Cele mai bune 8 sfaturi Feng Shui pentru dormitor. Cum să-ți amenajezi camera pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Fengshui
Pixabay.com
Pixabay.com

În Feng Shui, cele 4 zone importante ale unei case sunt ușa de intrare, dormitorul, sufrageria și bucătăria. Iată câteva trucuri utile pentru dormitorul tău!

Dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi din casa noastră. O persoană obișnuită doarme 8 ore pe zi, ceea ce înseamnă că petrecem aproximativ 1/3 din zi dormind. Prin urmare, un feng shui bun în dormitor este extrem de important.

Iată ce ne transmite un expert în Feng Shui! Cum ar trebui să-ți amenajezi dormitorul?

  1. Tăblia patului trebuie poziționată cu spatele la perete. Acest lucru se datorează faptului că un perete solid oferă suport și protecție puternice. Nu ar trebui să existe o fereastră deasupra patului, deoarece ferestrele sunt transparente. Așa că trebuie să fie un perete solid pentru a fi considerat un spațiu Feng Shui potrivit. Tăblia patului nu trebuie să împartă un perete cu baia sau bucătăria. Energia creată ar putea afecta sănătatea și bunăstarea.
  2. Dacă locuiești într-o casă cu două etaje, asigură-te că bucătăria sau baia nu sunt construite deasupra sau dedesubtul dormitorului.
  3. Înălțimea noptierelor trebuie să fie mai mică decât tăblia patului.  Acestea sunt foarte importante. Trebuie să fie câte una de fiecare parte a patului pentru ca energia să fie echilibrată.
  4. Asigură-te că nu există nimic care atârnă deasupra patului tău, cum ar fi un candelabru sau un ventilator de tavan. Energia generată de aceste obiecte grele poate crea multă presiune asupra corpului tău. În mod similar, există dormitoare cu aer condiționat instalat pe perete chiar deasupra patului. Aerul condiționat poate, de asemenea, crea multă presiune asupra capului. Dacă patul tău este în poziționat  sub grinzi, acest lucru nu este un Feng Shui bun, așa că trebuie să te gândești să îți schimbi poziția patului sau să schimbi dormitorul.
  5. Ușa dormitorului și patul nu ar trebui să fie poziționate într-o linie dreaptă. Aceasta înseamnă că patul nu ar trebui să fie îndreptat spre ușă. Dacă patul tău este îndreptat spre ușă, ar putea fi cazul să îi schimbi poziția pentru a evita energia dezechilibrată care poate veni înspre tine.
  6. Nu trebuie să vezi baia din pat. De exemplu, multe dormitoare principale au băi incluse. Dacă patul tău este îndreptat spre baie, energia negativă generată poate să ajungă în dormitorul tău și să îți afecteze sănătatea.
  7. Nu ar trebui să existe o oglindă în dormitor. Oglinzile pot crea energie care afectează calitatea somnului. Dacă ai un dulap cu oglindă care nu poate fi îndepărtat, ceea ce poți face este să acoperi oglinda cu o perdea sau cu un material textil. De asemenea, evită ai televizor în dormitor pentru că are reflexii.
  8. Acvariul nu ar trebui să fie plasat în dormitor. Energia generată de elementul apei poate perturba stabilitatea și liniștea Feng Shui-ului din camera ta.

Îți recomandăm și Cum decorăm bucătăria în stil Feng Shui? Sfaturi practice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel