Cele DOUĂ zodii care vor avea succes în carieră în 2024

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Ne apropiem de finalul anului și suntem curioși să vedem ce ne pregătește 2024. 

Anul 2024 începe cu un aspect armonios între Jupiter(planeta oportunităților) și Saturn(astrul disciplinei). Dar, după 26 mai, cele două se vor afla într-un careu, aspect tensionat, care ne va obliga să luăm decizii serioase, mai ales pe plan profesional. Unii dintre nativi vor avea mai multe șanse de a promova sau de a-și găsi locul de muncă ideal. 

Horoscop 2024 Fecioară/Ascendent în Fecioară

După 26 mai, Jupiter, planeta șanselor intră în casa a zecea, adică în sfera carierei, unde va rămâne stabil până la finalul anului 2024. Brusc, atenția ta se va concentra asupra aspectelor profesionale. Vor apărea oportunități excepționale pentru evoluția ta. E important să ții cont că nu vei mai întâlni acest tranzit până în 2036, deci este crucial să te mobilizezi pentru a atinge nivelul dorit.

Unii dintre voi s-ar putea să fie surprinși de propunerile făcute de superiori. Poate din modestie sau din cauza unor complexe de inferioritate, v-ar putea fi dificil să vă imaginați pe un post mai bun. Este momentul să vă manifestați mândria, încrederea și curajul în propriile abilități.

Chiar dacă sunteți în pragul pensionării sau ați ieșit deja la pensie, Jupiter vă va solicita în continuare. Cu proiecte în comunitate sau în familie, în care va fi nevoie de implicarea voastră. Sau puteți inventa voi proiecte noi, având în vedere că vă place munca.

Horoscop 2024 Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, propriul guvernator, va avea un tranzit neutru pe parcursul întregului an 2024. Saturn va retrograda între 29 iunie și 15 noiembrie. Deși această perioadă poate părea inițial stresantă, se va dovedi a fi favorabilă pentru acumularea de informații valoroase, consolidarea unor conexiuni și dezvoltarea abilităților de gestionare pragmatică a resurselor.

După 26 mai, Jupiter va intra în Casa a șasea, asociată cu serviciul, stilul de viață și sănătatea. În consecință, locul de muncă va deveni o prioritate semnificativă. Având în vedere și revenirea lui Pluto în semnul tău între 2 septembrie și 20 noiembrie, devine evident că va trebui să iei o decizie marcantă și radicală pentru a construi o altă carieră, posibil una mai flexibilă.

Citește și Horoscop NUMEROLOGIE final de 2023. Predicții pentru TOATE numerele personale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel