Cele 4 zodii care își pot schimba radical viața în 2022

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Cele 4 zodii care își pot schimba radical viața în 2022. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Cele 4 zodii care își pot schimba radical viața în 2022. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Anul 2022 va ajuta unele zodii să se reinventeze.

În 2022, Jupiter, planeta oportunităților va avea un tranzit mai special. În perioadele 1 ianuarie-11 mai și 28 octombrie-27 decembrie, Jupiter va fi în semnul Peștilor. Iar între 11 mai-28 octombrie, Jupiter se va afla în Berbec. Aceste tranzite vor lăsa cu siguranță urme în viața Berbecilor și Peștilor, dar să nu uităm și semnele opuse, adică Balanța și Fecioara.

Cei care au marcaj în aceste patru semne o pot lua de la capăt, pot renunța la ce nu funcționează, își pot schimba viata radical sau pot face unele alegeri total diferite, indiferent de vârstă, statut sau educație.

Berbec/Ascendent în Berbec

Va trebui să faci un pas înapoi. Cel puțin până pe 11 mai.  Exact ce nu îi place unui nativ Berbec, nu-i așa? Este adevărat că, în 2021, ai trecut la următorul pas, ți-ai făcut destule planuri și strategii. Și chiar ai pus primele cărămizi. Prima zi a anului 2022 vine și ea cu o conjuncție Luna-Marte în casa a 9-a, ceea ce arată că ai buzunarul plin de idealuri. Dar tranzitul lui Jupiter în a 12-a casă își dorește să te ocupi mai întâi de problemele ferite de ochii lumii. De vindecare. Sănătatea ta sau a celor dragi, și cea fizică și cea emoțională. Ziua de 12 aprilie va da o conjuncție între Jupiter și Neptun, aspect ce îți va dizolva toate așteptările legate de viață și credința personală, tare păcătoase. Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter se va afla în casa a 7-a, a relațiilor, în perioadele 1 ianuarie - 11 mai și 28 octombrie - 21 decembrie. Deci va fi timp suficient să o lași mai moale cu munca și să fii dispus să cunoști oameni noi. În preajma zilei de 12 aprilie, Jupiter va face o conjuncție cu Neptun. Acest aspect este ca o avertizare astrală. Atunci când îți vei alege un partener, fă tot posibilul să nu te lași păcălit, să nu ai ochelari de cal. Adică să nu te îndrăgostești de o persoană cu probleme afective serioase sau dependențe greu de vindecat. Cei care sunt într-o relație funcțională de ceva timp vor decide să o oficializeze. Relațiile dureroase vor avea două posibilități: vindecarea sau ruperea. Partenerii își mai pot da o șansă sau își vor da seama că statutul de victimă nu le mai aduce multe avantaje. În orice caz, așteptările ca partenerul să se schimbe vor fi falimentare din start.

Balanță/Ascendent în Balanță

Între 1 ianuarie - 11 mai și 28 octombrie-21 decembrie, Jupiter va tranzita casa a 6-a, a muncii și a stilului de viață. Acest tranzit este menit ori să crească exagerat volumul de muncă, ori să te ajute să schimbi locul sau chiar domeniul. În orice caz, vei fi destul de harnic. Sănătatea va avea de suferit dacă nu îți schimbi obiceiurile. Cei care se știu cu probleme cronice pot găsi în 2022 specialiști care să îi ajute să își mai aline suferințele. Dar ce este cel mai important este tranzitul lui Jupiter, între 11-28 octombrie, în casa relațiilor și a parteneriatelor. O perioadă nemaipomenită pentru a-ți cunoaște partenerul mult visat, pentru a te căsători sau pentru a găsi curajul să ieși dintr-o relație disfuncțională/ să divorțezi. Marte, guvernatorul relațiilor, va fi retrograd între 30 octombrie - 12 ianuarie 2023. Deci vrei nu vrei, finalul anului 2022 te va confrunta cu problemele afective de care ai tot fugit.

Pești/Ascendent în Pești

Dacă ar fi să alegem un cuvânt cheie al următorului an, acela ar fi inconștiența. Jupiter se va întâlni cu Neptun pe 12 aprilie, conjuncție care se petrece odată la 13 ani. Atât Jupiter, cât și Neptun sunt considerați guvernatorii tăi. Alăturarea lor te poate ajuta să visezi departe, să îndrăznești mai mult, să treci cu ușurință peste tendințele de autosabotaj sau peste cele de sacrificiu total. Este adevărat că Jupiter-Neptun ne vorbește despre dizolvarea individualității, dar în ceea ce te privește nu este cazul. Poate vei reuși să te scuturi de hainele de victimă, despre care credeai că îți vin bine. Anul 2022 poate veni cu extinderea familiei, cu o casă mai mare, cu puterea de a te reîndrăgosti sau cu acceptarea faptului că nu îți poți schimba partenerul. Romantismul și creativitatea vor fi la cote uimitoare. Mulți dintre voi se pot apuca de o pasiune artistică sau unele tehnici prin care să își gestioneze emoțiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel