea să credeți că e vorba despre căsătorii dacă citiți manuale vechi de astrologie, dar în lumea de astăzi nu mai este chiar așa. Jupiter acolo vă poate da multă încredere în voi să ieșiți cu tot felul de persoane. Cunoașteți oameni, ieșiți la întâlniri. Sunteți într-un ciclu al cunoașterii. Trebuie să aveți grijă să nu aveți încredere oarbă în oameni. Tot cu Jupiter în casa a 7-a, puteți să divorțați, puteți prinde curajul de a lăsa complet în spate ce zice lumea și să vă eliberați de o relație toxică. Puțină atenție la relațiile care funcționează, s-ar putea să fiți tentați, să apară ceva infidelitate. Aveți grijă în ce vă băgați, dar atenție și la partener dacă nu cumva găsește pe altcineva.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Jupiter intră în casa a 6-a și vă aduce multă muncă, foarte multă muncă. Din mai până în octombrie nu o să mai aveți timp de nimic. Nu doar că apar multe lucruri de făcut, ci voi singuri vă luați sarcini în plus, aveți tendința să suplimentați treburile doar pentru că vedeți că puteți. La un moment-dat toate acestea vă vor depăși. Din octombrie o să vă dați seama cu adevărat cât puteți duce, unde sunt limitele voastre, de fapt. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți, dar s-ar putea să aveți mai multă încredere în cineva decât este cazul. Atenție la sănătate, la oamenii pe care trebuie să îi îngrijiți. Dacă vreți să schimbați locul de muncă, avându-l pe Jupiter în casa a 6-a, este nemaipomenit.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

În primul rând, cei care nu au copii ar putea să reușească să conceapă. Jupiter în casa a 5-a vine cu chimie, fluturi în stomac, s-ar putea să vă îndrăgostiți. Vara asta va fi foarte provocatoare pentru voi. Cei care au pasiuni artistice pot câștiga mai mulți bani din asta. Jupiter în casa a 5-a vorbește și despre investiții, dar aveți grijă să nu vă aruncați prea mult, mare grijă și cu jocurile de noroc, nu vă aruncați toți banii acolo. Per total, multă bucurie, dragoste, senzualitate, jocuri, cuceriri. O să fie cea mai tare vară pentru voi.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Poate că vara asta doriți să vă mutați, vreți o altă casă, vreți să schimbați puțin culorile din camera unde dormiți sau mobila. Puteți obține venituri din vânzări sau închirieri, domeniul imobiliarelor este bine aspectat la voi. Cu Jupiter în casa a 4-a vorbim și despre o bază de încredere. Dacă aveți o relație bună cu familia, veți avea relații bune și cu ceilalți. Se va reflecta în atitudinea voastră.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Jupiter tranzitează casa a 3-a și vorbește despre foarte multe drumuri. Vă aduce călătorii scurte, dar călătorii din care puteți să învățați ceva. Veți vorbi cu mulți oameni, vă veți bucura de aceste întâlniri pentru că vă pot oferi multe ocazii. Aveți capacitatea de a transmite mult mai ușor informația. E o perioadă bună și pentru cei care au restanțe, care au examene pe care nu le-au luat încă, vor avea succes. Atenție la bârfe, încercați să nu plecați urechea la zvonuri și nici să nu le răspândiți.

Pești/ Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul vostru, a ieșit din casa 1 și intră în casa a 2-a. Vreți bani, vreți mult mai mulți bani. Dar Jupiter în casa a 2-a vorbește și despre cum să fiți voi mai eficienți pentru a putea primi mai mulți bani. Ce faceți acum între mai și octombrie va avea efecte în 2023. Atenție și unde cheltuiți peste măsură. Nu cumpărați obiecte scumpe, doar pentru a le cumpăra. Luați lucruri de calitate, dar care să vă folosească, nu doar să atrageți atenția, nu vă întindeți mai mult decât e cazul. Oferiți-vă vouă înșivă valoare, faceți cursuri, investiți în educația voastră, mai degrabă.

Găsiți mai jos întreaga emisiune!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play