Cele DOUA ZODII provocate pe plan financiar in APRILIE

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop aprilie. Aspectele lunii aprilie vor provoca două zodii pe plan financiar. 

Evenimentul star al anului 2022 este conjuncția Jupiter-Neptun din semnul Peștilor de pe 12 aprilie. Deci putem spune cu siguranță că este și aspectul cel mai important al lunii. Jupiter reprezintă abundența, iar Neptun este planeta inspirației. Semnul Peștilor vorbește despre lipsa limitelor. Dacă facem o socoteală, ne putem da seama că această conjuncție poate fi magică, dar și riscantă pentru unele semne, mai ales din punct de vedere financiar. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Când ai atâtea planete în casa a 2-a a banilor, unde se va afla conjuncția Jupiter-Neptun, la ce vă gândiţi? Că vă îmbogăţiţi! Ei bine, există această posibilitate, dar și aceea de a cheltui în mod exagerat. Există riscul să intraţi şi în contul de economii, există riscul să împrumutaţi - să luaţi bani cu împrumut sau să daţi bani cu împrumut. Un sfat: dacă vi se cere 100 de lei, să nu daţi 100 de lei. Este un exemplu simplu. Poţi să dai 50 de lei şi să zici "De restul, descurcă-te".

Voi vă veți afla într-o nebuloasă financiară şi s-ar putea să cheltuiţi banii pe care consideraţi că îi veţi face peste o lună, două, trei. E un risc mare. Dar este clar că veți bucura de venituri în plus, bonusuri, prime. 

Leu/Ascendent în Leu

În aprilie vor fi unele aspecte care îmbină partea financiară cu partea profesională. În primul rând, conjuncţia Jupiter-Neptun se întâmplă în casa a 8-a. Cei care aveţi o idee de afaceri, o asemenea conjuncţie vă deschide ochii şi vă dă curaj să renunţaţi la un loc de muncă, să începeţi un proiect pe lângă locul de muncă sau poate să dezvoltați o pasiune care să vă aducă statutul de freelancer. 

O să aveţi tot felul de tendinţe. Mulţi dintre voi veţi dori să faceţi parteneriate care să crească veniturile, dar vă atrag atenţia că o conjuncţie Jupiter-Neptun poate să fie destul de "păcălicioasă". Şi atunci când semnaţi un act cu cineva, vă rog să îl verificaţi pe toate părţile. Şi nu vă aruncaţi în afaceri riscante, că nu vă priesc şi vă vor aduce mai multe pierderi decât câştiguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel