Cele CINCI zodii atenționate de astre în DECEMBRIE 2021

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 03 dec, 14:24 | Categorie: Horoscop lunar
Cele CINCI zodii atenționate de astre în DECEMBRIE 2021. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Cele CINCI zodii atenționate de astre în DECEMBRIE 2021. Sursă foto: Pixabay

Ultima lună a anului 2021 va fi una memorabilă. Și spun asta în mare parte datorită unor aspecte/tranzite rarisime și importante.

Pe 4 decembrie avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Săgetător în sextil cu Saturn.

Pe 19 decembrie, avem o Lună Plină în Gemeni în trigon cu Jupiter din Vărsător.

Tot pe 19 decembrie, începe evenimentul cheie al lunii: retrogradarea planetei Venus în semnul Capricornului.

Pe 29 decembrie, Jupiter își va începe tranzitul prin semnul Peștilor(a fost aici pentru o scurtă perioadă: între 14 mai și 28 iulie).

Mulți dintre noi nu vor avea timp să se preocupe cu adevărat de sărbători pentru că vor fi luați pe sus de aceste momente astrologice marcante.

Citește și Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile 

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Pe 13 decembrie intră Marte în Săgetător. Înseamnă că prinzi curaj, prinzi încredere, optimism. E adevărat, de multe ori, un curaj nebun pentru că te vei arunca. A fost Marte în Scorpion, ţi-ai făcut planuri, strategii, ai căutat, ai mai hibernat. Acum, cu Marte în Săgetător, nu te mai mulţumeşti cu puţin, vrei totul! Şi te arunci, rişti foarte mult.

Pentru tine, luna decembrie e foarte riscantă, mai ales din punct de vedere profesional, educaţional, al conceptelor, al principiilor tale de viaţă. Te arunci. Mulți dintre voi, dintr-o dată, vor dori să plece din țară, să călătorească mai mult, să studieze, să se îmbunătăţească sau să se întoarcă în ţară şi veţi deveni, dintr-o dată, judecătorii tuturor cu Marte în Săgetător. Veţi dori să îi învăţaţi sau să îi corectaţi pe ceilalţi, să le spuneţi ce e bine şi ce nu.

E un tranzit bun pentru că Marte în Săgetător nu face aspecte care să vă lovească, să vă supere. Va face un aspect mai stabilizator cu Saturn, dar e bun. Cât timp Marte e în Scorpion, până pe 13 decembrie, mai staţi în spate. Dar pe urmă, ieşiţi mult în faţă şi aveţi nevoie să discutaţi, să învăţaţi, să vă plimbaţi, să vă extindeţi, să vă amplificaţi foarte mult totul. Excesul de zel, în asemenea momente, o să fie bun.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

O dată că Marte va trece în casa a şaptea şi vă va face parteneriatele mult mai dinamice. Interacţionaţi cu oameni, cu colegi, mergeţi la evenimente, online, offline, nu contează. Sunteţi mai deschişi către dialog, sunteţi mai dornici să riscaţi să cunoaşteţi oameni noi, să îi lăsaţi în viaţa voastră. Venus va retrograda în casa a 8-a. Ce înseamnă? Că dacă vă aruncaţi după cineva în urma unui impuls, nu e bine. 

Pentru cei care sunt deja într-o relaţie şi sunt probleme de intimitate, pot discuta, pot vindeca, pot relua, e minunată perioada cu Venus retrogradă. Faptul că Jupiter va intra în casa a 10-a, vă provoacă pe plan profesioal. Trebuie să vă puneţi întrebarea care este rolul vostru în societate, cine sunteţi voi?  Adică trebuie să vă construiţi un brand. Vor apărea oportunităţi profesionale.

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Luna aceasta ai potenţial mult. Să nu uităm de faptul că Luna Nouă/Eclipsa de Soare de pe 4 decembrie se petrece în semnul tău. Adică poţi începe ceva, se poate schimba ceva în viaţa ta sau, dintr-o dată, să simţi un aer nou, de prospeţime, din orice punct de vedere.

Şi pentru că este şi Mercur aici, nu are cum să nu aibă legătură şi cu partea decizională. Poate iei decizii referitor la o relaţie, un loc de muncă, o călătorie, poate pleci din ţară, poate la o şcoală. Luna Nouă vorbeşte şi de sănătate. Deci, pe 4 decembrie e un moment important.

Pe 19 decembrie, avem o Lună Plină în Gemeni, în semnul tău opus, când Venus îşi începe retrogradarea. Pentru mulţi dintre voi pot începe probleme pe plan relaţional. 

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Venus este în semnul vostru. Îşi începe retrogradarea pe 19 decembrie, dar va face două conjuncții cu Pluto: pe 12 decembrie şi  pe 24 decembrie. Dacă e să ne uităm în manualele clasice de astrologie, voi sunteţi mai solitari, mai singuratici. Nu vă place să vă grăbiţi într-o relaţie, nu vă plac idilele, vreţi doar chestii durabile, serioase, oficiale. Doar că Venus va retrograda şi s-ar putea să atrageţi şi privirile unor persoane mai incitante, mai provocatoare, mai misterioase, mai "ciudăţele", cu care altă dată nu aţi fi comunicat. Dar, dintr-o dată, vă simțiți atrași.

Aveţi nevoie de admiraţie, de validare, aveţi nevoie să vă schimbaţi look-ul, să vă puneţi în valoare, vreţi ca ochii să fie aţintiţi asupra voastră, indiferent dacă sunteţi femei sau bărbaţi. Profitaţi de luna aceasta, mai ales dacă ştiţi că sunteţi singuri şi până acum nu aţi făcut nimic în acest sens. Şi chiar dacă sunteţi într-o relaţie, Venus vă face să îl atrageţi pe partener din nou, să îl faceţi să se reîndrăgostească. 

Pești/ cei cu ascendent în Pești

Pentru voi, luna decembrie este precum un ultimatum. V-am tot bătut la cap de la începutul anului că dacă aveţi probleme, trebuie conştientizate, ca să fie rezolvate şi vindecate în 2022. Luaţi luna decembrie şi scrieţi pe o hârtie problemele pe care le aveţi. Dar concret, obiectiv, realist. Nu negându-vă poate un viciu, poate o situaţie toxică, poate o relaţie nepotrivită.

Cel mai important aspect al lunii decembrie pentru voi este intrarea lui Jupiter în semnul vostru. Asta, pe 29 decembrie. Aduceţi-vă aminte ce aţi făcut în perioada 14 mai - 28 iulie sau ce aţi vrut să faceţi atunci pentru că, de la finalul lui decembrie, poate căpăta rost, poate prinde viaţă.

Să nu uităm de probleme de sănătate, de vicii, de situaţii toxice. Poate le acceptaţi şi poate faceţi ceva cu ele şi nu mai staţi într-o negare. La un moment dat, dacă stau mai mulţi oameni cu gura pe voi şi vă spun că nu e ok un lucru, poate vă dați seama că au dreptate.

Dar dacă plecaţi corect şi vă acceptaţi toate cele pe care le aveţi, puteţi să folosiţi tranzitul lui Jupiter în Peşti să vă dea vânt în pupă, să mergeţi mai departe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play